Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

jak już coś czerwonego chcesz założyć na drapieżniki to może takie cudo ;)

Pracować to to nie będzie ale złoto, biel i czerwień, generalnie lubiana jest przez drapieżniki!? No zobaczymy ;)  :P  :D

attachicon.gifP1090659a.jpg

Ech, bida u ruskich, skoro takie medale teraz dają :D

Edytowane przez BOB1

Zdobyczny ...

Jakieś fatum...zapytałem o tego Biomastera, poszedłem poszukać okoni na kanał i mój 2500FB zaczął coś klekotać przy zwijaniu. Ma na koncie może z 10 wypadów parogodzinnych, zwijał tylko małe gumki i woblerki typu Hornet 3 i 4cm  :o  Wcześniej kręcił bardzo gladko. Może to tylko jakaś pierdoła, spece od kołowrotków z jerka chwalą ten model :D

Da radę  :) . Mam Ci4+ C3000M i na początku służył właśnie do tego - okonióweczka i kleniojazie wiosną . Poza tym , że od początku miał absurdalnie duży luz na osi korbki i wymagał dopodkładkowania , a przy okazji smarowania ( choć nadal sobie szumi dzielnie  ;) ) , to naprawdę solidna maszyna . Ponoć nawet taka bardziej SW , o czym knob w wersji mniejszej świadczyć może ( w wersji 4000 to już solidna gała jest ) . Później wylądował w lekkiej sandaczówce i główki 7 - 12 gram z trzema calami ( a czasem i więcej ) podnosił bez zająknięcia . Teraz praktycznie używam wiosną przy lekkim zestawie białorybowym , a krótki incydent związany z chęcią sprzedania składam na karb zbyt dużej ilości Ballantains'a łykanego przed monitorem przy śledzeniu Jerka  :D ... Fajna , solidna maszynka bez fajerwerków . W wersji , którą mam to takie PG , bo przełożenie niewielkie . U Ciebie to wyścigówka prawdziwa  :) .

• Like 1