Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Multik rozpoznaję. Piękny i zacny klasyk (kija nie rozpoznaję bo za małe literki ;) )

Powitać powrót syna marnotrawnego ;) :D

Zaiste, rewelacyjna Daiwa, a kijek to Dragon CXT 1,95 10-35g. Niby SuperFast, ale bardzo ładnie gnie się na całej długości. Jedyne zastrzeżenia mam do jakości wklejenia 2 największych przelotek, o dziwo małe wklejone bardzo ładnie:)

Jakby to powiedział pewien klasyk... Rarytasiki ;) :D

Może i tak

jak bym dwa lata temu wstawił fote tego co miałem w szafie to dopiero by były rarytasy

jest kilka osób na forum co o tym wiedziało

teraz ograniczyłem się do tego co na foto i tym łowie

a świecące gwiazdy w aluminiowych pudełeczkach poszły do ludzi :)

Edytowane przez tony1983

Też właśnie zamierzam się ograniczyć do 2 zestawów spinningowych. Z tym, że nie wiem czy to się kiedyś wydarzy bo albo coś jest tak rzadkie, albo mnie nie stać, albo mi wizualnie nie podchodzi [emoji3][emoji3]. Mam nadzieję, że kiedyś wreszcie je skomentuje. Ale jestem na dobrej drodze ;) Przynajmniej tak myślę [emoji1]

Na razie, staram się trzymać ilość sprzętu cały czas na jednakowym poziomie ilościowym (jakiś tam kilka ;)  kołowroteczków i wędeczek :P  :D ); 

a jedynie staram się go podmieniać na jakościowo lepszy.

I obiecuję , że kończę już "zbrojenia" .

Nooooo.............chyba , że trafi się MEGA CUŚ  :rolleyes: .

Edytowane przez miramar69

Na razie, staram się trzymać ilość sprzętu cały czas na jednakowym poziomie ilościowym (jakiś tam kilka ;)  kołowroteczków i wędeczek :P  :D ); 

a jedynie staram się go podmieniać na jakościowo lepszy.

I obiecuję , że kończę już "zbrojenia" .

Nooooo.............chyba , że trafi się MEGA CUŚ  :rolleyes: .

Jak to mówią ,,więcej sprzętu niż talentu,, :D :D :D  (bez urazy Mariusz)

• Like 2

tak się wszyscy chwalicie to i ja się pochwalę :)

oprócz Taiahy i twinka (ostatni zestaw na fotce ) które goszczą u mnie od 3 lat to reszta zakupiona w tym roku

Pozdrawiam Grzesiek

A ten dalej kusi tymi Boronami :) Piękne są te Rastki sygnowane WaterLand.Czekam na Marka może i u mnie zawita jeden "Monster Edition " :)
  • Like 1