Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Dla samego siebie spróbować czegoś innego , po prostu zwykły niczym nie podparty wymysł :)

Wyjście poza strefę komfortu wiele nie kosztuje , a przecież jak osobiscie nie spróbuje to wiedzieć nie będę :D Opinie jak do wszystkiego bywają różne :)

Tutaj już chyba odpowiedziałem :)

Moglbys powiedziec a najlepiej podeprzec dowodem zdjeciowym czy faktycznie glownie mnie 2d i sv interesuje tez jest lepsze czy tylko element nowosci robi robote?

Cześć, nie dam rady z fotkami, sprzedałem prędzej 92sv i w piątek kupiłem 122, uwierz mi na słowo, wszystko jest lepsze, ale jest cholernie ciężka, 2.5kg, wizualnie w opór większa, na moim kajaku wygląda to komicznie imo. Jakbym miał pa14 to by gabarytowo prezentował się lepiej, ale na outback'u to jakaś przeginka :D

W sumie sprzęt nie taki nowy. Ale to kolejny dzień mglisty w okolicy zera przez wiele godzin.

Jakby nie termos to bym sczezł chyba.

Najlepsza fasolka po bretońsku albo flaki. Polecam. Musi stać pionowo ale trzyma wystarczajaco.

https://allegro.pl/oferta/termos-obiadowy-na-zupe-obiad-pojemnik-menazka-lunch-box-kamille-0-5-l-12884140390

Edytowane przez Qh_
  • Like 3

• 2 tygodnie później...

Zamawiam te z linku znalazłem piankowce z gumową podeszwą. Lemigo na zimne dni super ale brakowało przyczepności, nie jeden raz jedynki zostawiłbym nad rzeką. Zobaczymy demary.

https://demar24.pl/product-pol-707-Wysokie-zielone-kalosze-meskie-Universal-PRO.html

I jak się gumiaki sprawują?

• 2 tygodnie później...

Jak długo łowię bolą mnie plecy. Piecze miedzy łopatkami. Szwagier ma krzesło oryginał od RF ale, raz za niskie, dwa szerokie i przeszkadza. No i zaś trzeba było samemu kombinować. RegUlowane w pionie i wychylenie, jak się jutro sprawdzi, przez zimę dostanie tapicerkę na plecy pod kolor poduszek. Po odkręceniu oparcia można do regulowanej sztycy zamocować parasol  :D i regulować jego kąt. No dumny jestem z siebie i mojej, ze tego krzesła po dziecku nie wywaliła w kubeł.

5881531bec1b6.jpghttps://zapodaj.net/plik-ZggNlAiINK

Edytowane przez Qh_
  • Like 9

• 2 tygodnie później...

Co to za kije na fotce?

MC Speedstyle 67ML +  Luvias Airity 3000

5C68MXF w wykonaniu Pana Kawalca + Certate 3000

Ryb do zdjęć niestety dzisiaj nie było, to sprzęt chociaż zapozował B)

post-65275-0-53948700-1736961664_thumb.jpgpost-65275-0-16237200-1736961759_thumb.jpg

Nie wiem czemu te zdjęcia tak słabo wychodzą, a tak się starałem :huh:

Edytowane przez drChlubicz
  • Like 2