Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde, nie wiedziałem, że są okoniówki za 4000 po przecenie...

Gruuuubo kolega zarządził ;)

Cena to tylko na stronie, w realu wygląda to inaczej. Miałem ochotę na Corto w wersji AT jednak dostępne tylko w Szwajcarii i nie mam jak sprowadzić.

Zenaq to moja ulubiona marka i moim zdaniem ich konstrukcje są bardzo dobrze przemyślane i pod względem użytkowym jest to top.

• Like 1

Spore zmiany w sprzęcie bo brak warunków do Łowienia sprawił że za dużo czasu spędzam na platformach Handlowych. 2 Kijki sprzedane, 4 jeszcze czekają na nowego właściciela a tymczasem dzisiaj doszedł Raid Japan Gladiator Anti Joker. Firma Raid to jedyna firma jak narazie która urzekła mnie tak jak Evergreen. Kijek już Ochrzczony o czym w odpowiednim wątku.

post-48077-0-75405600-1720824454_thumb.jpeg

post-48077-0-48252800-1720824466_thumb.jpeg

post-48077-0-60464000-1720824517_thumb.jpeg

• Like 6

• 2 tygodnie później...

Adaś, ale jak to trzymać w ręce?

Jedyne co mi przychodzi do głowy to dolnikiem do przodu ?

:) Fakt, troszkę dziwnie wygląda to OP-01, nad wodą próbowałem na zmianę, raz szczytem w stronę wody, raz odwrotnie.

Zdecydowanie wygodniejsza jest ta pierwsza opcja  ;).  

• Like 1

I jak wrażenia z tych nowych finezek?

Do momentu zakupu 20GFINPS-7112ML-T finezzy mi nie leżały, były jak dla mnie zbyt spolegliwe.

20 i 24 Prototype są inne, szybsze, szczyty się w nich tak nie kładą.

24GFINPS-722L-T bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, jest szybka, jak na Finezzę ma dość mocny szczyt, a do tego jest pieruńsko czuła.

Edytowane przez Adaś Niezgódka
  • Like 1