bogdan333 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Shimano speedmaster,sustain i kilka woblerków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Emeraldas. StCroix SCV (Legend Extreme) 7' 4-10lb Wyk. BB Custom RodsMocna stylówa, iście angielska, robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Jest i drugi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilPe Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Mój nowy sprzęt Kij Savage Gear MPP Jerk Bait 183cm >75gMultik Shimano Calcutta 201dSalmo Slider 10s 46g x2Strike Pro Buster Jerk Fluo Baitfish 15 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Varivas. AREADRIVE ARD-62T-DTS.Miał być dziś test lecz nad wodą okazało się że tak pięknie zarybili....Super kijek ;-) I łowny ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Tak wstępnie przetestowany, potwierdzam kijek super ,gdyby nie załatwili Mi zbiornika to pewnie lepiej bym go przetestował na rybie.Czucie brania ,wykonanie i walory użytkowe na najwyższym poziomie .Z vańkiem stanowią zgrany zespół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Killery 13 cm szczupakowo-sumowe. Trudno osiągalne. 38 zeta za sztukę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Graphiteleader Vigore Gvic 70 HG 3/8-2 + Daiwa Tatula 200hsl 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 W końcu i ja odebrałem swój nowy sprzętŁódka Semper 440xt + yamaha 25 km 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) I ja się pochwalę nowym nabytkiem.Łódź PEGAZUS 380 + Przyczepa Cymerman Edytowane 20 Maja 2017 przez cabage 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Łódź fajna ale fura jeszcze fajniejsza. CRV I to kozak autko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 No Marcin.Ostro się przygotowujesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 No Marcin.Ostro się przygotowujesz... Przyznam szczerze, że na żywo łódź robi ogromne wrażenie ( zdjęcia tak sobie oddają ). Jakość wykonania - pierwsza klasa. Waga bez jakichkolwiek dodatków to 195 kg,kategoria projektowa C i wysoka burta co na Turawie jest bardzo ważne. Myślę że śmiało można porównać / zestawić z RiverFox-em 390 jedyny godny porównania model łodzi (Fox węższy o 15cm). Bardzo gruby laminat - dno łodzi pod chłopem 100 kg w ogóle się nie poddaje. No i można zamontować silnik 25 KM bez obaw bo posiada na to certyfikat. Firma mało znana w Polsce - natomiast w Niemcowni jest tego od cholery w Bauhausach. Pożyjemy zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Marcin a gdzie silnik? ???? Edytowane 20 Maja 2017 przez pmiszk1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Marcin a gdzie silnik? Czeka na zamontowanie Jutro będę ogarniał temat bo nie było kiedy i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 cena 8900 na gotowo za tę łódź, z dodatkami widocznymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Po informacje na temat ceny zapraszamy na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glizdziarz Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Na jednym z portali aukcyjnych wyczaiłem kołowrotek morski, na który polowałem od dłuższego czasu. Zachęcony opiniami Jacka długo sie nie zastanawiałem i przytuliłem młynek. Wczoraj zakup a dziś mam już w ręku. Prawie nówka sztuka. Jak była ze dwa razy na rybach to wszystko. Teraz tylko zostaje przegląd i smarowanie i na dorsze.Konger Baltic Star w całej okazałości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Po pierwsze, nie jestem pewien czy jest się czym chwalić? Raczej należy to potraktować jako ciekawostkę Jakoś ostatnio naszło mnie na eksperymentowanie z "chińszczyzną". Ryzyko finansowe niewielkie a zabawa może być przednia Kijek to nie złe "diwadlo". Faktycznie trudno ocenić go na sucho. Ale wrażenia mam takie, że szczytówka mogła by być cieńsza/delikatniejsza i zyskał by przy zbrojeniu spiralnym. Wydaje się, że na prawdę ogarnie 1gr a w górze 6, max 8gr? (ale już chyba będzie kucał) Test nad wodą da odpowiedź. Waga kijka 74gr. Fajnie, że dolnik na tyle mocny, że jest czym przytrzymać większego okonka ale już 20 cm da niezłą zabawę. A do takiej zabawy dla mojej wnuczki Natalii , właśnie go kupiłem. Mam nadzieję, że pozwoli mi go używać? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Po pierwsze, nie jestem pewien czy jest się czym chwalić? Raczej należy to potraktować jako ciekawostkę Jakoś ostatnio naszło mnie na eksperymentowanie z "chińszczyzną". Ryzyko finansowe niewielkie a zabawa może być przednia Kijek to nie złe "diwadlo". Faktycznie trudno ocenić go na sucho. Ale wrażenia mam takie, że szczytówka mogła by być cieńsza/delikatniejsza i zyskał by przy zbrojeniu spiralnym. Wydaje się, że na prawdę ogarnie 1gr a w górze 6, max 8gr? (ale już chyba będzie kucał) Test nad wodą da odpowiedź. Waga kijka 74gr. Fajnie, że dolnik na tyle mocny, że jest czym przytrzymać większego okonka ale już 20 cm da niezłą zabawę. A do takiej zabawy dla mojej wnuczki Natalii , właśnie go kupiłem. Mam nadzieję, że pozwoli mi go używać? _IGP3035a.jpg_IGP3036a.jpg_IGP3037a.jpg_IGP3038a.jpgZbrojenie spiralne ani cieńsza szczytówka wiele tu nie zmieniPod woblery, na pstragi bardzo fajny kij. Biorąc pod uwagę relacje cena/jakość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Rozumiem, że używałeś "w realu"? Jak oceniasz możliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) kobiety ..................... Kolego, damskim szowinistą możesz sobie być, ale tutaj proszę hamować język Edytowane 25 Maja 2017 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Po pierwsze, nie jestem pewien czy jest się czym chwalić? Raczej należy to potraktować jako ciekawostkę Jakoś ostatnio naszło mnie na eksperymentowanie z "chińszczyzną". Ryzyko finansowe niewielkie a zabawa może być przednia Kijek to nie złe "diwadlo". Faktycznie trudno ocenić go na sucho. Ale wrażenia mam takie, że szczytówka mogła by być cieńsza/delikatniejsza i zyskał by przy zbrojeniu spiralnym. Wydaje się, że na prawdę ogarnie 1gr a w górze 6, max 8gr? (ale już chyba będzie kucał) Test nad wodą da odpowiedź. Waga kijka 74gr. Fajnie, że dolnik na tyle mocny, że jest czym przytrzymać większego okonka ale już 20 cm da niezłą zabawę. A do takiej zabawy dla mojej wnuczki Natalii , właśnie go kupiłem. Mam nadzieję, że pozwoli mi go używać? _IGP3035a.jpg_IGP3036a.jpg_IGP3037a.jpg_IGP3038a.jpgJeśli wnuczka ogarnie rzuty 3-4 gramową przynętą castem to szacun. Może jeszcze pod wiatr ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Takiej bzdury już dawno nie słyszałem!. A gdyby ta dziewięciolatka to usłyszała ... to byś usłyszał ripostę godną prawdziwego mężczyzny. A tak po za wszystkim ... szydełkować też potrafi Edytowane 24 Maja 2017 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Rozumiem, że używałeś "w realu"? Jak oceniasz możliwości?Tak, używałem.Jest to kijek zdecydowanie pod wobki aczkolwiek o biedy jigi też ogarnie.Komfort od 3g do 8-9g w zależności od wabika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi