holdfast Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Wczoraj nabyty, drogą kupna oczywiście Batson Rx8 .Po testach rzutowych jeszcze jestem w szoku szkoda tylko że ryby go nie przetestowały .Mówiłem Ci,że będziesz zadowolony.Gdyby nie to,że poświęciłem się tylko dwóm gatunkom ryb,miałby u mnie dożywocie. Niech Ci służy jak najdłużej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Mam kijek na tym blanku, będzie Pan zadowolony To jak miota przynęty boleniowe na każdym robi wrażenie, świetnie trzyma ryby i pięknie pracuje podczas holu. Nie zamieniłbym go na nic innego. Niech Ci batson trzeszczy jak najczęściej Mówiłem Ci,że będziesz zadowolony.Gdyby nie to,że poświęciłem się tylko dwóm gatunkom ryb,miałby u mnie dożywocie. Niech Ci służy jak najdłużej Dzięki na pewno dużo wody w Warcie upłynie zanim w ogóle pomyśle o zastąpieniu tego kija Wędka już po pierwszej rybie szczupaczek 60+ zaczepiony jednym hakiem za skórkę nawet nie pomyślał o tym żeby spaść ,chyba w szoku był Jedyny problem z tym kijem to że ciągle przynęty lądują na drugim brzegu ale raczej nie jest to jego wadą a zaletą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Mój nowy gajer na łódkę SECUMAR BOLERO 275 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ha! Przesyłka od Marcina @Cyprys dotarła ;-)Teraz już mam wszystko co mi brakowało do zbrojenia, bo zacząłem od kotwiczek i dozbrojek... Dzięki Marcin - dalsze zbrojenie na wiosnę nastąpi w w weekend[emoji23] PozdrawiamDaniel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 To będzie upojny weekend a może z tą "robotą" wpadniesz do nas na Drużno? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Bob.... miałeś okazję w ostatnią niedzielę próbować różnych "zbrojeń".... jeszcze drużno musisz "męczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) W ostatnią niedzielę tylko podziwiałem kunszt innych ... więc na Drużnie spróbuje dorównać mistrzom "zbrojenia" Edytowane 28 Listopada 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 ot chytrze wymyślił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ha! Przesyłka od Marcina @Cyprys dotarła ;-)Teraz już mam wszystko co mi brakowało do zbrojenia, bo zacząłem od kotwiczek i dozbrojek... Dzięki Marcin - dalsze zbrojenie na wiosnę nastąpi w w weekend[emoji23] PozdrawiamDanielDaniel co się stało ? Przecież ty na kuraki nie łowisz podobno ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 U mnie zaczelo sie niewinnie we wrzesniu, w pietek zrobilem ostatni mam nadzieje zakup w tym roku. Jednym slowem przesadzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Daniel co się stało ? Przecież ty na kuraki nie łowisz podobno ?Nie wrzucam do wody ich jako pierwszych, ale posiadam zawsze trochę sztuk :-)Nie lubię, ale mieć trzeba [emoji106][emoji23] PozdrawiamDaniel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Zainteresował mnie ten atraktor oznaczony trzema gwiazdkami z 1608 r., na jakie rybki jej używasz? Edytowane 29 Listopada 2017 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Zainteresował mnie ten atraktor oznaczony trzema gwiazdkami z 1608 r., na jakie rybki jej używasz? Na największe okazy oczywiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Zainteresował mnie ten atraktor oznaczony trzema gwiazdkami z 1608 r., na jakie rybki jej używasz? Na największe okazy oczywiście. Ten atraktor jest uruchamiany podczas weekendowych wyjazdów, kiedy standardowe metody i przynęty zawodzą - pozostaje tylko to Gatunek ryby na jaki się nastawimy nie ma znaczenia, gdyż atraktor jest wysoce uniwersalny Edytowane 29 Listopada 2017 przez Dano. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Zainteresował mnie ten atraktor oznaczony trzema gwiazdkami z 1608 r., na jakie rybki jej używasz? Dobrze działa na Syreny???? Edytowane 29 Listopada 2017 przez Salmon63 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 To i ja się pochwalę Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Framuga - bardzo znajoma łódka . Gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zmiana koncepcji czasem daje rezultaty:) Tapatalkniete z iPhone 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Piękny zestawik. Mocno się "szarpnąłeś"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Piękny zestawik. Mocno się "szarpnąłeś"... Olku to dopiero początek czekam jeszcze na sprzęt do tego łowienia . Wędka się zbroi a i kręcioł w drodze.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Olku to dopiero początek czekam jeszcze na sprzęt do tego łowienia . Wędka się zbroi a i kręcioł w drodze.... Dobry wybór Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Nowa towarzyszka okoniowych łowów...jak Ci sie spisuje ten konger? zastanawialem sie czy tez nie sprawic sobie takiego na okonie:) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 DokładnieŚwietny zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Otrzymałem w końcu paczkę od znajomego Jakieś 2mc temu dostałem do testów jedną sztukę Noeby od kumpla, który używa ich w Hiszpanii. Sprawdziła się doskonale wiec teraz zamówiłem więcej, ale jeszcze nie wszystkie były dostępne. Na wiosnę druga tura będzie Woby dostępne również na aliexpress, jednak za ten zestaw wyszło by ok 240/250zl. Ja za całość dałem 78zł. Także żal nie wziąć Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Marcin a co tym łowisz? Też bym kupił sztukę na próbę, lubię chlapaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi