pawello Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Mam słabość do srebrno-czarnych błyskotek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 ... ty w tym roku jedziesz na LOCH NESS ??? To na Turawskie Sandacze i oKonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Napisz coś na priv o tej "pale" ST.CROIX na oKONIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Hej. Jakbyś określił prace tego Sustaina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Hej. Jakbyś określił prace tego Sustaina? Kręci gładko, miękko i bez większych oporów aczkolwiek 15'TP 4000PG kreci lżej, zapewne ze względu na niższe przełożenie. Wydaje mi się że Sustain ma sporo smaru, wczoraj poleżał trochę w temp poniżej zera i wyraźnie ciężej zaczął pracować. Szpule pasują zamiennie z 15'TP. Edytowane 6 Lutego 2018 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Ciekawe spostrzeżenia! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Cel na ten sezon, nie dać się i opanować zło konieczne Cast podejście pierwsze . Edytowane 6 Lutego 2018 przez cabage 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 No to cala naprzod????Powodzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 To i ja się pochwale, niedawno kupiłem takie 3 staruszki Shimano Baitrunner 4500B, Shimano Super X 3000GT i Biomsater 2500 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Czworaczki i jedna "czarna owca" 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Ulala ... A ja zamierzam wrócić do royala ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Jak Ci nie pasi zapraszam na priv Czworaczki i jedna "czarna owca" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 o q ...wa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Czarna owca przybrodziła ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Czworaczki i jedna "czarna owca" Nie przepadam za płaskimi ???? ale to polubiłem ???????????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Legendarna 51 letnia Katiuszka z Gorzowską oryginalną tęczówką.. od kol@Zyga102 wyczyszczona i przesmarowana chodzi cudnie i jest genialna w swojej prostocie... Dzięki Zygmunt... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Czworaczki i jedna "czarna owca" stado.jpgCzarna owca to jest to . Pozostałe to tylko przystanki do niej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Czworaczki i jedna "czarna owca" stado.jpgFull wypas, niezły arsenał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) Kręci gładko, miękko i bez większych oporów aczkolwiek 15'TP 4000PG kreci lżej, zapewne ze względu na niższe przełożenie. Wydaje mi się że Sustain ma sporo smaru, wczoraj poleżał trochę w temp poniżej zera i wyraźnie ciężej zaczął pracować. Szpule pasują zamiennie z 15'TP. sutp.jpgTo samo mam z shimano soare w temp koło zera zaczyna ciężej kręcić jak by się męczył ale wiem że to tylko smar bo jak jest cieplej to pod tym samym obciążeniem kręci luźniutko a smar to aż wychodził za przełącznik wstecznych obrotów. Jeszcze jedno najważniejsze pytanie. Jakie on ma body? co jest aluminiowe a co nie? rotor z tego co wiem to nie, a boczki? Edytowane 9 Lutego 2018 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 A to moja krwawica. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) I znowu chciało by się wykrzyknąć Ooooo q...!!! i do tego kolejna czarna "zetka" Brawo Roger A powiedz jeszcze jak byłeś wyposażony rok, półtora roku temu? Edytowane 9 Lutego 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Robert, rok temu posiadałem zilion, tatula, st croix i fenwick.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) Czyli dobrze kojarzyłem, że w multikach coś Ci "symbolicznie" przybyło PS mam nadzieję, że nowymi (dziewiczymi) kijkami też się na dniach pochwalisz? Edytowane 9 Lutego 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Troszkę się wykluło ostatnio(co żona otworzy drzwi, to za nimi czai się kurier) Oczywiście, że je pokażę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Major Craft Nextinio NTS-782M. Okazał się trochę za mocny i został zmieniony na NTS-762ML. I teraz jest ideał. Pod moje pstrągowe przynęty jest PETARDA! Edytowane 11 Lutego 2018 przez zandermafija 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi