AdasCzeski Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Może ktoś pokaże Exista 50th "rocznica" to będzie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Może ktoś pokaże Exista 50th "rocznica" to będzie coś... Myśle, że taki jest może jeden w Pl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Myśle, że taki jest może jeden w Pl...Nie doceniasz rodaków Z całą pewnością jest ich wiecej niż jeden. To akurat wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Krzyś... masz go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 To pięknie. Bo to cudny młynek [emoji4][emoji4] i sam był chciał taki posiadać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 https://www.gumtree.com.au/s-ad/warburton/fishing/daiwa-exist-2506-50th-edition-rare-collectors-reel-brand-new-mint/1152715013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Mariusz, aż serce mocniej bije Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Powitac to i ja cos wrzuceDotarlo wzmocnienie do ciezkich dzialan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Nowa szpula ZPI waga szpuli z łożyskiem Edytowane 2 Września 2017 przez arturbukowski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dzisiaj przyszła do mnie dostawa, od dawna wyczekiwana przez klientów jak i również przez moją osobę W niedziele będą uczyły się pływać Cannibal 15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Oprócz tego że delegacje są jak Stelle, mają jakieś tam zalety. Na przykład wolne 2h w okolicy sklepu wędkarskiego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 I zabawki przyfrunęły na zakończenie sezonu ... Helix 7si Chirp GPS G2 i Uchwyt Ram Mount-a 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Dobry telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 I zabawki przyfrunęły na zakończenie sezonu ...Marcin,ciesz się zabawkami...Zakończenie ? Sezon dopiero się zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 I zabawki przyfrunęły na zakończenie sezonu ... Helix 7si Chirp GPS G2 i Uchwyt Ram Mount-a Na rozpoczęcie sezonu Marcin [emoji106] Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 I zabawki przyfrunęły na zakończenie sezonu ... Helix 7si Chirp GPS G2 i Uchwyt Ram Mount-a wrzuć fotki z testów i jak pokazuje echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 I zabawki przyfrunęły na zakończenie sezonu ... Helix 7si Chirp GPS G2 i Uchwyt Ram Mount-a Będzie Pan zadowolony , będzie Pan zadowolony ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 wrzuć fotki z testów i jak pokazuje echo Jak tylko pogoda pozwoli to będę cały weekend na wodzie i na pewno coś wrzucę Będzie Pan zadowolony , będzie Pan zadowolony !Na to liczę, parę miesięcy człowiek się nie mógł zdecydować co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) Kilka roznych modeli blaszek od @Chulo Daj mi ze dwie-trzy to Ci przetestuje i nie bedziesz musial tracic czasu na szukanie tej jednej jedynej Edytowane 8 Września 2017 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 ...kieszeń trochę zabolała... ale zobaczymy jak to się sprawdzi . Pod względem wykonania lux. Jedyne co Cie moze jeszcze bardziej zabolec to akcja "ratujemy woblerka ze srodka nurtu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Daj mi ze dwie-trzy to Ci przetestuje i nie bedziesz musial tracic czasu na szukanie tej jednej jedynej One juz dawno przetestowane Ale moge ci podrzucic kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) Zakupy na koniec sezonu w kraju i za morzem Bardzo cenię sobie i lubię obrotówki od Grzegorza Wadeckiego z firmy "Riomes" Trzeba dorobić trochę dozbrojek na słoną Św. Annę na morskich VMC 2/0 i 3/0 (do "gumeczek" 20cm+) Na koniec prezent od "mojego człowieka w Finlandii" @lukaszannopol13(Łukaszu, już prywatnie skomentowałem ten dar a na forum dzięki jeszcze raz ) Czekam jeszcze na cannibale15 i jazda Edytowane 8 Września 2017 przez BOB1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Bob na drugim foto po prawej na pierwszy rzut oka myslalem ze to zarowki do samochodu. Ale nie pasowalo mi ze trzy sztuki. Hehe starzeje sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Co wy z tym końcem sezonu ????,prawie cztery najlepsze miesiące w roku tylko łowić. O pstrągach nie piszę bo tu to faktycznie koniec. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Dla mnie koniec oznacza: Św. Anna, Dadaj, Drużno ... i już choinka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi