Marcin P. Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Tym jeszcze nic Ale modelem od kumpla połowiłem sporo szczupaków na wodzie stojącej i trafiłem 2 bolenie na Bugu. Ogólnie 3 dni łowienia i 90% czasu na ołówki. Później przejrzałem pudełka i okazało się ze mam coś podobnego - Bloom od Gajosika. Tez połowił ale krótko. Chyba po prostu ich czas się skończył czekam do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) To ja też raz wystąpię w tym dziale , prezent od kolegi na otwarcie sezonu . Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Franc 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Marcin super zestaw.Piękne muszę Cię odwiedzić ???? Edytowane 7 Grudnia 2017 przez 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 To ja też raz wystąpię w tym dziale , prezent od kolegi na otwarcie sezonu .eeeeh, ileż z nich "użyźni" nasze pomorskie rzeki a takie ładneee były... PS. moje już tam są 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 eeeeh, ileż z nich "użyźni" nasze pomorskie rzeki a takie ładneee były... Toż chociaż pudełko mu zostanie, bo też było w komplecie!.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Toż chociaż pudełko mu zostanie, bo też było w komplecie!.. Było ,było ale co tu się pudłem chwalić pozdrawiam szczególnie szczególarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 A ja byłem przekonany że LD przestał robić woblery , jak widać się myliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 bo przestał to stara seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Nic nie przestał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Edytowane 7 Grudnia 2017 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Jeden za wszystkich wszyscy za jednego ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Trudno się przyczaić do tych 235g 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Trudno się przyczaić do tych 235g DSC06865.JPG A do dlugosci ramienia korbki sie mozna przyzwyczaic ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Żeby nie bolało jest i krótsza 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Parę woblerków, głównie do dorożki za dużym okoniem, która ostatnio mocno mnie wciąga. Cieszą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Kosztowne cudaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Kijek na blanku NFC 3,20 10-30g. Nie taki nowy, wykonany w FC. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Kosztowne cudaczki5€ za sztukę plus 5€ przesył zestawu; nie mogę kaprysić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Najnowszy nabytek jest w środku ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Na stelki mnie nie stać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Kijek na blanku NFC 3,20 10-30g. Nie taki nowy, wykonany w FC.Ciekawy projekt -na srebrniaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) "Na stelki mnie nie stać"- nie bądź kapryśny Tłinpałer, oprócz tej małej wady, że nie jest stellą, ma też dużą zaletę- jest tłinpałerem Edytowane 8 Grudnia 2017 przez kubazmech 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) No i jeszcze coś pod kropki i paski ???? Żyłeczki i Corto EX od Graphiteleader Edytowane 8 Grudnia 2017 przez fish28 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Fajna parę tworzy ten Twinek z tym Corto EX i jeszcze ta żyłeczka fluo Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Voiteh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 No na sucho prezentuje się dobrze, zobaczymy nad wodą, jak zdrowie pozwoli ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi