darek1 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) No i doczekałem się...teraz.się ode mnie nie opędzisz ;-) Rexy często spotykam na giełdzie staroci,czarne też. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Miałem kiedyś identyczny! Strasznie żałuję, że go sprzedałem... W odróżnieniu od tych brązowych modeli miał "przegrubienie" na łożysko od strony korbki...Wiesiu ... moje dwa dzieciaki współpracują z nowym Graphiteleaderem na zmianę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Widzę że moda na Retro, coraz większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Hmmm...dobrze, że jeszcze kilka jest skitrane ze starych czasów jak zaczynałem z tatą, a i żółta Germinka 2cz. też powinna być. Nie zapominam o czeskiej Sonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Wiesiu ... moje dwa dzieciaki współpracują z nowym Graphiteleaderem na zmianę Oooo!... Właśnie takiego jak ten czarny miałem!... Może to ten mój? Poważnie? - Łowisz jeszcze na takie kręciołki? Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 ......................................na podniesienie ciśnienia , bo jakieś takie niskie dzisiaj 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Mariusz nie musiałeś tego robić teraz ciężko będzie za spać co niektórym Fajna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Myślę , że twoja też już lada moment powinna dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Nawet wiem skąd te młynki Koleś trzymał twardo cenę. Musimy kiedyś spotkać się i pokręcić swoimi cudeńkami [emoji28][emoji28] Klasa Panie!! Klasa [emoji123] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Trzeba by się w końcu spotkać i powędkować na wiadomym zbiorniku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Myślę , że twoja też już lada moment powinna dotrzeć Wiem wiem Dziękuję Ci bardzo że mi coś zostawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) A nie mówiłem że u @miramar cała euro paleta tego złomu stoi ;-))))))Ps. Grzesiek i Ty się pochwal :-))) Zepnij ostatnio nabyty patyk z ostatnio nabytym młynkiem :-))) i dawaj fotki. Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Mam wózek widłowy i tira pod ręką [emoji28][emoji28]. Nie będzie problemem ten złom przejąć [emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Hola hola... Ja pierwszy proponowałem 5000zł/kg za ten złom :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Też kupiłem wózek TOYOTĘ , bo kołowrotki zbandowane na paletach trzeba w końcu czymś przewozić . Nie.............. panowie bez przesady - nie jest aż tak źle, a kilka moich kołowroteczków mieści się w jednym kuferku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 A nie mówiłem że u @miramar cała euro paleta tego złomu stoi ;-))))))Ps. Grzesiek i Ty się pochwal :-))) Zepnij ostatnio nabyty patyk z ostatnio nabytym młynkiem :-))) i dawaj fotki.Przemek wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Też kupiłem wózek TOYOTĘ , bo kołowrotki zbandowane na paletach trzeba w końcu czymś przewozić . Nie.............. panowie bez przesady - nie jest aż tak źle, a kilka moich kołowroteczków mieści się w jednym kuferku .Mariusz żona zna wartość tego"kuferka"????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Mariusz żona zna wartość tego"kuferka"?????Kolego !!! Mariusza żona sama ten kuferek wypełnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 .........................powiem Ci w TAJEMNICY WIĘCEJ !!!!! , sama brała udział w negocjacjach cenowych, bo prawie zawsze ją zabieram ze sobą jeżeli mam wyjazd po sprzęt . Nie ukrywam tego przed nią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Kolego !!! Mariusza żona sama ten kuferek wypełnia To takie żony istnieją?k...idę pokazać swojej???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak widać na załączonym obrazku, chyba - TAK. PS: mogę przyjąć KAŻDĄ żonę na kilkudniowe szkolenie , tylko że reklamacji oraz zwrotów nie uznaje ????? Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) To takie żony istnieją?k...idę pokazać swojej????....pokarz pokarz niech zobaczy że zonatych zyjacych swirow nie brakuje :D Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To takie żony istnieją?k...idę pokazać swojejIstnieją, tylko trzeba mocniej popracować nad jej zdobyciem.Takie żonki, to rzadsze obecnie okazy niż dziewicze Stelki Millenium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zestaw klasa i co najważniejsze uniwersalny jak mało który (Oczywiście w moim mniemaniu ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Brawo TY........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi