BOB1 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Piękny. Korek jest naturalny, autentyczny i prawdziwie ciepły w odróżnieniu od pianki, która jest jak silikon u kobiety. Choć nie mam nic przeciw dobrze zrobionej piance ... ale o gustach dżentelmeni nie dyskutują 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Z tym silikonem przedadziłeś i już myślałem że chcesz to jakoś sprostować a Ty że przeciw dobrze zrobionej piance... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Dzisiaj pozyskany. Zmienił się tylko właściciel forumowy Zachorowałem na niego na spotkaniu j.pl i widać, że było mu pisane trafić do mnie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Dzisiaj pozyskany. Zmienił się tylko właściciel forumowy Zachorowałem na niego na spotkaniu j.pl i widać, że było mu pisane trafić do mnie Do jakich gramatur jest ten multik przewidziany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Pewnie 20 gr da radę ale ja nie przewiduję używać powyżej 12gr. Trzeba wziąć pod uwagę, że pomieścił "aż" 75mb plecionki 8 braid, 6 Lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Pewnie 20 gr da radę ale ja nie przewiduję używać powyżej 12gr. Trzeba wziąć pod uwagę, że pomieścił "aż" 75mb plecionki 8 braid, 6 LbA od dołu jak myślisz ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Duuuużo lepszy zawodnik ode mnie daje rade 1gr + gumeczka. Ja ogarnę 2 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Duuuużo lepszy zawodnik ode mnie daje rade 1gr + gumeczka. Ja ogarnę 2 gr Super. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Dzisiaj pozyskany. Zmienił się tylko właściciel forumowy Zachorowałem na niego na spotkaniu j.pl i widać, że było mu pisane trafić do mnie Piękny niech służy niech łowi gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Bob... gdyby nie to że u mnie zawitała właśnie elite 9 Ti totalscan to byłby mój...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Jakże ja się cieszę z tej Twojej elitki Gdybym nie zabrał tego, dzięki informacji od Rogera to i tak kupił bym inny, wstępnie umówiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Super. Dzięki za info. Duuuużo lepszy zawodnik ode mnie daje rade 1gr + gumeczka. Ja ogarnę 2 gr Znaczy się długa droga przede mną, oszczędzania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Bez przesady. Dobrze zgrany zestaw i siła spokoju (kilka odstrzałów) i będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Bez przesady. Dobrze zgrany zestaw i siła spokoju (kilka odstrzałów) i będziesz zadowolony Dobrze zgrany czyli nie najtańszy A spokoju nie ma i nie będzie bo cast mnie wciąga Dobrze, że tylko ten na lekko ... Edytowane 5 Lipca 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Mam dwa kijki do UL po 200pln za sztukę ... (trzeci trochę droższy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Mam dwa kijki do UL po 200pln za sztukę ... (trzeci trochę droższy ) Kijochy to ja wiem, że można po taniości, ale z multikami już tak łatwo nie jest ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 słuszna, słuszność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jakże ja się cieszę z tej Twojej elitki Gdybym nie zabrał tego, dzięki informacji od Rogera to i tak kupił bym inny, wstępnie umówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 ...kieszeń trochę zabolała... ale zobaczymy jak to się sprawdzi . Pod względem wykonania lux. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Powolutku do przodu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Co prawda nie multik ... ale i tak piękny kręcioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Powolutku do przodu FOTO FOTO Muszę przyznać, ze i zdjęcie zrobione po "profesorsku" dla tej laleczki. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Do takiej gwiazdeczki trzeba w każdym stopniu podchodzić po profesorsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dzisiaj pozyskany. Zmienił się tylko właściciel forumowy Zachorowałem na niego na spotkaniu j.pl i widać, że było mu pisane trafić do mnie Robert mam wielką prośbę (o ile nie jest to problem), czy możesz zrobić zdjęcie w/w cudownej cudowności, a obok Tatula 200?Chodzi mi o gabaryty.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Pilnie? czy możesz poczekać do jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi