Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba miec fantazje żeby z premiera odpalac 2g.

Po prostu sprawdzam, co nowy zestaw, a jeszcze bardziej ja, potrafimy. To zdaje się nie jest karalne, no i - po drugie - da się :)

Jeśli dziś nie pojadę sam, to poproszę kolegę, by nagrał mi film jak rzucam. Dwa gramy i od bidy da się tym łowić - zapewniam :)

Edytowane przez Obcy

Osobiście niezbyt często chwalę się zakupami, ale tym razem zrobię wyjątek - po prostu jestem bardzo szczęsliwy to raz a dwa , że raczej rzadko pozwalam sobie zrobić taki prezent.Jestem na chwilę obecną zaspokojony w moich wędkarsko-sprzętowych marzeniach ;)

post-50934-0-85175900-1427477680_thumb.jpg

Edytowane przez Szymon82
  • Like 7

Ale mi zadanie dałeś, tam literki takie, że musiałem wziąć szkło powiększające: 5S76MF2-B :)

Z dwugramówkami już było ciężko, ale kilka metrów leciały. 5 gramów to jest tyle, że można walić śmiało tym zestawem.

Dwa gramy Ci z tego lata? Dla mnie zaczyna się od 8-10g i to czegoś lotnego :) Soul5 na okolo 15-20m.

• Like 1

Dwa gramy Ci z tego lata? Dla mnie zaczyna się od 8-10g i to czegoś lotnego :) Soul5 na okolo 15-20m.

Lata to może za dużo powiedziane. Parę metrów poleci, nie za wiele - tak tylko próbowałem. Obiecałem film i będzie, ale na razie jeżdżę sam, więc nie ma mi kto nagrać.

Edit:

O co tam wyżej chodzi z tym [ de ża vi], następnych coś gryzie, a nie potrafią wyartykułować wprost?

Edytowane przez Obcy

No pewno ze się da :) mam najdelikatniejsza xtreme 70LF i ta zaczyna gadać dopiero od 3g+ 2" :) a co dopiero MF to tak jak by się zasadzic z dubeltowka na wróble hehe

A taki mi się marzy pod okonia, położyć go obok Mosquito, jak trzeba więcej niż 3 gramy.

Możesz coś więcej o nim napisać.

Jak daleko takie 3 gramy śmiga?

Jakiej linki używasz do niego?

Okonie nie będą spadać?

I kilka słów od siebie  :D

A taki mi się marzy pod okonia, położyć go obok Mosquito, jak trzeba więcej niż 3 gramy.

Możesz coś więcej o nim napisać.

Jak daleko takie 3 gramy śmiga?

Jakiej linki używasz do niego?

Okonie nie będą spadać?

I kilka słów od siebie  :D

na 10 stronie masz co nieco opisane  :) jak przełkniesz uchwyt to same plusy  :D mi pasuje 

Edytowane przez adriano

no właśnie ja lubię szybkie, ale o harmonijnym ugięciu pod dużym obciążeniem

a tym zakresie to potrzebuję naprawdę ostry kij, bo ma być do podbijania ... takiego pin-pin-pin :) główek 5-15g, ale optimum to 7-12g i w tym zakresie muszę mieć możliwość zrobić z przynętą wszystko

o BR strasznie mało info, a z tego opisu wynika, że będzie idealny

Kamil , fotki ugięcia Black Ravena .Sorry za jakość ale chyba jakiś pogląd będiesz miał.

+/- 300 g :

nWaGk2.jpg

+/- 500 g :

AVubOG.jpg

Pozdrawiam Seba

• Like 3