Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

cześć - uwielbiam niski profil i hamulec magnetyczny - może mam małe łapki a może nie mam cierpliwości do zabawy z bloczkami nad wodą - a właśnie dziś odebrałem na poczcie CC BFS HG. Normalnie bajka, w pracy masełko, do tego magnetyk a w ręku leży jak ulał - lepiej nawet niż CC51S do którego nie mogłem się przyzwyczaić - dorosły chłop a cieszę się jak dzieciak :) więc dzielę się z wami swoją radością którą mąci jedynie fakt że nie wiem do czego stosować te dwie oliwki - z niebieskim i zielonym dozownikiem....  ale nic to - mam nadzieję że weekend będę miał wolny i pojadę na pierwsze testy nad wodę - pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!

post-49721-0-59983900-1507053945_thumb.jpg

post-49721-0-04137800-1507053958_thumb.jpg

post-49721-0-52465700-1507053966_thumb.jpg

post-49721-0-69382500-1507053975_thumb.jpg

Edytowane przez PETEREK
  • Like 12

Po latach biegania w kurteczce, z bazarowym rodowodem, zaczynam się kamuflować :lol: .

Wczorajszy nabytek, na jasienno-wiosenne zmagania.

9398153_20170917_082121.jpg

Krótka recenzja.

Dzisiaj rozdziewiczona. Ciepła, niekrępująca ruchów, lekka. Przemyślana.

Warta, moim zdaniem, każdej wydanej złotówki. .

Jeśli jednak ktoś poszukuje kurtki na zimę lub jesienne połowy z łódki, musi się rozejrzeć, za innym "czymś"  ;)

Edytowane przez popper

W końcu się dorobiłem :D

Bo czasami nie idzie odstrzelić :( 

Pytanie do posiadaczy odczepiacza GROM czy agrafka daje radę ? bo mam obawy, że nie wytrzyma  :(

Jak masz wątpliwości to zmień na mocniejszą. Z resztą co za problem zrobić test obciążeniowy?

Najlepiej ją zdejmij i załóż solidny krętlik na równie solidnym kółku. Ten odczepiacz jest na prawdę dobry, jedynie skręca się mocno ta linka.

• Like 1