stone Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Trafiłem na nią na fb na stronie giełdy wędkarstwa muchowego.Sprzedającym okazał się jeden z użytkowników JB Z wysyłką wyszło coś koło 400pln. Edytowane 18 Stycznia 2018 przez stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Salmo Jerk 14cm szczęścia waga ciężka 95G FATSO Starszej produkcji jak sądzę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Jasne że wczesny...ja bym go nawet nie rozpakowywał. Nie w wodzie jest miejsce na niego ...do "mojej szafy" z nim! Edytowane 22 Stycznia 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zakupy z przełomu roku Do Rarenium 2500 FA dołączył 2500S, a do Stradica Ci4 4000F dołączył Stradic Ci4+ 4000 FA Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 ja w tym sezonie robię "powrót do przeszłości" i zamieniłem 14 -kę na tę damę 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Dość tych wzajemnych uszczypliwości. Tu jest "cafe" i wolno więcej, ale trzymajcie klasę. Ludzie to czytają... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) @bumech zamianka za 14 na 07 w moim mniemaniu jest taka sobie bo z technicznego punktu jak i praktyki w 07-ach przekładnia dość szybko się ścierała, za dużo tego się na oglądałem. Ale spoko o preferencjach nie ma co gaworzyć, osobiście nie zamieniłbym 14 na 07 Edytowane 23 Stycznia 2018 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jak dla mnie 07 ładniutka , ile ten model wagowo stoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuR89 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Bumech a Twoim zdaniem 14 gorsza od 07? Sam sie zastanawiam czy nie zakupić 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jak dla mnie 07 ładniutka , ile ten model wagowo stoi ?to model 2000Swaga 210g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Bumech a Twoim zdaniem 14 gorsza od 07? Sam sie zastanawiam czy nie zakupić 10 10 tka jak najbardziej, dożywotni kołowrotek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Najbardziej "zdolni" potrafią załatwić 14-tke w kilka miesięcy.10 i 07 to sprawdzone młynki i normalnie użytkowane są nieśmiertelne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Długo oczekiwany gift prosto z wysp od Melka ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Teraz tylko czekac na testy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ciekawe, czekam na opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ciekawe, czekam na opinię Nie ma problemu jak sie uda to na weekendzie wyskocze powyginac go na ta chwile z tego co wiem od osob ktore go juz maja jest naprawde dobrze jezeli chodzi o seryjne kije o takim cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Będziesz miał coś o wadze 120gr i sprawdź, czy dasz radę wykonać mocny/dynamiczny rzut?Jaki multik z jaką linką podepniesz? Jaka waga tego kijka? i odległość pazura do końca dolnika?Mirze dasz radę zrobić fotki ugięcia. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Nie ma problemu Robert jak tylko uda mi sie na weekendzie wyskoczyc nad wode to sprawdze cw tego kijka co potrafi a pomiary porobie jutro bo wlasnie niedawno wystartowalem nocke.Z tego co wiem to kijek nawet 150g pociagnie ale tam juz nie ma komgortu.Ponoc przy pig shadzie gigant kijek swietnie sie laduje a z tego co kojatze to sama guma wazy 130g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Mam dwie pozycje multikow napewno sprawdze obydwa i wtedy bede wiedzial ktory lepiej "lezy"Pierwszy to abu revo beast a drugi abu revo toro beast pletka min 40lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Na wage wrzuce go jutro ale z tego co kojarze to chyba okolice 200g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Sorki, że pozwalam sobie stawiać takie zadania bo robię to ze zwykłej ciekawości...zaczyna się mówić coraz częściej o kijach tej firmy. Chciał bym porównać do moich przeznaczonych do takich zadań i zakresów wagowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Nie ma zadnwgo problemu jak tylko uda sie wyskoczyc nad wode zdam relacje na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Druga i ostatnia dostawa przynęt miały być za jakieś 2mc ale niespodzianka świetna Do tego próbka przynęt z Chin - 3 sztuki Bearking. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Coś do okoniówki Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Kontemplator 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Taki krecik to nie tylko okoniom da radę Miłego nawijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi