SID Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Pilnie? czy możesz poczekać do jutra?Może wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Mówisz i masz ...Tatula 200HD/Aldebaran BFS XG 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Tatula 200HD to już kawał zwierza ,Aldebaran wizualnie pikny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Mówisz i masz ...Tatula 200HD/Aldebaran BFS XG 2016Na Ciebie zawsze można liczyć (wiem co mówię). Toż to Dawid i Goliat. Czy w Aldku kciuk Ci nie utknie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Spoko, jest tak jak trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Moja laleczka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Moja laleczkaZegrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Zegrze ? Niestety nie. Norwegia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Zegrze ? Daniel na Zegrzu skały?No chyba ,że coś się zmieniło przez ostatni tydzień? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Daniel na Zegrzu skały?No chyba ,że coś się zmieniło przez ostatni tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Niestety nie. NorwegiaUśmiałem się, dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Z metryki jasno wynika że nie nowy bo z 2008 .Dla mnie jest jak nowy ,ze względu na stan wizualny i techniczny ,wedle zapewnień poprzedniego właściciela kilka razy na rybach .Jest Mój dzięki koledze Sebastianowi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Miełem tego TwinPowera !!! Sprzedałem jako uszkodzony za 300 zł ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Miełem tego TwinPowera !!! Sprzedałem jako uszkodzony za 300 zł !To kolega dorzucił do pieca w tej chwili.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Napewno tego ,bo ten pracuje super ,a komu go sprzedałeś ,wtedy będzie jasność sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Żartowałem to miał byc taki poranny żarto-wkurw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Żartowałem to miał byc taki poranny żarto-wkurw To chyba niektórzy nie potrzebują już porannej kawki.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) To chyba niektórzy nie potrzebują już porannej kawki....no, ciężki żart ale dobry Edytowane 12 Lipca 2017 przez tibhar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Nie miałem problemów z ciśnieniem ,a to dlatego że jak jesteś pewien o słuszności co do swojego wyboru ,nikt nie wyprowadzi cię z równowagi, miałem już komentarze innych kolegów ,a bo moja Daiwa jest lepsza i wogóle ,a ten TP to jakiś taki słaby jest .Nawet wiem skąd biorą się takie komentarze, ale to już zatrzymam dla siebie.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Każda sroczka .... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Choroba carbonowa :-) dłuższe rączki 10-15 mm carbonowe knoby czyli choroba tuningowa cdn... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Teraz już takich nie robią, oby miały u mnie ciężko Edytowane 17 Lipca 2017 przez guciolucky 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Teraz już takich nie robią, oby miały u mnie ciężko Końcem roku szukałem tego blanku (gsh 108 2m). Gdzie go kupiłeś? Jest jeszcze gdzieś dostępny? Z góry dziękuję za odpowiedź Edytowane 18 Lipca 2017 przez karpiu08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Niby zwykla linka, ale to nawiniecie na szpule Co te Japonczyki nie wymysla 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Aż szkoda odwijać! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi