Darek_W Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 (edytowane) Fin-Nor Lethal LT30 Edytowane 3 Kwietnia 2024 przez Darek_W 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Właśnie dotarł do dłubania.Krzyś, do czego to będziesz używać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 A dla mnie zając takie buty przyniósł Te wyższe mają zamek co bardzo lubię. Kamuflaż bardzo zbliżony do spodni czy też bluzy . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Krzyś, do czego to będziesz używać?Do okoni na lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Nie wytrzymałem, chociaż mało opinii o tej wędeczce to zamówiłem i zobaczymy Caldia Sensor Spin 2,3 4-18. Fajne mocowanie kołowrotka, dolnik super no i szybka jest, zobaczymy nad wodą ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Wygląda jak skss... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Wygląda jak skss...I to chyba jeszcze kiepsko zamontowany, lub tak zrobione zdjęcie ewentualnie za bardzo dociśnięty.Po dociśnięciu kołowrotka powinien ładnie się licować z kapslami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 I to chyba jeszcze kiepsko zamontowany, lub tak zrobione zdjęcie ewentualnie za bardzo dociśnięty.Po dociśnięciu kołowrotka powinien ładnie się licować z kapslami.To jest malutki kołowrotek, Daiwa robiła je dla Cabelasa - dawno temu kupiony. Jak wkręciłem Zaubera 3000 czy TT Power 2000 licuje się fajnie. Generalnie fajnie leży w ręku. Mam Savage Parabellum z takim uchwytem i bardzo go lubię. Ostatnio w sekcji rodbuiliderów zobaczylem zajebisty Fuji TCH to mój faworyt jak będę robił wędkę dla siebie ! A najfajniejszy uchwyt jaki mam to w starej szkockiej Daiwie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 (edytowane) huhu Edytowane 4 Kwietnia 2024 przez Michal_ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Alijozaaa !!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 A też się raz pochwalę - zupełnie nowa Red Nostalgia 1500C z fabrycznym kompletem dojechała dzisiaj do mnie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Samochód by za to kupił ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 U mnie nie ma za bardzo czym ale i tak się jaram, po zephyrze, tatuli, curado bfs, powrót do KastKinga. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Fajnie siedzi w tym Shimano! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Wiosna za wędkarski pasem, a u mnie się trochę zabieliło, starciami, ale przeze mnie uwielbianymi... ???? 1000, 3000, 4000. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Wracam do casta !!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Skoro u Arka trzy razy biały stradic x to u mnie , trzy srebrne biomki LS 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Konrad, Biomaster LS swego czasu był moim obiektem westchnień...Mialem i z tego co pamietam to nabyłeś ode mnie sztukę. Odpowiednik i bliźniak TP XTR z małym ale.Jakież było moje zdziwienie kiedy chciałem założyć mu założyć szpulę od wspomnianego TP XTR.Nie da się podmienić mu szpuli z żadnego z tylno-hamulcowców z tamtego okresu.To go u mnie skresliło.Nie mniej to równie udana konstrukcja co jego,, rówieśnicy" millenijni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 I tu Cię Arku zaskoczę da się podmienić mu szpule od jednego aby kołowrotka biomastera xtl . Sprawdzałem osobiście na modelu 3000 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Fakt, od XTL podejdzie, o nim zapomniałem. Tylko znajdź szpule zapasowe do LS czy XTL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 (edytowane) Mifine Illusion SlashParametry na blanku "szalone" . 180cm 0,2-0,8g.Zobaczymy w praktyce Edytowane 8 Kwietnia 2024 przez BOB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Mifine Illusion SlashParametry na blanku "szalone" . 180cm 0,2-0,8g.Zobaczymy w praktyce IMG_20240408_123716a.jpg IMG_20240408_123811a.jpgDaj znać proszę od ilu to zaczyna gadać. Czy jest w stanie dobrze obsłużyć nimfy/jigi 0,5 grama czy ten opis to bajka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Są i szpulki zapasowe … fakt łatwiej do stelli millennium już nabyć niż do tych biomistrzów… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 To też moje zostało już aby 9 sztuk stelli fw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Gwiazdy … 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi