Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnie skarpet wełnianych całkiem niedawno wystawionych na giełdzie

Znalazłem swoją pare :)

NOWE !!!!! Typ old skull .Producent Babcia mojej żony (90 letnia) 

Materiał wełna importowana z U.S.A :)

Brak tylko metki ST.C.....(gdzieś się zawieruszyła :) )

post-62414-0-39272700-1505066741_thumb.jpg

Edytowane przez pit1982
  • Like 9

Jedyne co Cie moze jeszcze bardziej zabolec to akcja "ratujemy woblerka ze srodka nurtu"  :P

Haha  :lol:  :lol:. No dokładnie. Jeden z nich nie tak dawno utknął na gałęzi i za cholere nie mogłem go stamtąd strącić.

Półtora tygodnia później, przyjeżdżam nad rzeczkę, patrze poziom wody (tak jak przypuszczałem) bardzo się obniżył to mówię połaże troche rzeką, i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem że jeszcze on tam wisi :D, po długich poszukiwaniach znalazłem taki ponad 2 m badyl i udało się go sięgnąć ;). Nigdy wcześniej tak się nie ucieszyłem z uratowanej przynęty haha 

• Like 4

Haha  :lol:  :lol:. No dokładnie. Jeden z nich nie tak dawno utknął na gałęzi i za cholere nie mogłem go stamtąd strącić.

Półtora tygodnia później, przyjeżdżam nad rzeczkę, patrze poziom wody (tak jak przypuszczałem) bardzo się obniżył to mówię połaże troche rzeką, i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem że jeszcze on tam wisi :D, po długich poszukiwaniach znalazłem taki ponad 2 m badyl i udało się go sięgnąć ;). Nigdy wcześniej tak się nie ucieszyłem z uratowanej przynęty haha 

a masz zdjęcie jak tam wisi ?

Mnie najbardziej roz... fakt ze przynete widze ale siegnac nie moge. Wiec zaczynam krazyc, szukac brodu, pilnowac zeby woda mi sie nie przelala przez wodery, szukac kolka bo reka siegnac nie moge a wobek przeciez juz tuz tuz...A jak jeszcze wiem, ze pstrag zeruje to k... :angry:

Tak wiec moge polecic tanszy wobek do twichingu https://www.aliexpress.com/item/1Pcs-6-5cm-4g-Minnow-Fishing-Lure-Wobblers-Crankbait-artificiais-para-pesca-Japan-Hard-Bait-Swimbait/32802182808.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.HvnpR9 Ostatnio jak wrzucilem to to do wody to sie normalnie zagotowalo :o Kotwy ostre, nie trzeba podklejac dziur super glue, zajebista praca. Jedyny minus to ze lakier szybciej schodzi niz w jap. Okon i szczupak tez bardzo go lubia. Za 1$ mistrzostwo swiata!

Edytowane przez Luckyguliver
  • Like 4

Zostaje tylko przezbroić,przelotki tak zejdą ,że nawet śladu grama nie ma.wsadz tytany i zobaczysz pod wabikiem kosa,pod rybą koło,trzyma każdą rybe.

Na razie połowię oryginałem, jak mi się znudzi to zrobię jak piszesz. Żeby w pełni docenić zmianę ;)

ale jaki czwarty by wchodził w grę? dla równowagi w stajni to jakieś shimano by się zdało bo jeden rodzynek jest ;)

Słuszna koncepcja ;) Może jednak jakiś okrąglaczek co by ładnymi obłościami otwierał zestaw? Ja się wzbraniałem a teraz nie mogę się nacieszyć CC 101 DC  :) Rodzynek to lub wisienka ;)  :P  :)  :rolleyes: ?

• Like 1