Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj nabyty, drogą kupna oczywiście  ;) Batson Rx8 .Po testach rzutowych jeszcze jestem w szoku  :o szkoda tylko że ryby go nie przetestowały .

Mówiłem Ci,że będziesz zadowolony.Gdyby nie to,że poświęciłem się tylko dwóm gatunkom ryb,miałby u mnie dożywocie. Niech Ci służy jak najdłużej :)

• Like 2

Mam kijek na tym blanku, będzie Pan zadowolony :) To jak miota przynęty boleniowe na każdym robi wrażenie, świetnie trzyma ryby i pięknie pracuje podczas holu. Nie zamieniłbym go na nic innego. Niech Ci batson trzeszczy jak najczęściej ;)

Mówiłem Ci,że będziesz zadowolony.Gdyby nie to,że poświęciłem się tylko dwóm gatunkom ryb,miałby u mnie dożywocie. Niech Ci służy jak najdłużej :)

Dzięki na pewno dużo wody w Warcie upłynie zanim w ogóle  pomyśle o zastąpieniu tego kija :) Wędka już po pierwszej rybie szczupaczek 60+ zaczepiony jednym hakiem za skórkę nawet nie pomyślał o tym żeby spaść ,chyba w szoku był ;) Jedyny problem z tym kijem to że ciągle przynęty lądują na drugim brzegu ale raczej nie jest to jego wadą a zaletą. ;)

• Like 1

Ha! Przesyłka od Marcina @Cyprys dotarła ;-)

Teraz już mam wszystko co mi brakowało do zbrojenia, bo zacząłem od kotwiczek i dozbrojek...

9b1c2f185722909051f5180991330ae1.jpg

Dzięki Marcin - dalsze zbrojenie na wiosnę nastąpi w w weekend[emoji23]

Pozdrawiam

Daniel

• Like 5

Ha! Przesyłka od Marcina @Cyprys dotarła ;-)

Teraz już mam wszystko co mi brakowało do zbrojenia, bo zacząłem od kotwiczek i dozbrojek...

9b1c2f185722909051f5180991330ae1.jpg

Dzięki Marcin - dalsze zbrojenie na wiosnę nastąpi w w weekend[emoji23]

Pozdrawiam

Daniel

Daniel co się stało ? Przecież ty na kuraki nie łowisz podobno :) ?
  • Like 1

Zainteresował mnie ten atraktor oznaczony trzema gwiazdkami z 1608 r., na jakie rybki jej używasz? ;)  :D

Na największe okazy oczywiście.

Ten atraktor jest uruchamiany podczas weekendowych wyjazdów, kiedy standardowe metody i przynęty zawodzą - pozostaje tylko to :)

Gatunek ryby na jaki się nastawimy nie ma znaczenia, gdyż atraktor jest wysoce uniwersalny 

Edytowane przez Dano.
  • Like 6

Otrzymałem w końcu paczkę od znajomego :D

Jakieś 2mc temu dostałem do testów jedną sztukę Noeby od kumpla, który używa ich w Hiszpanii. Sprawdziła się doskonale wiec teraz zamówiłem więcej, ale jeszcze nie wszystkie były dostępne. Na wiosnę druga tura będzie :D

Woby dostępne również na aliexpress, jednak za ten zestaw wyszło by ok 240/250zl. Ja za całość dałem 78zł. Także żal nie wziąć :)f1bf43735b5174e46139a5df4a54d862.jpg1cbd1e3edc684e504798066a8c00f951.jpg5186e4a6136029d8c0c44aa8851f309a.jpgd272b2626f5a3abced96724796c95a08.jpg

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

• Like 6