Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Major Craft Nextinio NTS-782M. Okazał się trochę za mocny i został zmieniony na NTS-762ML. I teraz jest ideał. Pod moje pstrągowe przynęty jest PETARDA!

Hej . Powyginałbyś może trochę na sucho i wkleił fotki . Długość , cw , moc wygląda zachęcająco  B)  Jaką akcję ma kijek ? 

Nowa zabawka pod duze gumy[emoji16] bedzie podczepiony pod Svartzonkera 258cm 40-140g

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Maciek, ja myślę ze on jest za mocny do tego kija :-)

Zamieńmy się - dam ci Tatule :-)

Co myślisz? [emoji106][emoji23][emoji23][emoji23]

Pozdrawiam

Daniel

Maciek, ja myślę ze on jest za mocny do tego kija :-)

Zamieńmy się - dam ci Tatule :-)

Co myślisz? [emoji106][emoji23][emoji23][emoji23]

Pozdrawiam

Daniel

Hahaha, dzieki,tatule mam, drugiej nie potrzebuje???? ale bede pamietal o Twojej propozycji????????????

• Like 1

Tiro Nuovo 762L- moja nowa, okoniowa.  I już wiem, że nigdy więcej tego rodzaju uchwytu, .... choć ładny jest ;)

Bo to, to chyba wymyślili do trzymania całą dłonią przed stopką... w fabrycznej elitce (ten poprzedni model) tak jest. 

O ile zwykle trzymam stopkę między małym a serdecznym, to konstrukcja elitki wymusza niemal trzymanie za fore całą dłonią. 

Bo to, to chyba wymyślili do trzymania całą dłonią przed stopką... w fabrycznej elitce (ten poprzedni model) tak jest. 

O ile zwykle trzymam stopkę między małym a serdecznym, to konstrukcja elitki wymusza niemal trzymanie za fore całą dłonią. 

Za fore cala dlonia to ja lowic nie umiem.

Moge potrzymac tak chwile i odlozyc z powrotem :)

• Like 1

Tiro Nuovo 762L- moja nowa, okoniowa. I już wiem, że nigdy więcej tego rodzaju uchwytu, .... choć ładny jest ;)

Też miałem ten kijek przez kilka godzin ale zamieniłem go na Vigore.Nigdy wcześniej nie miałem wędek i nie w moim typie było projektować przy zamówieniu wędeczki dzielonej rękojeści ale akurat w tym przyladku wszystko mi się bardzo podoba:-)A Tiro wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie co do jakości i wykonania.Na tyle że postanowiłem mimo wszystko że jeszcze kiedyś spróbuję z nim powalczyć:-)

Edytowane przez wichu79

... większość wędek spinningowych (całosezonowych) dla siebie obecnie zbroję w VSS + nakrętka SK2 i piankę , ale dobra piankę i nie chcę już innego uchwytu.

... a pasuje mi dlatego , że właśnie albo trzymam przed stopką lub stopkę pomiędzy palcami.

... co do wielkości dłoni - są rożne rozmiary tych uchwytów - spoko można dobrać.

Edytowane przez miramar69
  • Like 2

Być może.

Jakoś wędki dopasowuje do siebie.

Nie siebie do wędek ;)

To półprawda... 

Jeśli dałoby się odlać Twoją dłoń i ten odlew odwzorować na uchwycie...to tak. Tak się robi w strzelectwie sportowym. 

Stąd bierzemy coś nie idealne tylko takie, które nam najbardziej odpowiada. 

• Like 3