Gadget Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Mam taki sam ponton. Jako czwarty środek do pływania ale mam No chyba, że mi z piwnicy wytargali, a Ty okazyjnie kupiłeś Powiem, że chyba nawet bardzo okazyjnie:D:D razem z silnikiem i aku aaa i z prostownikiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Nie do końca nowy sprzęt ale długo szukałem więc się chwalę 30hp, w świetnym stanie. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez kubazmech 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Małe dozbrojenie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 odwiedziny u Spinermana jakos długo sie zbierałem i w koncu dotarłem małe stadko na dobry początek :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) CCbfs z NX - ja tak chciałem. Jak to razem się prezentuje, fotki prosimy:) Edytowane 16 Czerwca 2017 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 To i ja się pochwalę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Go7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Go7 ?Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 To i mój nowy nabytek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) To i mój nowy nabytek Będziesz przezbrajał? A jeśli tak to jak? :-) Edytowane 19 Czerwca 2017 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Będziesz przezbrajał? A jeśli tak to jak? :-)A jeszcze nie wiem czy będę i w co. Jeśli już to postaram się dorwać gdzieś komplet Y Sic titanium coated, które dość często pojawiały się na forum (set 25-6) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 To i mój nowy nabytek Gdzie to cudo znalazłeś? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Gdzie to cudo znalazłeś? :-)Można powiedzieć, ze on znalazł mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 CCbfs z NX - ja tak chciałem. Jak to razem się prezentuje, fotki prosimy:) Reprezentuje się tak sorry za foto, ale fotograf zemnie marny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Sprzęt FAJNY , ale nie uważasz , że te kołowrotki są za potężne do tych mikro wędeczek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Sprzęt FAJNY , ale nie uważasz , że te kołowrotki są za potężne do tych mikro wędeczek???Miałem to samo napisać. Nie znam multika ale na pierwszy rzut oka za duży i ciężki do takiej wędeczki. Jakiegoś Steeza bym tam widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Miałem to samo napisać. Nie znam multika ale na pierwszy rzut oka za duży i ciężki do takiej wędeczki. Jakiegoś Steeza bym tam widział. nie jest tak duży jak sie wydaje , Edytowane 20 Czerwca 2017 przez arturbukowski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Taki rodzynek się trafił w stanie idealnym! Choć teraz dylemat, czy go zostawić, czy sprzedać, a zostać ze Stellą 4000SFE... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Taki rodzynek się trafił w stanie idealnym! Choć teraz dylemat, czy go zostawić, czy sprzedać, a zostać ze Stellą 4000SFE...zostawić i zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 ile Cię wyszło za tego TP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Żbiku gdzie Ty takie perełki znajdujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Się trafia czasami Wyszedł 1450zl. Sęk w tym, ze pare dni temu kupiłem Stellę 3000HG '10. Mam tez nagrana Stellę 4000SFE, do której naprzemiennie pasują szpulki od 3000HG. Stąd jest koncepcja sprzedaży tego TP, dołożenia paru stówek i wzięcia tej Stelki 4000SFE, żeby mieć dwa kołowrotki z kompatybilnymi szpulkami. Chyba TP poleci jednak na giełdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Przepiękne, cudowne kombo z CCbfs, miodzio:)! I fajnie, że jest taki większy i wyraźny round przy tym kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dwa nowe nawijaki,jeden już nową linkę Yamatoyo dostał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 he he he - Rafał się przezbraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi