Robert Crocker Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 na próbę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 tym razem typowo na łódkę i wiatr - Sport Design 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 To ja się pochwalę moim ostatnim zakupem, tu w czasie testów nad wodą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Kadr ładny ale napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A co tu pisać :-) Zwykła gruntówka z dzwoneczkiem :-) Poszedł w "mulaka" :/) Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Przelotki Tytanowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Przelotki, tak jak cały sprzęt ... nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 O przepraszam, żadnego dzwoneczka tam nie ma. To najnowsze wędzisko użyte podczas wyjazdu na San Escobar, technologia wprost z NASA wyprodukowana na wymagający rynek JDM, ciężarek specjalnie opracowany pod kątem łowienia z mostów, a tu fotka z dalszych połowów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Szacun. Podziwiam Cię, że w tak oczywisty sposób zdradzasz swoje najbardziej wypasione łowiska! Bierzcie przykład "leszczaki"! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzis zamowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzis zamowione A co to takiego? Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 tym razem typowo na łódkę i wiatr - Sport Design IMG_3796.JPGUuu , Kamil widzę , że marka wciąga . Soczewki te same , co w BF oryginalnie chyba ? Cóż to takiego , Ho'okipa czy inna Makaha ? Napisz coś o żródle zakupu , cenie , własnościach użytkowych ... Bo to , że lekkie , to widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ho'okipa, żródło to samo co BF, soczewki w nich to Maui EVOLUTION ponoć ekonomiczniejsze, niż Mauipure w BF, ale naprawdę trzeba zakładać co chwilę jedne i drugie, aby dostrzec różnicę w klarowności/ostrości, jest bardzo dobrzeTo taki mocno przeprofilowany model, ściśle okalający oczy, przetestowane na razie na rowerze pod wiatr, chronią świetnie, waga 18g, myślałem, że będą jeszcze lżejsze, ale soczewki MJ to jednak kawał materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Hał macz Kamilu? Trzeba i sobie coś zakupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 cena na sklepie 585zł, ja dałem 510zł z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzięki za info . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Bazyl, może jakiegoś linka, i co to jest za ustrojstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To ja się pochwalę moim ostatnim zakupem, tu w czasie testów nad wodą P3180185.JPGDobra, 01.04 minął więc koniec zabawy, sprzęt został zaobserwowany przeze mnie 2 tygodnie temu w Santo Domingo, właścicielem był ten jegomość o niedźwiedziej posturze z kolejnego zdjęcia.Niestety nie zaobserwowałem na jakie ryby się zasadził, bo przy mnie nic nie złowił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Bazyl, może jakiegoś linka, i co to jest za ustrojstwo? no przecież napisałem https://www.mauijim.com/en/shop/sunglasses/rimless/ho-okipa Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 error page Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam.Marzenie mojego życia - Rilech-Rex-Germina(DDR)1973r do UL Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Pablo54 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam.Marzenie mojego życia - Rilech-Rex-Germina(DDR)1973r do ULMiałem kiedyś identyczny! Strasznie żałuję, że go sprzedałem... W odróżnieniu od tych brązowych modeli miał "przegrubienie" na łożysko od strony korbki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 I ja popełniłem ten błąd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 przyszło......długo czekałem ale przyszło..... ciekawe przy popsuję czy uda się bez psucia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi