grisza-78 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Mój nowy Beastmaster. Z panią Citicą tworzą śliczne małżeństwo Shimańskich 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jakie parametry tej bestyjki? Oglądałem ostatnio takiego 2,40 do 100g pod duże gumy. Niestety poki co budżet nie ten :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Nie.Kupiłem ogólnie jako taki uniwersał.W większości okoń,sandacz na lekko.Ale też z zamiarem zabrania na rzeczkę bo z tego co wiem to właściciele używają go z bardzo różnorodnym przeznaczeniem.Kupiłeś w Jp ?Napisz na priv ile dałeś. Mnie interesuje ten trochę krótszy z tym samym przeznaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Dzieki jeszcze raz Kolego @Guzu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Takie gumeczki dotarły do mnie???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Jakie parametry tej bestyjki? Oglądałem ostatnio takiego 2,40 do 100g pod duże gumy. Niestety poki co budżet nie ten :/2.10 m 30-70 gr. Bardzo mi pasuje. Jeszcze ryby nie złowił, bo czas mi nie pozwala, ale czuję, że pod dużym ciężarem, będzie się dość głęboko uginał, co bardzo lubię. Mam przechlapane w robocie, bo pracuję teraz 7 dni i tylko niedzielne popołudnie pozwala mi na złowienie czegokolwiek. Szczupaki mogę łowić cały rok ( mieszkam w UK), więc może ten weekend pozwoli mi kij rozdziewiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Takie gumeczki dotarły do mnie 10733612_IMG_20180202_120306.jpg 10733614_IMG_20180202_115903.jpg 10733621_IMG_20180202_115527-1.jpgMożna wiedzieć Od kogo kupiłeś te gumeczki kolego..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 W kolejnosci: Iras,Tommy i GrzegorzP???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Dzieki jeszcze raz Kolego @Guzu jak z częściami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 jak z częściami?Tak.Kołowrotek kompletnyWszystkie części są w środku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Można wiedzieć Od kogo kupiłeś te gumeczki kolego..?OK dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Taki oto prezencik sobie sprawiłem. Dzięki "psulek". Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Ten sezon planuję "na grubo"!Nie będzie "pi...nia się w tańcu"!!! Edytowane 5 Lutego 2018 przez BOB1 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Do twarzy jej w tym srebrnym wdzianku ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ten sezon planuję "na grubo"!Nie będzie "pi...nia się w tańcu"!!! Robert, opamiętaj się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ten sezon planuję "na grubo"!Nie będzie "pi...nia się w tańcu"!!! a co w tańcu ci nie wychodzi czy ty z tych co ino pod kołderką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Dawno, dawno temu ... lubiłem Cię Zapytaj kogoś zaufanego i doświadczonego o różnicę między tańczeniem a waleniem ... żony nie pytaj.Ona już dawno wybaczyła ci ten brak wiedzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 I zaraz będziemy wiedzieć, kto dłuższym castem łowi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Bob... mnie tam muzyka w tańcu nie przeszkadza... w ryćkaniu też nie Marcin wiadomo, że Bob ma takiego casta........no że łał BIG GAME to BIG GAME ja tam tylko w ul działam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 I zaraz będziemy wiedzieć, kto dłuższym castem łowi ...ManieQ , to już wszyscy stwierdziliśmy na spotkaniu jerkatowym nad j. Czerniakowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Bob... mnie tam muzyka w tańcu nie przeszkadza... w ryćkaniu też nie Marcin wiadomo, że Bob ma takiego casta........no że łał BIG GAME to BIG GAME ja tam tylko w ul działam ...i właśnie ten Twój UL jest moim "Mrocznym przedmiotem pożądania"...widziałeś ten film? Polecam (macany równie na w/w j.Czerniakowskim ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Takie brzydactwa do mnie dzisiaj przyjechały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 UL obciągnięty :) gruby sprzęt został 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Świetnie pasowałoby do JB się śmieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Takie brzydactwa do mnie dzisiaj przyjechały ... ty w tym roku jedziesz na LOCH NESS ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi