Marcy- Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Czułem że Ci podejdzie po tym 782M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Nowe młynki Edytowane 11 Lutego 2018 przez hvast87 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Major Craft Nextinio NTS-782M. Okazał się trochę za mocny i został zmieniony na NTS-762ML. I teraz jest ideał. Pod moje pstrągowe przynęty jest PETARDA! Hej . Powyginałbyś może trochę na sucho i wkleił fotki . Długość , cw , moc wygląda zachęcająco Jaką akcję ma kijek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ok, w wolnej chwili postaram się zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Nowa zabawka pod duze gumy[emoji16] bedzie podczepiony pod Svartzonkera 258cm 40-140g[emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Nowe młynki Masz możliwość zwazenia fioletowej korby i wrzucenia 2 fot zdemontowanej od strony kolnierza ? Byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Nowa zabawka pod duze gumy[emoji16] bedzie podczepiony pod Svartzonkera 258cm 40-140g Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaMaciek, ja myślę ze on jest za mocny do tego kija :-)Zamieńmy się - dam ci Tatule :-)Co myślisz? [emoji106][emoji23][emoji23][emoji23] PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Tiro Nuovo 762L- moja nowa, okoniowa. I już wiem, że nigdy więcej tego rodzaju uchwytu, .... choć ładny jest Edytowane 13 Lutego 2018 przez popper 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Waldek , a co w tym IPS-ie nie podeszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Przy moim sposobie trzymania wędziska, tuleja dokrętki stopki jest zbyt krótka. Efekt? Ten piękny, miedzianopodobny pierścień trafia w dłoń w miejscu, gdzie wolałbym mieć jeszcze wovenową rurkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Maciek, ja myślę ze on jest za mocny do tego kija :-)Zamieńmy się - dam ci Tatule :-)Co myślisz? [emoji106][emoji23][emoji23][emoji23] PozdrawiamDaniel Hahaha, dzieki,tatule mam, drugiej nie potrzebuje???? ale bede pamietal o Twojej propozycji???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 a co ma do tego uchwyt ? (swoją droga VSS), to nie wina uchwytu samego w sobie, ja często robię po prostu dłuższy KDPS, aby podstawa dłoni jeszcze się na nim mieściła i wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 ... bo tak to zaprojektowano , a że to kijek seryjny to du...a blada. Zawsze można to przerobić i aby nie demolować za bardzo , trzeba to zrobić od tyłu .Tylko jest wtedy mały problem .... gwarancja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Kamilu. Dla mnie uchwyt to całość i stan zastany. Dla Ciebie składniki . Edytowane 13 Lutego 2018 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Niestety, ale zdaza sie, ze kijki "gotowe", nie sa wcale do lowienia gotowe... Osobiscie po kilku podejsciach do VSSow, dopiero na ten sezon odnalazlem w pelni pasujace mi rozwiazanie rekojesci z tym uchwytem.Ale to juz @yglo pokazywal w watku. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Tiro Nuovo 762L- moja nowa, okoniowa. I już wiem, że nigdy więcej tego rodzaju uchwytu, .... choć ładny jest Bo to, to chyba wymyślili do trzymania całą dłonią przed stopką... w fabrycznej elitce (ten poprzedni model) tak jest. O ile zwykle trzymam stopkę między małym a serdecznym, to konstrukcja elitki wymusza niemal trzymanie za fore całą dłonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Bo to, to chyba wymyślili do trzymania całą dłonią przed stopką... w fabrycznej elitce (ten poprzedni model) tak jest. O ile zwykle trzymam stopkę między małym a serdecznym, to konstrukcja elitki wymusza niemal trzymanie za fore całą dłonią. Za fore cala dlonia to ja lowic nie umiem.Moge potrzymac tak chwile i odlozyc z powrotem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Tiro Nuovo 762L- moja nowa, okoniowa. I już wiem, że nigdy więcej tego rodzaju uchwytu, .... choć ładny jest Też miałem ten kijek przez kilka godzin ale zamieniłem go na Vigore.Nigdy wcześniej nie miałem wędek i nie w moim typie było projektować przy zamówieniu wędeczki dzielonej rękojeści ale akurat w tym przyladku wszystko mi się bardzo podoba:-)A Tiro wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie co do jakości i wykonania.Na tyle że postanowiłem mimo wszystko że jeszcze kiedyś spróbuję z nim powalczyć:-) Edytowane 13 Lutego 2018 przez wichu79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Dobrze, że kijek jest na tyle filigranowy, że można sobie pozwolić na rózne formy chwytu dłonią, bez większego wpływu (mam nadzieję) na efekt finalny- rybę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Co do tego to całkowita racja.Uchwyt jest tak wygodny że bez problemu go dopasowałem a jestem bardzo wybredny:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Za fore cala dlonia to ja lowic nie umiem.Moge potrzymac tak chwile i odlozyc z powrotem Cóż...dużo zależy od rozmiaru...dłoni rzecz jasna... nie przyzwyczajeń trzymania fore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Cóż...dużo zależy od rozmiaru...dłoni rzecz jasna... nie przyzwyczajeń trzymania fore. Być może. Jakoś wędki dopasowuje do siebie.Nie siebie do wędek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) ... większość wędek spinningowych (całosezonowych) dla siebie obecnie zbroję w VSS + nakrętka SK2 i piankę , ale dobra piankę i nie chcę już innego uchwytu.... a pasuje mi dlatego , że właśnie albo trzymam przed stopką lub stopkę pomiędzy palcami.... co do wielkości dłoni - są rożne rozmiary tych uchwytów - spoko można dobrać. Edytowane 13 Lutego 2018 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Być może. Jakoś wędki dopasowuje do siebie.Nie siebie do wędek To półprawda... Jeśli dałoby się odlać Twoją dłoń i ten odlew odwzorować na uchwycie...to tak. Tak się robi w strzelectwie sportowym. Stąd bierzemy coś nie idealne tylko takie, które nam najbardziej odpowiada. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 To półprawda... Jeśli dałoby się odlać Twoją dłoń i ten odlew odwzorować na uchwycie...to tak. Tak się robi w strzelectwie sportowym. Stąd bierzemy coś nie idealne tylko takie, które nam najbardziej odpowiada.Za wysokie progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi