Kamil_Be Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Mama czy tata dał? Zazdrość czy ból dupy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Bez urazy ale jeżeli chodzi o Ciebie i o Twój wiek,to sam nie zarabiasz jeszcze.Najwyraźniej rodzicę dbają aż natto o Cb.Co to ma do rzeczy? Edyta: Widzę, że nie tylko mnie ruszyło. Edytowane 23 Marca 2015 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Bez urazy ale jeżeli chodzi o Ciebie i o Twój wiek,to sam nie zarabiasz jeszcze.Najwyraźniej rodzicę dbają aż natto o Cb.A czy to ważne, kto komu, co kupuje...??? Chyba nie.!!! Ważne, że człowiek ma własne hobby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Bez urazy ale jeżeli chodzi o Ciebie i o Twój wiek,to sam nie zarabiasz jeszcze.Najwyraźniej rodzicę dbają aż natto o Cb.Natto? To jakaś międzynarodowe siły zbrojne, czy może przeciwieństwo do bretto? P.S.Proszę, nie zagłębiajmy się też, kto dał, lub ile razy i za ile... Teoretycznie stereotypy sugerują, że to kobieta "daje", ale równouprawnienie działa chyba w obie strony? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terier Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Oj nie płaczcie aż tak ''baby'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terier Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Natto? To jakaś międzynarodowe siły zbrojne, czy może przeciwieństwo do bretto? P.S.Proszę, nie zagłębiajmy się też, kto dał, lub ile razy i za ile... Teoretycznie stereotypy sugerują, że to kobieta "daje", ale równouprawnienie działa chyba w obie strony? Kolejny amator lizania d..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Chyba chcesz zeby twoja krotka kariera sie tu zakonczyla? Zapoznaj sie lepiej z zasadami tu panujacymi i przyjdz znowu. Jak zauwazyles nikogo nie interesuje twoje zdanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terier Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Chyba chcesz zeby twoja krotka kariera sie tu zakonczyla? Zapoznaj sie lepiej z zasadami tu panujacymi i przyjdz znowu. Jak zauwazyles nikogo nie interesuje twoje zdanie. Mnie twoje zdanie też nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Chcecie jego dane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Terier ?? On już tu był Znowu ujada.... Raczej skamle. .. Edytowane 23 Marca 2015 przez Tomasz eS 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Mnie twoje zdanie też nie interesujeNapisalbym Ci cos ale to forum publiczne i nie wypada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Chcecie jego dane?Nie wolno tego robic. ochrona danych itp. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terier Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Chcecie jego dane?A chcesz abym podał twoje?Cwaniaczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Oj nie płaczcie aż tak ''baby''Chyba Ci zazdrość zjada rozum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Zazdrość zdechłaby z głodu, a trolla nie ma co karmić. Poczekajmy na moderatora i z głowy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Zazdrość zdechłaby z głodu, a trolla nie ma co karmić. Poczekajmy na moderatora i z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tomasz B. znowu atakuje...naprawdę masz aż tak nudne życie, że musisz innym je truć? Swoją drogą to cieńki bolek jesteś...wystaeczy postraszyć Cię prokuraturą i sam liżesz dupsko przepraszając niemalże na kolanach. Chyba wiesz o czym mówię? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Moje i tak wiele osób zna ;-) Prawie celebryta Wiesz że znam kilku łobuzów z Ornety i okolic? :-) Popyskuj jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Może Cię to kolego zadziwi, ale istnieją jeszcze na świecie młodzi ludzie którzy nie są uzależnieni od rodziców i potrafią zarobić na swoje własne potrzeby. Po za tym skąd wiesz ile mam lat? Nie znasz mnie, więc się nie wypowiadaj. Edytowane 23 Marca 2015 przez okonilowca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terier Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Moje i tak wiele osób zna ;-) Prawie celebryta Wiesz że znam kilku łobuzów z Ornety i okolic? :-) Popyskuj jeszcze. Ja natomiast z Ol. i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terier Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ale dobrze Kamilu Blee z chęcią poznam tych twoich łobuzów z moich okolic,a wiadomość z groźbą zapisałem sobie na dysku.Tak czy inaczej z chęcią sprawdzę czy też w sklepiku będziesz taki mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Zapraszam ;-) Też mam te twoje "groźby" zapisać? Edytowane 23 Marca 2015 przez Kamil_Be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Kolego proponuję dołączyć do kolegów z forum GW czy WP i sobie "podyskutować" Edytowane 23 Marca 2015 przez bazyloss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Lo matko jedyna, oby tylko nie blokował płyt głównych jak tiger bonzo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Panowie olejcie to indywiduuma tobie Tomaszku proponuje zaopatrz się w..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi