FidoAngel Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Kurde, nie wiedziałem, że są okoniówki za 4000 po przecenie...Gruuuubo kolega zarządził 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Kurde, nie wiedziałem, że są okoniówki za 4000 po przecenie...Gruuuubo kolega zarządził Cena to tylko na stronie, w realu wygląda to inaczej. Miałem ochotę na Corto w wersji AT jednak dostępne tylko w Szwajcarii i nie mam jak sprowadzić. Zenaq to moja ulubiona marka i moim zdaniem ich konstrukcje są bardzo dobrze przemyślane i pod względem użytkowym jest to top. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Kuba, pod sandacza na gumę yamaga czy hearty rise innovation? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Na sandacza mam Thorus-a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 Spore zmiany w sprzęcie bo brak warunków do Łowienia sprawił że za dużo czasu spędzam na platformach Handlowych. 2 Kijki sprzedane, 4 jeszcze czekają na nowego właściciela a tymczasem dzisiaj doszedł Raid Japan Gladiator Anti Joker. Firma Raid to jedyna firma jak narazie która urzekła mnie tak jak Evergreen. Kijek już Ochrzczony o czym w odpowiednim wątku. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Dzisiaj kurier przyniósł tubę, a w tej tubie coś fajnego. Szkoda tylko, że ja muszę poczekać z testami do przyszłego tygodnia [emoji52] Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Ale "cierpią" te zamiokulkasy. A co to za kijek, tam z tyłu się schował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Ale "cierpią" te zamiokulkasy. A co to za kijek, tam z tyłu się schował? Zieleninka ma się dobrze, a w kącie kolejny BlackArt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Ten model zastąpi Yamaga Blanks 73 All Range PROFESSOR. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 22 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Spakowane, bezpieczne i gotowe do drogi...... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Markowe walizki czy może od majfriendów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 22 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Ali ale nic im nie brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Ja jednak nie powinienem wchodzić do sklepów wędkarskich, w szczególności dobrze zaopatrzonych. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Wjechała nowa Finezza Prototype 24GFINPS-722L-T.A żeby nie było jej smutno, przygotowałem dla niej 12 Vanquisha w świątecznym ubraniu . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Adaś, ale jak to trzymać w ręce? ????????Jedyne co mi przychodzi do głowy to dolnikiem do przodu ? ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Adaś, ale jak to trzymać w ręce? Jedyne co mi przychodzi do głowy to dolnikiem do przodu ? Fakt, troszkę dziwnie wygląda to OP-01, nad wodą próbowałem na zmianę, raz szczytem w stronę wody, raz odwrotnie.Zdecydowanie wygodniejsza jest ta pierwsza opcja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Fakt, troszkę dziwnie wygląda to OP-01, nad wodą próbowałem na zmianę, raz szczytem w stronę wody, raz odwrotnie.Zdecydowanie wygodniejsza jest ta pierwsza opcja .Próbowałeś z plecionką? Łatwiej uchwycić walory użytkowe ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 I jak wrażenia z tych nowych finezek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Miałem zimą ,sprzedałem ,żałowałem;-) Kupiłem znów oczko mocniejszego (do 5g) poprzedni był chyba do 3.5g.Długość niewiele ponad 130cm.Szklak .Jest naprawdę super do twardych przynęt (chociaż i nie tylko)Palms Egeria Native etvc-46xul 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Próbowałeś z plecionką? Łatwiej uchwycić walory użytkowe Z plecionką ???No co ty, ja łowię przez Wi-Fi . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) I jak wrażenia z tych nowych finezek?Do momentu zakupu 20GFINPS-7112ML-T finezzy mi nie leżały, były jak dla mnie zbyt spolegliwe.20 i 24 Prototype są inne, szybsze, szczyty się w nich tak nie kładą.24GFINPS-722L-T bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, jest szybka, jak na Finezzę ma dość mocny szczyt, a do tego jest pieruńsko czuła. Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez Adaś Niezgódka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Wjechała nowa Finezza Prototype 24GFINPS-722L-T.A żeby nie było jej smutno, przygotowałem dla niej 12 Vanquisha w świątecznym ubraniu . Fajny zestaw, tylko ta łopata przy korbce niepotrzebna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Fajny zestaw, tylko ta łopata przy korbce niepotrzebna Ja po prostu nie przepadam za I-knobami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 (edytowane) Rzadko się chwalę nowym sprzętem bo przeca wańki i inne wstańki mają wszyscy Za to takiej wędki nie ma chyba NIKT Edytowane 15 Sierpnia 2024 przez S.N. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi