Przemsol Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 coś w tej betoniarce jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Na dniach przyjdzie patyk ze Smoczej Jamy i zacznę się z wolna adaptować nad rzekami Okręgu Nadnoteckiego. Na wiele nie licz ???????????????? ale witaj na moich terenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Na wiele nie licz ale witaj na moich terenach.I na moich również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 coś w tej betoniarce jest Wygląda przepięknie ale te micromodule to się długo nie pobawią A wtedy wrócą ludziska do starych CC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Teraz we dwóch mają raźniej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Seba jeszcze HYPER Branzolino i masz komplecik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 A ja tak przyszlosciowo, chcialbym sie pochwalić ze kiedys pochwalę się w temacie serią starych Daiw ktore ostatnio wysypaly się na Jerku.Narazie siedzę smutny z jęzorem na brodzie, z pogarda szturchajac palcem miedziaki w portfelu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Zbrojenie trwa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 U mnie jesienne zestawy już w 95% gotowe [emoji6] Dwie nowe zabawki, jedna jeszcze dziewicza, druga wczoraj pomogła przy 2 sandaczach [emoji4] 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Na zimowe pstrągi Serengeti Duccio PhD Photochromic Polarized PhD Drivers (Amber) , VLT 21-9% 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) od Wuja Sama HMG66M-FS-2 Edytowane 3 Października 2017 przez Robert Crocker 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 od Wuja Sama HMG66M-FS-2Rewelacyjny kij na pajki Czy te nowsze wersje HMG również są na osprzęcie fuji czy już księgowi wkroczyli do akcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Fuji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) cześć - uwielbiam niski profil i hamulec magnetyczny - może mam małe łapki a może nie mam cierpliwości do zabawy z bloczkami nad wodą - a właśnie dziś odebrałem na poczcie CC BFS HG. Normalnie bajka, w pracy masełko, do tego magnetyk a w ręku leży jak ulał - lepiej nawet niż CC51S do którego nie mogłem się przyzwyczaić - dorosły chłop a cieszę się jak dzieciak więc dzielę się z wami swoją radością którą mąci jedynie fakt że nie wiem do czego stosować te dwie oliwki - z niebieskim i zielonym dozownikiem.... ale nic to - mam nadzieję że weekend będę miał wolny i pojadę na pierwsze testy nad wodę - pozdrawiam wszystkich serdecznie!!! Edytowane 3 Października 2017 przez PETEREK 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) z tym magnetykiem, to tak nie do końca wygoda, nie tak jak w Daiwie Edytowane 3 Października 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Prezencik na urodziny.Będzie na jesienne sandaczyki.Teraz tylko wędeczka i zestawik gotowy.Wracam do casta !!!!Hurrraaaaa!!! Edytowane 3 Października 2017 przez szczupak1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Na zimowe pstrągi Serengeti Duccio PhD Photochromic Polarized PhD Drivers (Amber) , VLT 21-9% Yyyyyy ????, a czemu na zimowe ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 bo mi wtedy światła brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Nikt z kolegów go nie chciał więc Biomek nr 2 zostaje u mnie. Sparowany z HMG tworzy fajny zestaw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Semper to to nie jest ale trafiła się okazja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Widzę Robert, że doposażasz się luksusowo. Bardzo ładna łódeczka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 W końcu się dorobiłem Bo czasami nie idzie odstrzelić Pytanie do posiadaczy odczepiacza GROM czy agrafka daje radę ? bo mam obawy, że nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Pytanie do posiadaczy odczepiacza GROM czy agrafka daje radę ? bo mam obawy, że nie wytrzyma [/font][/color][/background] Jak masz wątpliwości to zmień na mocniejszą. Z resztą co za problem zrobić test obciążeniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Po latach biegania w kurteczce, z bazarowym rodowodem, zaczynam się kamuflować .Wczorajszy nabytek, na jasienno-wiosenne zmagania.Krótka recenzja.Dzisiaj rozdziewiczona. Ciepła, niekrępująca ruchów, lekka. Przemyślana.Warta, moim zdaniem, każdej wydanej złotówki. .Jeśli jednak ktoś poszukuje kurtki na zimę lub jesienne połowy z łódki, musi się rozejrzeć, za innym "czymś" Edytowane 8 Października 2017 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 W końcu się dorobiłem Bo czasami nie idzie odstrzelić Pytanie do posiadaczy odczepiacza GROM czy agrafka daje radę ? bo mam obawy, że nie wytrzyma Jak masz wątpliwości to zmień na mocniejszą. Z resztą co za problem zrobić test obciążeniowy?Najlepiej ją zdejmij i załóż solidny krętlik na równie solidnym kółku. Ten odczepiacz jest na prawdę dobry, jedynie skręca się mocno ta linka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi