SzczupakRzeczny Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 Dla samego siebie spróbować czegoś innego , po prostu zwykły niczym nie podparty wymysł Wyjście poza strefę komfortu wiele nie kosztuje , a przecież jak osobiscie nie spróbuje to wiedzieć nie będę Opinie jak do wszystkiego bywają różne Tutaj już chyba odpowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 Moglbys powiedziec a najlepiej podeprzec dowodem zdjeciowym czy faktycznie glownie mnie 2d i sv interesuje tez jest lepsze czy tylko element nowosci robi robote?Cześć, nie dam rady z fotkami, sprzedałem prędzej 92sv i w piątek kupiłem 122, uwierz mi na słowo, wszystko jest lepsze, ale jest cholernie ciężka, 2.5kg, wizualnie w opór większa, na moim kajaku wygląda to komicznie imo. Jakbym miał pa14 to by gabarytowo prezentował się lepiej, ale na outback'u to jakaś przeginka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 (edytowane) W sumie sprzęt nie taki nowy. Ale to kolejny dzień mglisty w okolicy zera przez wiele godzin.Jakby nie termos to bym sczezł chyba.Najlepsza fasolka po bretońsku albo flaki. Polecam. Musi stać pionowo ale trzyma wystarczajaco. https://allegro.pl/oferta/termos-obiadowy-na-zupe-obiad-pojemnik-menazka-lunch-box-kamille-0-5-l-12884140390 Edytowane 1 Grudnia 2024 przez Qh_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zamawiam te z linku znalazłem piankowce z gumową podeszwą. Lemigo na zimne dni super ale brakowało przyczepności, nie jeden raz jedynki zostawiłbym nad rzeką. Zobaczymy demary. https://demar24.pl/product-pol-707-Wysokie-zielone-kalosze-meskie-Universal-PRO.htmlI jak się gumiaki sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Nie zdecydowałem się finalnie ich zostawić, podeszwa nie jest gumowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 13 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 (edytowane) Taki na testy zakupiłem Na wyjazdy itd… Wiadomo każdy powód jest dobry Edytowane 13 Grudnia 2024 przez Darek_W 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Kontynuując wątek MajorCrafta...Dzisiaj przyjechał do mnie szklaczek Major Craft Finetail FSG-B4102UL - 1-8g2 tygodnie temu zakupiłem Daiwa 23 ss air tw 8.5 lZestaw na zimowe klenie (zresztą dziś już połowiłem ) gotowy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 No mnie w tym roku Mikołaj zaskoczył. Wspomniałem żonie , że przydałaby się sonda , która obsłuży Panoptixa. Żona chyba Mikołajowi przekazała.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zastanów się co Mikołaj mógł chcieć w zamian od żony za tak wypasiony prezent... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 To ja dostałem od Żonki porządną czołówkę ... chyba muszę zacząć jeździć na ryby po nocach. To może za rok urodzi się jakaś sonda pod panoptixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 (edytowane) Qh ja właśnie z żoną jeżdżę na nocki. Jak sumy nie biorą to się robi coś innego i potem rodzi się pod choinką. "Mikołaj" musi być "zadowolony". Edytowane 25 Grudnia 2024 przez binio1111 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 (edytowane) i właśnie po tych nockach może się urodzić... Edytowane 26 Grudnia 2024 przez piter v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Ale coś mało tych prezentów, nie wstydźcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Jak długo łowię bolą mnie plecy. Piecze miedzy łopatkami. Szwagier ma krzesło oryginał od RF ale, raz za niskie, dwa szerokie i przeszkadza. No i zaś trzeba było samemu kombinować. RegUlowane w pionie i wychylenie, jak się jutro sprawdzi, przez zimę dostanie tapicerkę na plecy pod kolor poduszek. Po odkręceniu oparcia można do regulowanej sztycy zamocować parasol i regulować jego kąt. No dumny jestem z siebie i mojej, ze tego krzesła po dziecku nie wywaliła w kubeł.https://zapodaj.net/plik-ZggNlAiINK Edytowane 30 Grudnia 2024 przez Qh_ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 I taki recycling to ja rozumiem ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Byłem dziś. Przewygodnie. Małe, nie przeszkadza a plecy podparte nie bolą. Idealnie pasuje w bagażniku. Wzmocnię dół bo powstały inne obciążenia i git będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Nie tyle co sprzęt, ale lepiej będzie widać i cieplej będzie. WileyX na pochmurne dni, a gratis termos. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Jeszcze ciepły. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Bedzie kastovane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Edytowane 14 Stycznia przez drChlubicz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) No śliczne! Z Zadziora? Edytowane 15 Stycznia przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Pochodzenie JP.Niestety fotkę musiałem orżnąć bo była za ciężka, więc jakość taka se, za to młynki petarda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Pochodzenie JP.Niestety fotkę musiałem orżnąć bo była za ciężka, więc jakość taka se, za to młynki petarda Co to za kije na fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Co to za kije na fotce?MC Speedstyle 67ML + Luvias Airity 30005C68MXF w wykonaniu Pana Kawalca + Certate 3000 Ryb do zdjęć niestety dzisiaj nie było, to sprzęt chociaż zapozował Nie wiem czemu te zdjęcia tak słabo wychodzą, a tak się starałem Edytowane 15 Stycznia przez drChlubicz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi