skius Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Dostawa gumek od Bujfish Bujfish .Praktycznie zrezygnowałem z innych przynęt. Łowne ,ładne i trwałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Cześć, mój Internet nie zna takiego Bujfish. Gdzie go można znaleźć? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Cześć, mój Internet nie zna takiego Bujfish. Gdzie go można znaleźć? TomekJak masz facebooka to wpisz tą nazwę .Wyslij wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Dzięki. Podobno nie żyje, bo Facebook mnie nie zna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 (edytowane) Już się zarejestrował u nas na forum.Nick ma taki sam.https://jerkbait.pl/user/77439-bujfish-bujfish/ Edytowane 18 Kwietnia 2024 przez skius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 I to chyba jeszcze kiepsko zamontowany, lub tak zrobione zdjęcie ewentualnie za bardzo dociśnięty.Po dociśnięciu kołowrotka powinien ładnie się licować z kapslami.Dzisiaj trochę serwisowałem kołowrotki i wkręciłem. Uchwyt wyskalowany na większy rozmiar kołowrotka tutaj z BG MQ 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Nowa szpada pod pasiaki.Długo czekałem aż się pojawi w tej stajni kij o tych parametrach w Tubular i w końcu z odpowiednią wielkością przelotki startowej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Jaki rozmiar startowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 (edytowane) Standardowo jak to w tej klasie kijów L/UL 16 dla porównaniu model 70L-T i wiele innych znacznie mocniejszych w Evergreenie startują od 12 co jak dla mnie przy młynku wielkości 2500 słabo działa. To samo się tyczy przelotki szczytowej. Model 70L-T Model 65L-T Edytowane 28 Kwietnia 2024 przez adriano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Kijek odebrałem kilka miesięcy temu ale dopiero jutro równo o północy będzie debiutował miał być sparowany z nowym TP ale jeszcze jest niedostępny w rozmiarze 3000MHG więc podpiąłem używkę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Nowa Lala 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Jedną miałem i sprzedałem , drugą autem rozjechałem ????Długo żałowałem aż wreszcie upolowałem ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Moje kwietniowe spotkania z Lures.pl 2023... ...i 2024 Fajnie byłoby za rok spotkać się przy Mega 360 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 fajne zabawki z dobrego sklepu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Daiwa PROREX XR spin 2,7 5-30 a co tam… niewiele opinii o niej to zobaczymy na majówce jak jest. Caldia Sensor się sprawdza ciekawe jak ten ProRex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 [emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Połączenie kolorystyczne godne tej ikonki na dole chyba musisz zieloną szpulę dokupić, co najmniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Połączenie kolorystyczne godne tej ikonki na dole chyba musisz zieloną szpulę dokupić, co najmniej.raczej fioletową i będą prawie wszystkie modne ostatnio kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 3 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Dla stylistów [emoji41]Wiem , wiem złoty z czerwonym [emoji28] Swoją drogą świetnie wyszło zmienienie dolnika w tym dragonie cxt ???? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Jeszcze tylko oryginalna korba i będzie git! Co to za szpula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Po długiej przerwie wracam powoli na właściwe tory ???? trochę sprzętu wpadło w ostatnich tygodniach i jeszcze trochę wpadnie. Jak narazie takie cudeńka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 No wreszcie, Kamil. Fajnie Cię poczytać, byku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 No wreszcie, Kamil. Fajnie Cię poczytać, byku!Dzięki Piotrze ✌ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Odwieczni rywale [emoji108] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Nie tacy znów rywale????Fajny secik. Jakie zastosowanie dla ceraty? Dłuższy ul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi