karolkrause Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Terier ?? On już tu był37156_3481_500_Przerazony-Pies.jpg Znowu ujada.... Raczej skamle. ..Albo wyje.................... Tomek bój się ........................auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 tfuuu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Ale beka , terier to jakaś rasa szczura ? Edytowane 23 Marca 2015 przez mirko filipovic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Kijek St. Croix Xtreme 7'6 12lb by Rodmas, multik Abu Revo Premier. To jest poezja, nie sprzęt. Nałowiłem dziś okoni (jeden piękny, grubo ponad 30cm ze 70 dkg). Nie ma co mówić o Aldze "zerówce", ale paprochy mniejsze niż kopyto 1 na główkach 3g lecą z tego i lecą, a miałem fluorocarbon, co to od razu poczułem, że nie jest stworzony do multika. Z plecionką i przynęty -nastogramowe, to ja nie mam tak dobrego wzroku, by zobaczyć dokąd polecą. Jestem wniebowzięty Aha! Multik jest nówka, prosto z Niemiec. Edytowane 23 Marca 2015 przez Obcy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ja natomiast z Ol. i okolic Debilizm ludzki nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Debilizm ludzki nie zna granic nie komentuj bo może jutro rybę zawinieta w gazete znajdziesz na wycieraczce , niewymiarowego jazia. Niedługo strach będzie na forum wejść bo sama gangsterka przejmuje władze, jedni chcą bić moderatorów, inni znają zbirow z ol. ! OLX.pl ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Znowu jakieś wojny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 A to mój nowy ubocik na ten sezon http://jerkbait.pl/topic/2244-nasze-łodzie/page-58 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 A to mój nowy ubocik na ten sezon http://jerkbait.pl/topic/2244-nasze-łodzie/page-58nie kracz z tym ubotem ....fajny ten patiomkin ;D tylko z echem dałeś ciała trochę opowiedz trochę jak śmiga na yamaszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Chyba chcesz zeby twoja krotka kariera sie tu zakonczyla? Zapoznaj sie lepiej z zasadami tu panujacymi i przyjdz znowu. Jak zauwazyles nikogo nie interesuje twoje zdanie.raczej sie nie skończy , założy multikonta i będzie trwać dalej , albo już założył , prościej i spokojniej na forum by było aby admin sprawdził IP logującego się i wyeliminował Wilczka na stałe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 nie kracz z tym ubotem ....fajny ten patiomkin ;D tylko z echem dałeś ciała trochę opowiedz trochę jak śmiga na yamaszce To Suza i całkiem zwinnie to lata a echo jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 To Suza i całkiem zwinnie to lata a echo jest OK sory, mój fail z tym wierietriokiem, tylko ten nieszczęsny black box do si będziecie ganiac klusoli foxem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 No trzeba będzie pomyśleć nad BOX-em innej opcji nie ma Trzeba było zmienić łajbe bo wędkującym ''inaczej'' już się opatrzyła niebieska skorupa z daleka już wiedzieli co ich czeka Teraz bedzie chwila przewagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 No trzeba będzie pomyśleć nad BOX-em innej opcji nie ma Trzeba było zmienić łajbe bo wędkującym ''inaczej'' już się opatrzyła niebieska skorupa z daleka już wiedzieli co ich czeka Teraz bedzie chwila przewagi dobra, to ode mnie macie błogosławieństwo i wyrazy uznania za słuszną robotę, po kolezensku też dodam żebyście uważali na zbirów z ol. pozdrawiam jak zobaczysz na echosondzie taki obraz uciekajcie bo nadchodzą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 a do mnie taki doszedł pod wobki ze sterem. 1040eaa74813ecdf.jpgTomek widzę że stara miłość nie rdzewieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tomek widzę że stara miłość nie rdzewieje No do tego patyka mam sentyment.Dzisiaj nad wodą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Zazdrość zdechłaby z głodu, a trolla nie ma co karmić. Poczekajmy na moderatora i z głowy. Niebawem kolejne wcielenie tego, nawet nie wiem, jak określić, kolejny raz zostanie usunięte, a wraz z nim - cała żenująca 'twórczość'.Chyba ufunduję nagrodę dla tego, kto 1szy wytropi następne wcielenie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Niebawem kolejne wcielenie tego, nawet nie wiem, jak określić, kolejny raz zostanie usunięte, a wraz z nim - cała żenująca 'twórczość'.Chyba ufunduję nagrodę dla tego, kto 1szy wytropi następne wcielenie Jest to "Cola". Co wygrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jest to "Cola". Co wygrałem? Oto nagroda : Dwa złote na loda + 2-letnią asygnatę na Szkocką kratę a swoją drogą on się szybciej klonuje niż pisze , zima krótka to i wilki się wcześniej wywlekły z nory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie znam takich tanich dziewczyn z Roksy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=FVfYLq7l90M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ponieważ mam sporo pytań na pw o tego Xtreme, powiem, tutaj, że w niesprzyjających warunkach, pod wiatr, trzy/cztery gramy lecą z 1o-15 metrów. 28g to żaden problem dla tej wędki; 18g to jej "ulubiony" ciężar. Niesamowita czułość! Dotknięcie kopytkiem kamyka na dnie to jest walnięcie. Kolega, który rzucał dziś tym kijem, a ma chyba wszystko - dla złośliwców: żart - Elitki, parę Phenixów, powiedział: MUST HAVE. Naprawdę gorąco polecam kijek, bo niby sztywna sandaczówa, a niechcący miałem dziś na niej ledwo wymiarowego szczupaczka i wędka pracowała.cudnie, więc na większym będzie jeszcze lepiej.Kiepsko mi szło wczoraj z fluorocarbonem na multiku (ale opanowałem), więc dziś wziąłem normalną pletkę 0.14 i zrobiłem przypon strzałowy z fluorocarbonu - ani jednego splątania przez kilka godzin, a łowiłem głównie pod wiatr i mikroprzynętami (większe, bez kotwic założyłem na próbę). Jak ktoś się waha czy kupić - nie się nie waha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Sorki Za Offtopic ale to stwierdzenie mnie powalilo " ma wdzystko, elitki i phenixy" ???????????? To rzeczywiscie obyty z niego Ziom ???? A tak po za tym Gratuluje zestawu bo widac ze sprawia Ci frajde, a to najwazniejsze ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 " ma wdzystko, elitki i phenixy" No przecież napisałem tam, że to żart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Sorki za szybko czytalem, zwracam honor. EOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi