BOB1 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Jeśli wnuczka ogarnie rzuty 3-4 gramową przynętą castem to szacun. Może jeszcze pod wiatr ? Według mnie, dziecko na rybach przede wszystkim musi się fajnie bawić a nie stresować. Więc stawianie takich wyzwań jak rzucanie pod wiatr nie ma sensu. Po za tym jeszcze nie podpinam jej multików tylko kołowrotki bez kabłąkowe... zero splątań i odstrzałów więc znowu łowienie to tylko sama zabawa. Jak na prawdę dziecko połknie bakcyla to dopiero wtedy można stawiać poważne zadania i uczyć trudnych technik Edytowane 25 Maja 2017 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Cuda się zdarzają Wystarczy tylko chcieć Nowy Exist first edition Hyper Custom Edytowane 25 Maja 2017 przez 5384 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Cuda się zdarzają Wystarczy tylko chcieć Nowy Exist first edition Hyper Custom HC1.jpg HC2.jpg HC3.jpgMam nadzieję że nie zabkuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Mam nadzieję że nie zabkuje Trzeba spróbować i mieć zdanie Ale pierwszy kontakt - szok !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Piękny, zazdraszczam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Trzeba spróbować i mieć zdanie Ale pierwszy kontakt - szok !!!!Gdybyś szukał oryginalnej zapasowej szpuli to ... priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Po co mnie denerwujesz .... Seba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ajć ;-) Jaki ładniutki ;-) Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Cuda się zdarzają Wystarczy tylko chcieć Nowy Exist first edition Hyper Custom HC1.jpgHC2.jpgHCTylko poluzuj hamulec przy łowieniu bo koledze przy takim samym nawijaku podczas łowienia sandaczy w czepliwym miejscu ino stopka została między palcami Nie żebym krakał(niech Ci służy jak najdłużej). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Nowe patrzałki na ten sezon . Były różne wersje - a to korekcyjne od Wiktora , a to Oakley'e - a stanęło na WileyX Peak . Zobaczymy jak testy na wodzie wypadną . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 koszulkę trzeba było założyć 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Ożeż ty ! Jednak powinienem korekcyjne zamówić ... No ale o bryle głównie mi chodziło jakby nie patrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dobrze ,że chociaż spodnie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 O , następny okrutnik się odezwał . Obiecuję zwracać baczniejszą uwagę na to , co dzieje się na drugim i trzecim planie na przyszłość . I popracować nad mizerną kondycją cielesności mojej nienachalnej , acz obszernej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 W końcu przyszły, co prawda nie zdążyły na Garmina ale jeszcze w czerwcu połowią szczupaki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 A ja w końcu coś dla siebie zrobiłem http://jerkbait.pl/topic/9646-moje-patyki/page-4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Taki zestawik do pływania sobie sprawiłem:) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Piękny pojazd, sorry "popływ"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Taki zestawik do pływania sobie sprawiłem:)Mam taki sam ponton. Jako czwarty środek do pływania ale mam No chyba, że mi z piwnicy wytargali, a Ty okazyjnie kupiłeś Edytowane 7 Czerwca 2017 przez chojny83 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Strzał życia zakurzone 21 zł więcej nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Strzał życia zakurzone 21 zł więcej nie było Strzał byłby jeszcze lepszy gdyby nie miał steru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Strzał byłby jeszcze lepszy gdyby nie miał steru ehhh nic nie poradzę, ale cały sklep przeszukałem. Pytałem się czy gdzieś nie ma pochowanych "podobnych woblerów" ...i...nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 warrior do niedawna omijał moje pudełka do momentu aż po jerkbaitowym zlocie taki bezsterowiec zasilił moją kolekcję, połowił grubo na pierwszym wypadzie tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 prezent zielono świątkowy jak sama nazwa wskazuje powinien być zielony.a tu prosze,Kolega Sebastian(więcej danych na kopercie z jerkami)wyciął taki numer i przysłał takie różno kolorowe jak w kalejdoskopie.Sebuś dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Takie tam zapasy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi