Esox1999 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Jeżeli ktoś będzie kupował takie rękawice to dorzucam się do zamówienia [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Multik rozpoznaję. Piękny i zacny klasyk (kija nie rozpoznaję bo za małe literki )Powitać powrót syna marnotrawnego Zaiste, rewelacyjna Daiwa, a kijek to Dragon CXT 1,95 10-35g. Niby SuperFast, ale bardzo ładnie gnie się na całej długości. Jedyne zastrzeżenia mam do jakości wklejenia 2 największych przelotek, o dziwo małe wklejone bardzo ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Pod duże szczupłe i nocny spinning za sumem: Zzoga shitenno genbu gb-s 80h2 i do tego kręciołek Fin Nor sportfisher 640 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Jeżeli ktoś będzie kupował takie rękawice to dorzucam się do zamówienia [emoji4]Mam takie. Na priv ewentualnie reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 A ja sobie po taniości nabyłem kołowrotek revo s20 za jedyne 30€. ???? Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 jest uchwyt na głowę, klips na czapkę, 2x64gb, 3 baterie i prosty statyw. Teraz to ja mogę nagrywać swoje wycieczki do Skandynawii : )) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Dziś zawitała kolejna, NOWA - prosto z pułki sklepowej STELLCIA 2500FD 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Dziś zawitała kolejna, NOWA - prosto z pułki sklepowej STELLCIA 2500FD Skorzystałeś z mojego namiaru? Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Dzięki @Dano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Podzielcie się gdzie takie perełki można wyrwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Już nigdzie ;-) Miramar wziął ostatnią ;-) Tapatalknięte z komórki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Jest jeszcze do wzięcia Stellka 1000fb na jednej półce sklepowej ale niestaty za prawie 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) tak się wszyscy chwalicie to i ja się pochwalę oprócz Taiahy i twinka (ostatni zestaw na fotce ) które goszczą u mnie od 3 lat to reszta zakupiona w tym roku Pozdrawiam Grzesiek Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez tony1983 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Jakby to powiedział pewien klasyk... Rarytasiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Jakby to powiedział pewien klasyk... Rarytasiki Może i tak jak bym dwa lata temu wstawił fote tego co miałem w szafie to dopiero by były rarytasy jest kilka osób na forum co o tym wiedziało teraz ograniczyłem się do tego co na foto i tym łowie a świecące gwiazdy w aluminiowych pudełeczkach poszły do ludzi Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Też właśnie zamierzam się ograniczyć do 2 zestawów spinningowych. Z tym, że nie wiem czy to się kiedyś wydarzy bo albo coś jest tak rzadkie, albo mnie nie stać, albo mi wizualnie nie podchodzi [emoji3][emoji3]. Mam nadzieję, że kiedyś wreszcie je skomentuje. Ale jestem na dobrej drodze Przynajmniej tak myślę [emoji1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) no ja zmniejszyłem ilość wędek i kolowrotkow o połowę Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Na razie, staram się trzymać ilość sprzętu cały czas na jednakowym poziomie ilościowym (jakiś tam kilka kołowroteczków i wędeczek ); a jedynie staram się go podmieniać na jakościowo lepszy.I obiecuję , że kończę już "zbrojenia" .Nooooo.............chyba , że trafi się MEGA CUŚ . Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Na razie, staram się trzymać ilość sprzętu cały czas na jednakowym poziomie ilościowym (jakiś tam kilka kołowroteczków i wędeczek ); a jedynie staram się go podmieniać na jakościowo lepszy.I obiecuję , że kończę już "zbrojenia" .Nooooo.............chyba , że trafi się MEGA CUŚ .Jak to mówią ,,więcej sprzętu niż talentu,, :D (bez urazy Mariusz) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Dokładnie to brzmi: KUPAAAAA...... SPRZĘTU I ZERO TALENTU . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 A w ramach tego BEZTALENCIA ukręciłem sobie CD Blu Rapida 305cm 10-35gr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) A do mnie dotarła kolejna porcja ,,nocników,, JWMotto ,,bez dobrego woblera każda stella jest do dupy,, :D :D Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez Raffaello 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 A do mnie dotarła kolejna porcja ,,nocników,, JWMotto ,,bez dobrego woblera każda stella jest do dupy,, :D :DChyba odwrotnie ,,bez dobrej stelli każdy wobler jest do dupy :)'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 tak się wszyscy chwalicie to i ja się pochwalę oprócz Taiahy i twinka (ostatni zestaw na fotce ) które goszczą u mnie od 3 lat to reszta zakupiona w tym roku Pozdrawiam GrzesiekA ten dalej kusi tymi Boronami Piękne są te Rastki sygnowane WaterLand.Czekam na Marka może i u mnie zawita jeden "Monster Edition " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 A ten dalej kusi tymi Boronami Piękne są te Rastki sygnowane WaterLand.Czekam na Marka może i u mnie zawita jeden "Monster Edition " A daj Ci Boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi