Esox1999 Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Można rownież zmienić kolor blanku poprzez przemalowanie przez japońców...Wszytko się da Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 A Mnie interesuje kręcioł, mam chęć na tą Daiwę .Nie miałem jeszcze okazji tym pokręcić, i stąd owa ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Kozak! Co to za blank i kto tworzył? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo ten z "błędami" http://jerkbait.pl/topic/49922-filser-rodbuilding/page-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Vanquish C2000S już u mnie. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Pracuje lekko, płynnie, na sucho trochę szumi, aczkolwiek pod obciążeniem jest ok. Pewnie w środku może mieć sucho, pomimo tego że "z zewnątrz" wydaje być się przesmarowany dobrze, wręcz musiałem pewne miejsca powycierać od smaru. No ale zobaczymy jak to będzie, bo nie bardzo mi się widzi wysyłać nowy młynek na smarowanie.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Mateusz - nie ruszaj na razie i łów . Mój 2500S nie sprawia absolutnie wrażenia suchotnika tym bardziej , że smar naprawdę widać w kluczowych miejscach . A szumieć i tak szumi mniej niż rocznik '12 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Nawój linki nie powala 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Mnie tam nawój sie podoba. Może na zdjęciu tak wygląda. Według mnie nie ma co poprawiać nawoju bo jest mega równy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Vanquish nawija rewelacyjne, poniżej zdjęcie jednego z najgorszych jak nie najgorszy nawoj i co z tego za ostatnie 10 lat wytargal wagowo więcej ryb jak w niektórych zbiornikach w Polsce i nie tylko i nigdy się nie zepsuł , nawoj ryb nie łapie ani nie świadczy o jakości jedynie gdzie jest naprawdę ważny to może w odległościowych z długą szpula z wolną oscylacja Edytowane 26 Lipca 2017 przez sharkfishing 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Nawój nie łowi, kołowrotek nie łowi, wędka nie łowi, a jednak przyjemniej łowić fajnym kijem, dobranym do ryb i metody wędkowania i wyważonym odpowiednim młynkiem, który płynnie kręci i równo nawija linkę. Nikomu nic nie zarzucam, tylko obejrzałem fotkę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 za luźno nawinięte dlatego jest wrażenie jakby było słabo z nawojem. po 3 rzutach będzie gitara. Mati jakbyś uznał że szumi i trzeba coś tam.. to odrzuć ten pomysł, żadne oliwki itp bo narobisz sobie kłopotu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Plecionke przewijałem ze szpulki od innego młynka także nie bardzo miałem jak nawijać "na mokro". Jak dla mnie nawój jest idealny, równy po całości, plecionka się nie zakleszcza, a podczas rzutów linka ze szpuli schodzi bez żadnych oporów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 I jak tu zapomnieć o rybach na urlopie. JDM. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 I jak tu zapomnieć o rybach na urlopie. JDM.Powątpiewam czy ona jest nowa. Śruba do portu serwisowego podrapana.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 I jak tu zapomnieć o rybach na urlopie. JDM. W końcu stella na którą mnie stać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Nagła potrzeba na urlopie, zamówienie i odbiór w 22 godziny. Brawo dla sprzedawcy, firmy Sonar.pl 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Do jakiego kija będzie podpięta ???Robinson Diaflex Light Spin 245 6-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Robinson Diaflex Light Spin 245 6-20Zaraz Cię zlinczują, ze to "mezalians" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 taki młynek do robinsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Zaraz Cię zlinczują, ze to "mezalians świetny kij, szkoda że już takich nie robią. ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Przyszły knoby do Shimano Calaisa 201DC,cena śmieszna ale warto było /mam jeden zestaw wolny/Srebrne Subaru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jeśli są metalowe ... to do miłego kontaktu na Drużnie w grudniu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jeśli są metalowe ... to do miłego kontaktu na Drużnie w grudniu Są a wydawało mi się że na Żarnowiec przyjedziesz a o Drużnie piszesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jasne że na Żarnowcu będę i nasze spotkanie będzie bez wątpienia miłe. I na Drużnie nasze spotkanie będzie miłe ... tylko nie jestem pewien, jak miłe będzie spotkanie Twoich paluszków z tymi metalowymi knobami ? Ale Ty to twardziel jesteś, napijesz się herbatki z termosu i luzik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 I jest komplecik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Jeśli wnuczka ogarnie rzuty 3-4 gramową przynętą castem to szacun. Może jeszcze pod wiatr ? Jak pisałem: zero stresu = fajna zabawa 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi