Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 W prezencie od przyjaciół z JP Spora pucha.Na moje potrzeby i kilka serwisów w sezonie, ten najmniejszey IOS Grease w szklanym na wiele wiele lat wystarczy. A taki kontenerek ? To już do serwisu zawodowego Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Co prawda nie kupione dziś czy wczoraj ale cieszy oko nawet jak jest zagracone i prawie zapomniane 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Z pod biedry za równowartość 0,5 litra czystej W jakiej biedrze takie rarytasy sprzedają? Ps. kto wykonał te woblerki? Gębskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Spora pucha.Na moje potrzeby i kilka serwisów w sezonie, ten najmniejszey IOS Grease w szklanym na wiele wiele lat wystarczy. A taki kontenerek ? To już do serwisu zawodowego Powodzenia To raczej ich degreaser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) To raczej ich degreaser.Zmywacz jest w innej puszce no i w płynie. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 O...Powinienem był powiększyć zdjęcie...Wychodzi dużo taniej niż w słoiczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Dużo taniej ja dostałem w prezencie. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 39 letnie Abu C3 w stanie dziewiczm..prod Szwecko_Japońska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dużo taniej ja dostałem w prezencie.A nie chciał byś troszkę odsprzedać? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) A nie chciał byś troszkę odsprzedać?Niestety potrzebuje każdy gram. Greg #2 piękna sprawa ten ABU Edytowane 28 Stycznia 2018 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Co prawda nie kupione dziś czy wczoraj ale cieszy oko nawet jak jest zagracone i prawie zapomniane Klasyka w czystej postaci Jak będziesz chciał się pozbyć to daj znać Po co ma się kurzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 W rządzie nowi ministry ,pora zmienić swój gabinet.przemeblowanie ruszyło 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jakimi przynętami zamierzasz łowić tą wędką match?Odległościówka to słaby wybór do sztucznych przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Nie samym castem człowiek żyje.matchówke będzie obserwować wnuczek.lekcje z batem ma już za sobą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Też zrobiłem kilka zakupów.Oto jeden z nich.Będzie jako rezerwa w razie jak się jakiś urwie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Grubo, nie ma przeproś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Szkoda że nie produkują Shad rapa 8cm inna praca jak nie bierze to 8 naprawdę otwiera wode.9 BCF też jest przynętą do zastosowania jak po dniu łapania przychodzi zwątpienie . Kolega na łodzi na takiego pobił trzy rekordy życiowe szczupaka w ciągu godziny i kilkunastu napłynięć nad jednym zagłębieniem 96,101,106 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Kilka ostatnich zakupów 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ten twinek miał zastąpić ultegrę 2500sdh w moim arsenale no ale Ubiegłeś mnie niestety Fajny zakup bedzie slużył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Docelowo maja byc jeszcze dwa wieksze egzemplarze???? jeden do boleniówki a drugi na zapas???? moze cos na GS sie trafi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 W końcu jest!!!!Wykonanie.....????️????????Decyzja....????Teraz tylko czekam na debiut???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 W końcu jest!!!!Wykonanie.....Decyzja....Teraz tylko czekam na debiutA dokładnie jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Dokładnie jest to:Graphiteleader Vigore GVGS-742ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 W końcu jest!!!!Wykonanie.....Decyzja....Teraz tylko czekam na debiut Czyżby zastosowanie pstrąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Czyżby zastosowanie pstrąg?Nie.Kupiłem ogólnie jako taki uniwersał.W większości okoń,sandacz na lekko.Ale też z zamiarem zabrania na rzeczkę bo z tego co wiem to właściciele używają go z bardzo różnorodnym przeznaczeniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi