MarasR Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Gdyby nie ten nawój po prawej stronie to bym pomyślał ,że to szpula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Kurde kolejny tylno-hamulcowiec się trafił już nie mam gdzię ich chować, nóweczka znaleziony na tyłach sklepiku nigdy nie był na wędce, nie przewijał itp. itd. Edytowane 19 Lipca 2017 przez FlyFisherman 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) No ....... do muchówki to ON się nie nadaje , ale jak dopadnie cię reumatyzm (oby nie) i nareszcie wyjdziesz z wody niczym przedpotopowy gad, to przypnij go do federka i z piwkiem w reku dupskiem na foteliku będziesz mógł wygrzewać na słoneczku swoje stare wymoczone / wyziębione kości. . PS:Pisałem w samych superlatywach nie chcąc nikogo urazić, no może cisnąć trochę uśmiechu na twarzy.FAJNY !!! Edytowane 19 Lipca 2017 przez miramar69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Do Winstonka podpiętego mam starego Abel Big Game 0, przy feederkach same nowe Super X-y ale stellka 01 4000PG pomału domaga się rozdziewiczenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Kurde kolejny tylno-hamulcowiec się trafił już nie mam gdzię ich chować, nóweczka znaleziony na tyłach sklepiku nigdy nie był na wędce, nie przewijał itp. itd.Mam okazje taki kreciol kupić,jak one sie sprawują??? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Szczerze to nie wiem bo ten jest jeszcze dziewiczy ale z tego co patrzę części składowe pochodzą od Super X GT, Twin Powera XTR i Biomastera 98 to powinnien być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Biomaster LS to odpowiednik TP XTR - okrzyknięty najlepszym tylno-hamulcowym kołowrotkiem na świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Znowu trafił się NOS ( new old stock ) Edytowane 21 Lipca 2017 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Zaczynam przygodę z castingiem na początek sprzęt do xul do dłubania Krasnopiórek i Okonków na paproszki Pozdrawiam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Piękne multiki ... tylko czy na pewno do UL (nie mówiąc o XUL)? (no tak, to taki żarcik ) Edytowane 21 Lipca 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Oczywiście że żarcik. Sprzet do grubego i jeszcze grubszego łowienia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Mocne wejście w przygodę z castem ... więc życzę, mocnej zabawy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Zaczynam przygodę z castingiem (...)Uważaj, bo wciąga jak narkotyk... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 I, niektórym, szybko przechodzi ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Wow, no grubo pojechałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Niby zwykla linka, ale to nawiniecie na szpule Co te Japonczyki nie wymysla Co to jest za linka, do czego..? Kurde czarna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 .... może specjalistyczna na czerniaki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Do nowego exsence i daiwa z jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Pozostałości po castingu coraz mniejsze, w zamian uzupełniam stajnie spiningowych wedek. Obiecałem sobie, ze na stałe będą jedynie 4 zestawy na stanie. Nic więcej! Najnowsze narzędzie wiślano-jeziorowe Edytowane 23 Lipca 2017 przez Żbiku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 ............................. Obiecałem sobie, ze na stałe będą jedynie 4 zestawy na stanie. Nic więcej!...............................Różne są prawdy................. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Różne są prawdy.................Szczególnie te góralskie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (...) Obiecałem sobie, ze na stałe będą jedynie 4 zestawy na stanie. Nic więcej! (...)Obiecanki cacanki a ........ radość. Miesiąc temu też postanowiłem odchudzić swój arsenał z 7-miu do 3-ch zestawów i powolutku mi się to udaje, ale już "wciągnął" mnie casting i już przyrosło... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Co mi tam . Z takim uchwytem jeszcze nie miałem: Edytowane 24 Lipca 2017 przez popper 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Kozak! Co to za blank i kto tworzył? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Kozak! Co to za blank i kto tworzył? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTaki kolor maja tylko jedne blanki...Cd blue rapid ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi