Robert Crocker Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Na Niemcu?można tak powiedzieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) jak już coś czerwonego chcesz założyć na drapieżniki to może takie cudo Pracować to to nie będzie ale złoto, biel i czerwień, generalnie lubiana jest przez drapieżniki!? No zobaczymy P1090659a.jpg Ech, bida u ruskich, skoro takie medale teraz dają Edytowane 30 Czerwca 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 za to u tych to chyba dobrobyt http://demotywatory.pl/4608365/Moda-na-broszki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 za to u tych to chyba dobrobyt http://demotywatory.pl/4608365/Moda-na-broszkiNa święta choinki nie musi przyozdabiać, wystarczy że mundur zarzuci i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zdobyczny ...Jakieś fatum...zapytałem o tego Biomastera, poszedłem poszukać okoni na kanał i mój 2500FB zaczął coś klekotać przy zwijaniu. Ma na koncie może z 10 wypadów parogodzinnych, zwijał tylko małe gumki i woblerki typu Hornet 3 i 4cm Wcześniej kręcił bardzo gladko. Może to tylko jakaś pierdoła, spece od kołowrotków z jerka chwalą ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Moje pierwsze nie japońskie Shimano. Mam nadzieje że da radę przy lekkim spinie. Edytowane 1 Lipca 2017 przez Pickerel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Da radę . Mam Ci4+ C3000M i na początku służył właśnie do tego - okonióweczka i kleniojazie wiosną . Poza tym , że od początku miał absurdalnie duży luz na osi korbki i wymagał dopodkładkowania , a przy okazji smarowania ( choć nadal sobie szumi dzielnie ) , to naprawdę solidna maszyna . Ponoć nawet taka bardziej SW , o czym knob w wersji mniejszej świadczyć może ( w wersji 4000 to już solidna gała jest ) . Później wylądował w lekkiej sandaczówce i główki 7 - 12 gram z trzema calami ( a czasem i więcej ) podnosił bez zająknięcia . Teraz praktycznie używam wiosną przy lekkim zestawie białorybowym , a krótki incydent związany z chęcią sprzedania składam na karb zbyt dużej ilości Ballantains'a łykanego przed monitorem przy śledzeniu Jerka ... Fajna , solidna maszynka bez fajerwerków . W wersji , którą mam to takie PG , bo przełożenie niewielkie . U Ciebie to wyścigówka prawdziwa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Dobrze wiedzieć Mój egzemplarz jest dobrze spasowany i luz na korbie moim zdaniem jest w normie. Co ciekawe na sucho w fotelu nie szumi Na pewno knob jest do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Najlepsze z najlepszychWtajemniczeni przyznają mi racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ja niewtajemniczony ale tak z ciekawości: łowisz na nie? Czy to zdobycz kolekcjonera? Wysłane z mojego M6752 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Nowy patyk pstrągowy 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Petarda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 ładny, klasyczny, w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Miazga!!!Piekny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Jak Bartek coś zrobi to to wygląda Cóż tu rzec Peterda Edytowane 2 Lipca 2017 przez Kogut Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Bartek wie jak .... się robi zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Sądzisz, że tylko na zdjęciu jest tak ładny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Bartek wie jak .... się robi zdjęcia Na żywo jeszcze ładniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Na żywo jeszcze ładniejszy Chyba mam podobny design i twórca ten sam ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Chyba mam podobny design i twórca ten sam ;-)No co Ty...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 No co Ty...? Niech trzeszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ja niewtajemniczony ale tak z ciekawości: łowisz na nie? Czy to zdobycz kolekcjonera? Wysłane z mojego M6752 przy użyciu TapatalkaMam jeszcze 2 sztuki które czesto lądują w wodzie te sa do zadań specjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Niech trzeszczy Odważnie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Odważnie :DJa tam lubię jak trzeszczy pod rybą ;-) Choć odnoszę wrażenie ze dzisiejsze wędziska tak nie trzeszczą ;-) Albo ryby jakieś inne... Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Nieładny. Nie lubię korka. Nic wizualnie w nim mnie nie zachwyca. Bez obrazy, to tylko mój gust. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi