Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Vanquish C2000S już u mnie. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Pracuje lekko, płynnie, na sucho trochę szumi, aczkolwiek pod obciążeniem jest ok. Pewnie w środku może mieć sucho, pomimo tego że "z zewnątrz" wydaje być się przesmarowany dobrze, wręcz musiałem pewne miejsca powycierać od smaru. No ale zobaczymy jak to będzie, bo nie bardzo mi się widzi wysyłać nowy młynek na smarowanie.. 

20369135_857157641110099_328407610812245

20424062_857157677776762_847181569121324

• Like 5

Vanquish nawija rewelacyjne, poniżej zdjęcie jednego z najgorszych jak nie najgorszy nawoj i co z tego za ostatnie 10 lat wytargal wagowo więcej ryb jak w niektórych zbiornikach w Polsce i nie tylko i nigdy się nie zepsuł , nawoj ryb nie łapie ani nie świadczy o jakości jedynie gdzie jest naprawdę ważny to może w odległościowych z długą szpula z wolną oscylacja

post-59476-0-92320300-1501109650_thumb.jpg

Edytowane przez sharkfishing
  • Like 6

Nawój nie łowi, kołowrotek nie łowi, wędka nie łowi, a jednak przyjemniej łowić fajnym kijem, dobranym do ryb i metody wędkowania i wyważonym odpowiednim młynkiem, który płynnie kręci i równo nawija linkę. ;)

Nikomu nic nie zarzucam, tylko obejrzałem fotkę. :)

• Like 6

za luźno nawinięte dlatego jest wrażenie jakby było słabo z nawojem. po 3 rzutach będzie gitara. Mati jakbyś uznał że szumi i trzeba coś tam.. to odrzuć ten pomysł, żadne oliwki itp bo narobisz sobie kłopotu.

• Like 2

Jasne że na Żarnowcu będę i nasze spotkanie będzie bez wątpienia miłe. I na Drużnie nasze spotkanie będzie miłe ... tylko nie jestem pewien, jak miłe będzie spotkanie Twoich paluszków z tymi metalowymi knobami ? :P Ale Ty to twardziel jesteś, napijesz się herbatki z termosu i luzik :D  :D  :D  

• Like 2