MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Okienko transferowe otwarte i jakieś tam zakupy poczynione ,nowi zawodnicy gotowi do rozgrywek.Prawie jeszcze tylko linki trzeba nawinąć. image hosting 15mbcertificity.com 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Moi zawodnicy też już czekają na rozpoczęcie. Linki nawinięte... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Piękne te urządzenia, nic tylko patrzeć i kręcić .A poza tym, macie jeszcze co nieco czasu, by pojechać nad wodę i zamoczyć te doskonałe plecionki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Piękne te urządzenia, nic tylko patrzeć i kręcić .A poza tym, macie jeszcze co nieco czasu, by pojechać nad wodę i zamoczyć te doskonałe plecionki ?3 tyg. urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Piękne te urządzenia, nic tylko patrzeć i kręcić .A poza tym, macie jeszcze co nieco czasu, by pojechać nad wodę i zamoczyć te doskonałe plecionki ?Ja akurat to mam czas ,źle trafiłeś ,3/4dni w tyg.bywa że od rana do późnego popołudnia.Raczej fotelowym pokręcaczem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Najnowsze dzieło mojego przyjaciela Mariana (MM).Od razu nazwałem ją "Czarna Wdowa" Wygląda obiecująco? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 a nie wyciągnąłeś jej czasem z tej swojej przepastnej szafy BOB? bo tak mi trochę nostalgią pachnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Oj nie! Z trudem wciągnąłem ją od Mariana Podoba ci się , co? Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Po sezonie pływania 5-teczką zapadła decyzja zmiany....W końcu jest i on. W planach było 10HP do odblokowania, później "to be or not to be" 15 kucy - ostatecznie stanęło dwudziestce Pewnie bardzo szybko braknie mocy... Teraz zostało uzbroić się w cierpliwość do połowy maja aż dadzą znać że "Nautilus" gotowy do odbioru i Turawskie sandacze będą miały - prz%ne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Teraz musisz sobie kupić czapeczkę z gumką po brodę by ci jej nie zwiało.Będzie się działo................. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 A ja jak zobaczę taką śliczną i błyszczącą dwudziestkę na rufie to od razu będę wiedział , że to Marcin właśnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Pochwalę się koledzy LES86MHF2 przezbrojonym przez W.Grocholę wFuji torzite oraz przesuniętym dolnikiem ,tak jak na foto.Pozdrawiam Jacek Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Trzeci79 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Taka bule na fore chciales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 nie leci na pysk /.?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Fore po pierwszej przeróbce i oczywiście na moje życzenie było bardzo wąskie i krótkie ale niestety nie leżała mi wędeczka w łapce i pojechała z powrotem .Teraz jest lekko stożkowaty przy czym boki są bardziej przeszlifowane i pod moją łapę jest idealny.Trzeba pamiętać że ma ona służyć do rzecznego łowienia a zatem oprócz główki dochodzi uciąg (w rzeczywistości nie wydaje się grube ,dla porównania miarka ma 1,7cm) .Co do tego czy leci na pysk? Oczywiście jak i przy fore upierałem się żeby jeszcze skrócić dolnik ,jednak Wojtek powiedział że będzie wtedy właśnie problem z wyważeniem. Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Trzeci79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Nie miał chłop problemów, to kupił sobie na starsze lata casta i multik. Zakładam, że początek maja obfitować będzie w niecenzuralne przemyślenia i podobnej jakości przemówienia nadrzeczne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Nie miał chłop problemów, to kupił sobie na starsze lata casta i multik. Zakładam, że początek maja obfitować będzie w niecenzuralne przemyślenia i podobnej jakości przemówienia nadrzeczne To się chyba nazywa: "To be or not to be " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Kto wie......albo połamię tę uncjową zapałkę na kolanie, albo porozdaję dotychczasowe zabawki za grosze i przejdę na c(i)astową stronę mocy.....kto wie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Kto wie......albo połamię tę uncjową zapałkę na kolanie, albo porozdaję dotychczasowe zabawki za grosze i przejdę na c(i)astową stronę mocy.....kto wie Jest też trzecia strona, jaka dopadła mnie - lekki cast nie dla mnie, ale już przynęty 50g plus to jak najbardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 PODZIĘKOWANIE dla @BOB1 i @Karol Krause za czujność. Koledzy znając moje starania o zdobycie Ryoga 2020 w odpowiednim momencie dali namiar na konkretny egzemplarz. Stanąłem do boju i zdobyłem. Przepraszam zarazem Konkurentów w licytacji, może innym razem... Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie - Andrzej. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Kto wie......albo połamię tę uncjową zapałkę na kolanie, albo porozdaję dotychczasowe zabawki za grosze i przejdę na c(i)astową stronę mocy.....kto wie szczerze zycze tego drugiego!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ryoga2020 - wielki powrót:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Dwie nowe szpady pstragowe :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Na czym te szpady ukręcone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Suzuki 4lb w dwoch kawalkach i Matagi Super Nimble Minnow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi