Obcy Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Trzeba miec fantazje żeby z premiera odpalac 2g.Po prostu sprawdzam, co nowy zestaw, a jeszcze bardziej ja, potrafimy. To zdaje się nie jest karalne, no i - po drugie - da się Jeśli dziś nie pojadę sam, to poproszę kolegę, by nagrał mi film jak rzucam. Dwa gramy i od bidy da się tym łowić - zapewniam Edytowane 26 Marca 2015 przez Obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 No pewno ze się da mam najdelikatniejsza xtreme 70LF i ta zaczyna gadać dopiero od 3g+ 2" a co dopiero MF to tak jak by się zasadzic z dubeltowka na wróble hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 tak czytam o tym boronie i Stc i ogarnia mnie deja vu , ale mogę się mylić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 A ja dzisiaj odebralem paczkę a w niej nowiutenki , nieużywany kołowrotek Daiwa Regal Z 2500T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Osobiście niezbyt często chwalę się zakupami, ale tym razem zrobię wyjątek - po prostu jestem bardzo szczęsliwy to raz a dwa , że raczej rzadko pozwalam sobie zrobić taki prezent.Jestem na chwilę obecną zaspokojony w moich wędkarsko-sprzętowych marzeniach Edytowane 27 Marca 2015 przez Szymon82 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ale mi zadanie dałeś, tam literki takie, że musiałem wziąć szkło powiększające: 5S76MF2-B Z dwugramówkami już było ciężko, ale kilka metrów leciały. 5 gramów to jest tyle, że można walić śmiało tym zestawem.Dwa gramy Ci z tego lata? Dla mnie zaczyna się od 8-10g i to czegoś lotnego Soul5 na okolo 15-20m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Dwa gramy Ci z tego lata? Dla mnie zaczyna się od 8-10g i to czegoś lotnego Soul5 na okolo 15-20m.Lata to może za dużo powiedziane. Parę metrów poleci, nie za wiele - tak tylko próbowałem. Obiecałem film i będzie, ale na razie jeżdżę sam, więc nie ma mi kto nagrać.Edit:O co tam wyżej chodzi z tym [ de ża vi], następnych coś gryzie, a nie potrafią wyartykułować wprost? Edytowane 27 Marca 2015 przez Obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 No pewno ze się da mam najdelikatniejsza xtreme 70LF i ta zaczyna gadać dopiero od 3g+ 2" a co dopiero MF to tak jak by się zasadzic z dubeltowka na wróble heheA taki mi się marzy pod okonia, położyć go obok Mosquito, jak trzeba więcej niż 3 gramy.Możesz coś więcej o nim napisać.Jak daleko takie 3 gramy śmiga?Jakiej linki używasz do niego?Okonie nie będą spadać?I kilka słów od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) A taki mi się marzy pod okonia, położyć go obok Mosquito, jak trzeba więcej niż 3 gramy.Możesz coś więcej o nim napisać.Jak daleko takie 3 gramy śmiga?Jakiej linki używasz do niego?Okonie nie będą spadać?I kilka słów od siebie na 10 stronie masz co nieco opisane jak przełkniesz uchwyt to same plusy mi pasuje Edytowane 28 Marca 2015 przez adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 no właśnie ja lubię szybkie, ale o harmonijnym ugięciu pod dużym obciążeniema tym zakresie to potrzebuję naprawdę ostry kij, bo ma być do podbijania ... takiego pin-pin-pin główek 5-15g, ale optimum to 7-12g i w tym zakresie muszę mieć możliwość zrobić z przynętą wszystkoo BR strasznie mało info, a z tego opisu wynika, że będzie idealnyKamil , fotki ugięcia Black Ravena .Sorry za jakość ale chyba jakiś pogląd będiesz miał. +/- 300 g : +/- 500 g : Pozdrawiam Seba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 będzie kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Nowa maszynka na pokładzie.Zakupiona pod szklaka MB Shiryu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ringa sss? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Gratki Tomek, swietny mlynek praktycznie juz nie do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 No ja innego do tego szklaka nie widzę.Przymierzałem Steeza. i wygląda jak świnia z siodłem.No niby da się ale to nie to.Oczywiście Steez i jego wersje MB zostają bo to jest buda ponadczasowa i myślę że długo nikt nie wymyśli bardziej ergonomicznej konstrukcji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Rzeczywiscie Round bedzie lepiej pasowal bo steezik sie traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wstawię fotki zestawu niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Najlepsza by była Zirconia Meteor do tego Tomahawka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 No cóż to i ja się pochwalę nowiuteńka Stella SW 5000HG JDM.Pozdrawiam i byle do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Seba tam duzo pasowalo, Giorgio titano albo topaz tez. Ale millionerka lowilem i mimo ze nie jestem fanem roundow to mi sie ta Ringa podobala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ja wiem Kamilu , patrzyłem pod kątem koloru blanku ale GT czy Topaz też dobrze by wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jest trochę kolorków alu to i Ringa pasuje.Zirconia by się zlała z tą wędką a po za tym mnie nie stać na nią przy obecnych kursach walut. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No i udało się zakupiłem nówkę TP 4000 2005 za parę groszy.Panowie pasuje do niego szpulka od Twin Powera FB takiego jak na aukcji.http://allegro.pl/shimano-twin-power-fb-4000-kolowrotek-malezja-i5228220673.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Porównując schematy wydaje mi się że nie będzie pasować.http://www.spin-review.ru/reels/shimano/pdf/05_twinpower_4000.pdfhttps://mulinete.files.wordpress.com/2013/08/shimano_twin_power_fb_2500_scheme.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi