Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Odwieczni rywale [emoji108]

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

Witaj Bartku,

Lande mlynki zakupiles. Mam pytanko, ktory jest mniejszy? Do mnie leci certate FC LT 2500s-xh do Wedki twichingowej 8 Lb. Zastanawialem sie na vanquishem , padlo na certate gdyz bede chcial rowniez do 10 Lb pstragowki podpiac.

Dziekuje za Info.

Pozdrawiam Zbigniew

• Like 1

Witaj Bartku,

Lande mlynki zakupiles. Mam pytanko, ktory jest mniejszy? Do mnie leci certate FC LT 2500s-xh do Wedki twichingowej 8 Lb. Zastanawialem sie na vanquishem , padlo na certate gdyz bede chcial rowniez do 10 Lb pstragowki podpiac.

Dziekuje za Info.

Pozdrawiam Zbigniew

Mniejsza jest certata. Mi lepiej pasuje pod pstrągi daiwa. Chociaż vaniek też jest super. Można jeszcze do 10lb dać exista 3000s wagowo też fajnie wygląda. Ja głównie light to te kołowrotki wpasowują się idealnie pod takie łowienie. Polecam oba

Tutaj takie porównanie wielkości kolego krokop. Plus wiadomo vaniek nie ma konkurencji przy nawoju. b4f7cb66cfdb850d7cea39d0d840f3ea.jpg

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

Czolem Bartku,

Idealne zdjecie zrobiles z porownania wielkosci. Potrzebuje do mojej 8 Lb pstragowki malego mlynka i ta daiwa bedzie perfekt.

Na 8 Lb uzywam przynet Max 8 g, prowadze z nurtem zazwyczaj.

Na 10 LB , Max 12 g.

Dziekuje za porownanie i opis.

Pozdrawiam Zbigniew

a09d670beea09806bb5eb791b08ec785.jpg

Dla stylistów [emoji41]

Wiem , wiem złoty z czerwonym [emoji28]

Swoją drogą świetnie wyszło zmienienie dolnika w tym dragonie cxt ????

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ładnie siedzi ten dolnik

Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk

• Like 2

Wczoraj dotarła przesyłka https://allegro.pl/kategoria/sport-i-turystyka?string=W%C4%99dka%20Dragon%20Black%20Rock%20II%20Casting%203-18%20g&order=d, prezent imieninowy dla mojej Pani. Będę Ją do rezygnacji z tradycyjnego spinningu i przekonywał do castingu. Jak na razie zgodziła się, a co z tego będzie to się okaże. :D ;)

• Like 1

Biorąc pod uwagę cenę kijaszki black rock są jak najbardziej godne uwagi. I na początek i nie tylko na początek przygody z castem to są bardzo fajne kije. Z czasem po przerzuceniu iluś tam kijów każdy coś sobie upatrzy i wybierze coś co mu najbardziej będzie pasować. A może zostanie przy serii black rock ?

• Like 2

2df110ff883295862d812984bfadd016.jpg

Trochę czasu i nerwów mnie kosztowała…

Nie wyglada najgorzej , kilka mankamentów jest… Jak w przyszłości znajdę chęci to się poprawie [emoji41] Teraz poszukuje prawego panelu, aby śmigała jak trzeba ????[emoji3166]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk1aa82aee84f644eb5dbf053eafd934fd.jpg

Edytowane przez SzczupakRzeczny
  • Like 5

Chłopie ciesz się że jeździ na ryby a nie wciskasz jej na siłę jakiegoś badziewnego black rocka w castingu :D :D

Wypociłeś opinię nie mając zielonego pojęcia o tych kijkach. Moja Pani używa od kilku sezonów identycznego, tyle że w spinnie jest jej ulubionym wędziskiem, a co ważne zdaje egzamin i jest niezawodny. Najpierw pomyśl, przedstaw rzeczowe argumenty, a dopiero później pisz, bo tym wpisem ujawniłeś się jedynie jako grafoman, który pragnie "zaistnieć"! :angry:

• Like 2