guciolucky Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 To jeszcze spinningi czy już wszystko w caście? Mam tylko jeden zestaw castingowy i nie planuję ani innego, ani wielokrotności, spełnia wszystkie moje założenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Nareszcie dotarła ???? Teraz nawinąć FC i można łowić ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 (edytowane) Nareszcie dotarła ???? Teraz nawinąć FC i można łowić ????Ładniutka. Z czym ją zestawiłeś? Edytowane 13 Maja 2024 przez Dziad Wodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Ładniutka. Z czym ją zestawiłeś? Siedzi na kijku Ever Green kaleido designo the quad light taki uniwersał do 7gr . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Dobra, teraz to już ostatnia paka ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Kijek odebrałem kilka miesięcy temu ale dopiero jutro równo o północy będzie debiutował miał być sparowany z nowym TP ale jeszcze jest niedostępny w rozmiarze 3000MHG więc podpiąłem używkę No i jak kijek? Jestem bardzo ciekawy od ilu startuje w tej długości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Od ilu startuje hmmm bez problemu rzuca wobkami 5cm a ile maks to nie wiem bo narazie ogarniam nim tylko klenie i bolki do 60cm gumami rzadko łowię a jak już to maks 8gr + guma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 5cm to okolice 4g no to fajnie! Węda do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 I to linka PE 1.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Szybka zmiana Koncepcji ???? Alphasik R pasuje dużo lepiej wizualnie do tego Kijka jak CC31 . Teraz muszę wymyślić jakiś fajny patyk dla Calcuttki ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Mam i ja Stella dla ubogich ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Jak wrażenia z nowego Twin Powera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Jak na sucho jest petarda to na mokro będzie jeszcze lepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Problem rozwiązany szybciej jak się tego spodziewałem ????Stary poczciwy Megabass Destroyer F4-63X ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 19 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 (edytowane) Mam i ja Stella dla ubogich ????Raczej dla średnio zamożnych Edytowane 19 Maja 2024 przez Dziad Wodny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Drogie te markery i bajery [emoji41][emoji23] Uprzedzam , szpula nie spadła i ma się dobrze [emoji28][emoji23] Pewna ręka [emoji2957] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Do czego służy ten marker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Do czego służy ten marker?Oliwka do łożysk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 (edytowane) Miałem się nie odzywać co staram się robić, ale jak się pisze głupoty o markerach ... Edytowane 22 Maja 2024 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Oliwka do łożysk Fajny sposób konfekcjonowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Miałem się nie odzywać co staram się robić, ale jak się pisze głupoty o markerach ...Gdybyś zrozumiał przenośnię , zobaczył podobieństwo do markera , system działania tej oliwki i zauważył śmiejące się „minki” nie musiałbyś się odzywać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Wiem co to metafora, ba, śmiem też wręcz twierdzić, że swego czasu dawałem również oliwkę jak również smar nawet do multiplikatora kastking, ale raczej nie używam wyrażeń obrazowych jeśli wiem, że może to wprowadzić kogoś w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teetee Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Kolejny raz czytam wypociny kolegi S.N. pisane w podobnym tonie i odnoszę wrażenie, że po drugiej stronie ekranu siedzi postać rodem głównego bohatera filmu "Fanatyk". No innej możliwości nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 A ja po raz kolejny raz uważam, że "narracja" jakiej próbujesz używać, wręcz wciskać ją jest po prostu mierna, wrecz niegodna tak światłego umysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Kolejny raz czytam wypociny kolegi S.N. pisane w podobnym tonie i odnoszę wrażenie, że po drugiej stronie ekranu siedzi postać rodem głównego bohatera filmu "Fanatyk". No innej możliwości nie ma. Nie obraź się, ale ja Ciebie uważam za fanatyka chińszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi