popper Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) W końcu się dorobiłem IMAG1872.jpg IMAG1874.jpg Bo czasami nie idzie odstrzelić Pytanie do posiadaczy odczepiacza GROM czy agrafka daje radę ? bo mam obawy, że nie wytrzyma Jak używałem GROMA, był wiązany przeze mnie, bezpośrednio do oczka odczepiacza. Agrafki w zestawie nie było.Ta żółta linka była świetna.Na tyle, że jak traciłem groma, to wykorzystywałem ją do odczepiaczy tańszych, typu ołów+szprycha rowerowa Edytowane 8 Października 2017 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 W końcu się dorobiłem IMAG1872.jpg IMAG1874.jpg Bo czasami nie idzie odstrzelić Pytanie do posiadaczy odczepiacza GROM czy agrafka daje radę ? bo mam obawy, że nie wytrzyma Agrafka daję radę .U mnie od kilku lat nawet nie zardzewiała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Nowy nabytek coś na zedy i zębate. Kręci pięknie:)Zobaczymy w boju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Agrafka daję radę .U mnie od kilku lat nawet nie zardzewiała Czy zauważyłeś żeby się rozgięła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Na razie nic nie zauważyłem, ale może były słabe zaczepy ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Skoro można pochwalić się odczepiaczem, to i ja się pochwalę: myślicie, że dam radę na szkierach? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Skoro można pochwalić się odczepiaczem, to i ja się pochwalę:motorówa.jpg myślicie, że dam radę na szkierach? Zjeść obiad w kulturalnych warunkach napewno ???? Edytowane 10 Października 2017 przez dreadknight 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Parafrazując słowa znanej piosenki "...pływać każdy może..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Fajny jest???????????? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Fajny jest????????????2500?W miejsce vanq? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 2500?W miejsce vanq?Narazie japoński Aston Martin zostaje, ale muszę przyznać, ilekroć zmieniam swoje preferencje na shimano to jednak szybko zaczyna mi brakować tej lekkiej, ale na swój sposób twardej pracy daiw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Narazie japoński Aston Martin zostaje, ale muszę przyznać, ilekroć zmieniam swoje preferencje na shimano to jednak szybko zaczyna mi brakować tej lekkiej, ale na swój sposób twardej pracy daiw.Kosztowne rozterki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Koledzy czy łowi ktoś z Was Shimano Stella 10 lub 07 w rozmiarze 1000 lub c2000 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A ja zaszalałem i kupiłem sobie t-shirta 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Czasami wędkarze zachowują się jak ta małpa na początku ewolucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Wszyscy się chwalą to teraz moja kolej. Kręciołek podpięty do Konger Equs Contact 270 i elegancko razem współgrają. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Na kropasy FI 2500 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Na kropasy FI 2500 PA140062.JPGPA140063.JPG za korbe dh, ile dales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 za korbe dh, ile dales?Stara historia i nie pamiętam dokładnie ale grubiej , ponad pięćset bez wątpienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Będzie robić ta 2500 Osobiście mam xg c3000 z tej generacjiZwykle prędkości robią u mnie niezawodne 10 jdmNajlepsze co można zrobić to zatowarowac się stellami i skupić na łowieniu bez żadnych rozważan sprzętowych czy kombinacji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Pewnie , że będzie robić , już robi Do wiosny przekręci trochę fotelowych pustych przebiegów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Łowienie stellką to sama przyjemność nie wiem jak może leżec na półce. Co prawda ja stosuje na przemiennie z Daiwą ale nie wyobrażam sobie nie kręcić gwiazdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Odnośnie Stelli 2500 fi.To widziałem dzis przy okazji wizyty po materiały muchowe, za 2099 w sklepie ravena. Od ręki i z gwarancją.To jakby ktoś szukał Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Zbrojenie na sezon pstrągowy trwa Takie oto chińskie cudaki (oby były skutecznie również na polskie kropki ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Zbrojenie na sezon pstrągowy trwa Takie oto chińskie cudaki (oby były skutecznie również na polskie kropki )1802ADE5-7119-49CF-B16C-78DC873EBF93.jpegCzasem mnie zaskakujesz.Nie obraź się ale sprzęt masz za grubą kasę a testujesz chińczyki.Nie lepiej skupić się na sprawdzonych przez lata przynętach? Odbije się to nie tylko na wynikach potyczek z pstrągami ale inne rybki częściej na haku zawisną. Edytowane 17 Października 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi