Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Kijek St. Croix Xtreme 7'6 12lb by Rodmas, multik Abu Revo Premier. To jest poezja, nie sprzęt. Nałowiłem dziś okoni (jeden piękny, grubo ponad 30cm ze 70 dkg). Nie ma co mówić o Aldze "zerówce", ale paprochy mniejsze niż kopyto 1 na główkach 3g lecą z tego i lecą, a miałem fluorocarbon, co to od razu poczułem, że nie jest stworzony do multika. Z plecionką i przynęty -nastogramowe, to ja nie mam tak dobrego wzroku, by zobaczyć dokąd polecą. Jestem wniebowzięty :)
Aha! Multik jest nówka, prosto z Niemiec.

post-59056-0-08010100-1427136629_thumb.jpg

Edytowane przez Obcy
  • Like 3

Debilizm ludzki nie zna granic  :wacko:

nie komentuj bo może jutro rybę zawinieta w gazete znajdziesz na wycieraczce , niewymiarowego jazia. :D

Niedługo strach będzie na forum wejść bo sama gangsterka przejmuje władze, jedni chcą bić moderatorów, inni znają zbirow z ol. ! OLX.pl ?

• Like 4

Chyba chcesz zeby twoja krotka kariera sie tu zakonczyla? Zapoznaj sie lepiej z zasadami tu panujacymi i przyjdz znowu. Jak zauwazyles nikogo nie interesuje twoje zdanie.

raczej sie nie skończy , założy multikonta i będzie trwać dalej , albo już założył , prościej i spokojniej na forum by było aby admin sprawdził IP logującego się i wyeliminował Wilczka na stałe

• Like 1

No trzeba będzie pomyśleć nad BOX-em  ;) innej opcji nie ma 

Trzeba było zmienić łajbe bo wędkującym ''inaczej'' już się opatrzyła niebieska skorupa  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: z daleka już wiedzieli co ich czeka  ;)

Teraz bedzie chwila przewagi  :D  :D  :D

• Like 1

No trzeba będzie pomyśleć nad BOX-em  ;) innej opcji nie ma 

Trzeba było zmienić łajbe bo wędkującym ''inaczej'' już się opatrzyła niebieska skorupa  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: z daleka już wiedzieli co ich czeka  ;)

Teraz bedzie chwila przewagi  :D  :D  :D

dobra, to ode mnie macie błogosławieństwo i wyrazy uznania za słuszną robotę, po kolezensku też dodam żebyście uważali na zbirów z ol.

pozdrawiam

jak zobaczysz na echosondzie taki obraz uciekajcie bo nadchodzą.

• Like 2

Zazdrość zdechłaby z głodu, a trolla nie ma co karmić. Poczekajmy na moderatora i z głowy.

Niebawem kolejne wcielenie tego, nawet nie wiem, jak określić, kolejny raz zostanie usunięte, a wraz z nim - cała żenująca 'twórczość'.

Chyba ufunduję nagrodę dla tego, kto 1szy wytropi następne wcielenie B) :P

• Like 10

Niebawem kolejne wcielenie tego, nawet nie wiem, jak określić, kolejny raz zostanie usunięte, a wraz z nim - cała żenująca 'twórczość'.

Chyba ufunduję nagrodę dla tego, kto 1szy wytropi następne wcielenie B) :P

Jest to "Cola". Co wygrałem?  :D

Ponieważ mam sporo pytań na pw o tego Xtreme, powiem, tutaj, że w niesprzyjających warunkach, pod wiatr, trzy/cztery gramy lecą z 1o-15 metrów. 28g to żaden problem dla tej wędki; 18g to jej "ulubiony" ciężar. Niesamowita czułość! Dotknięcie kopytkiem kamyka na dnie to jest walnięcie. Kolega, który rzucał dziś tym kijem, a ma chyba wszystko - dla złośliwców: żart - Elitki, parę Phenixów, powiedział: MUST HAVE. Naprawdę gorąco polecam kijek, bo niby sztywna sandaczówa, a niechcący miałem dziś na niej ledwo wymiarowego szczupaczka i wędka pracowała.cudnie, więc na większym będzie jeszcze lepiej.
Kiepsko mi szło wczoraj z fluorocarbonem na multiku (ale opanowałem), więc dziś wziąłem normalną pletkę 0.14 i zrobiłem przypon strzałowy z fluorocarbonu - ani jednego splątania przez kilka godzin, a łowiłem głównie pod wiatr i mikroprzynętami (większe, bez kotwic założyłem na próbę). Jak ktoś się waha czy kupić - nie się nie waha :)