hudy76 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) A też się pochwalę. Stado powiększyły dwa nowe Sant Kroje na lekko. Edytowane 15 Stycznia przez Koincydencja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Ale dziwnie zmienić rękę … ciekawe czy podołam nad wodą (chodzi o nerwy z przekładaniem kija ) [emoji28] Musiałem w końcu spróbować [emoji2957] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk I jak zmiana ręki? Powiodła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia I jak zmiana ręki? Powiodła się No nie do końca… Irytuje mnie przekładanie kija z ręki do ręki , wystawiłem Steeza na sprzedaż i uznałem że do momentu póki go nie sprzedam będę zabierać jako zapas i może się przekonam…. Różnic poza tym przekładaniem kija nie widzę … a nawet nie miałem wielkich problemów z zacięciem lewą ręką… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Zbrojenia ciąg dalszy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Nowy zestaw pstrągowy na ten sezon. Szpula od modelu 19' Wysłane z mojego 2201117PG przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Który model Yamagi? Widzę złoto więc na pewno TZtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Który model Yamagi? Widzę złoto więc na pewno TZtka 85TZ/ Nano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia No nie do końca… Irytuje mnie przekładanie kija z ręki do ręki , wystawiłem Steeza na sprzedaż i uznałem że do momentu póki go nie sprzedam będę zabierać jako zapas i może się przekonam…. Różnic poza tym przekładaniem kija nie widzę … a nawet nie miałem wielkich problemów z zacięciem lewą ręką…Zazdroszczę takich umiejętności. Mnie życie zmusiło do zmiany ręki niestety.O ile podatwowe wędkarskie "funkcje" lewa przejęła szybko, o tyle niektóre rodzaje wędkowania, jak np jerkowanie to po 3 dniach dopiero przestało być "dziwnie". Jigowanie podstawowe powiedzmy - okej, ale jak sobie wydumałem że moja jaskółka na leciutkiej główce ma wykonywać pracę w taki lub inny sposób, to "koślawiłem" okrutnie.Po dwóch pełnych sezonach jest normalnie, ale początki zaliczam do zaskakujących odkryć, że jak to możliwe że czegos nie umiem, choć prawa nadawała pracę przynęcie bez zająknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Zazdroszczę takich umiejętności. Mnie życie zmusiło do zmiany ręki niestety.O ile podatwowe wędkarskie "funkcje" lewa przejęła szybko, o tyle niektóre rodzaje wędkowania, jak np jerkowanie to po 3 dniach dopiero przestało być "dziwnie". Jigowanie podstawowe powiedzmy - okej, ale jak sobie wydumałem że moja jaskółka na leciutkiej główce ma wykonywać pracę w taki lub inny sposób, to "koślawiłem" okrutnie.Po dwóch pełnych sezonach jest normalnie, ale początki zaliczam do zaskakujących odkryć, że jak to możliwe że czegos nie umiem, choć prawa nadawała pracę przynęcie bez zająknięcia Ja odpuściłem sobie ciężkie łowienie już jakiś czas temu , nawet za szczupakami na lekko nie biegam… Przeszedłem na lekkie łowienie w maksie do 15 gram Nie czuję wielkiego „upośledzenia” lewej reki , ale jednak wygoda i przyzwyczajenie bierze górę… Przyznam także rację z jiggowaniem , na początku ruchy nadgarstkiem były drewniane… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Zakupy z targów Evolution. Przynęty bez opisu to FL.Wszystkie przynęty to +/- 12 cm.Ciekawie wyglądają przynęty Robfish.Grzbiet smukły a brzuszek mocno pękaty. Jestem ciekaw jak to będzie pracowało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia W zastępstwo SG Salmonoid z myślą jako uniwersał na trocie i bolenie kilka razy w roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Ja się dziś ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Zdobyłeś na targach czy w online? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Podpisuję się pod pytaniem, chętnie nabyłbym egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Pan Piotr ogłaszał za pośrednictwem instagrama jej sprzedaż wyłącznie na targach (za bodajże 70 zł). W komentarzach pojawiły się pytania o możliwość nabycia książki poza targami, ale na ten moment brak odpowiedzi ze strony Pana Piotra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) Piotr mówił chyba u Kowalczyka na filmie,że na targach sprzedał 200 egzemplarzy i będzie dodruk, mówił też ,że chętnych zaprasza do kontaktu . Edytowane 21 Stycznia przez hm62 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) W oczekiwaniu na wiosnę, nowy kij na klenieBlaas Slim SLS 9015-2N zastąpi wysłużonego Avida. Edytowane 22 Stycznia przez Biesan 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) W oczekiwaniu na wiosnę, nowy kij na klenieBlaas Slim SLS 9015-2N zastąpi wysłużonego Avida.Jakiej wielkości ten stradic że tak ładnie wyważa?Uchwyt jeden z wygodniejszych, mój ulubiony.Jakbym budował takiego kija, to pewnie też by to tak wyglądało. Edytowane 22 Stycznia przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) 2500, miał być inny młynek cięższy, ale i tak trzymam wędkę całą dłonią przed stopką kołowrotka stąd taki a nie inny uchwyt wybrałem, więc zostaje stradic bo wyważenie jest w sam raz. Edytowane 22 Stycznia przez Biesan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Smukłość tego blanku robi wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Mam slima 15lb,20lb i 25lb i sa to moje ulubione wędki. Wbrew pozorom moc tez jest, mimo niepozornego wyglądu :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) Mam slima 15lb,20lb i 25lb i sa to moje ulubione wędki. Wbrew pozorom moc tez jest, mimo niepozornego wyglądu :-)Duża różnica jest między pierwszym a drugim?Pewnie łowisz na Wiśle..Jakie długości kija? Edytowane 22 Stycznia przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Duża różnica jest między pierwszym a drugim?Pewnie łowisz na Wiśle..Jakie długości kija?Najczęściej używam 20lb, bo to mój podstawowy kij na bolenie. Tej 15’tki używam najrzadziej, bo okazjonalnie łowię na rafach. 15’tka na spokojnie obsłuży „bolenia na lekko”. Oba kije w długości 2,90. Zauważalnie mocniejszy od 20 jest ten 25lb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Zakupione kufajki ma nowy sezon. Dozer 6 i Hoody 3. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Nowy, stary sprzęt ... ale jak nowy Skorpion z początku lat dwutysięcznych w zestawie fabrycznym w pięknym stanie (właściwie klasyfikuje się do "mojej szafy") ale mam w planie na niego łowić. Zastanawiałem się do czego go podpiąć? Przypomniałem sobie, że w "mojej szafie" stoi w podobnym wieku fantastyczny ABU Boron do 25g. Fajny zestaw? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi