malinabar Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Przy moim sposobie trzymania wędziska, tuleja dokrętki stopki jest zbyt krótka. Efekt? Ten piękny, miedzianopodobny pierścień trafia w dłoń w miejscu, gdzie wolałbym mieć jeszcze wovenową rurkęVSS oczywiście ... Wydaje się jednak , że dużo zależy od rozmiaru dłoni lub ( jak zauważył Kamil ) długości nakrętki . Nie wiem jak z tym ostatnim parametrem , ale w tym kiju http://team-rapa.pl/sklep/produkt/corto-ex-732ul-t-brak/ nic nie uwiera i nie przeszkadza , kiedy stopka kołowrotka jest pomiędzy palcem serdecznym a małym . Natomiast patent z nakrętką od góry , taki jak chociażby w Silverado , leży w dłoni bardzo fajnie . A nie przypuszczałbym że tak będzie ... Edytowane 13 Lutego 2018 przez malinabar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Za fore cala dlonia to ja lowic nie umiem.Moge potrzymac tak chwile i odlozyc z powrotem Dwa sezony i zdziwisz się, że można inaczej To jest GENIALNE! Edytowane 13 Lutego 2018 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Dwa sezony i zdziwisz się, że można inaczej To jest GENIALNE!U mnie rzadko kiedy jedna wędka tyle czasu na wykazanie się dostaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Tiro Nuovo 762L- moja nowa, okoniowa. I już wiem, że nigdy więcej tego rodzaju uchwytu, .... choć ładny jest Możesz wywalić Vss-a a dać delfinka????, a ja chętnie odkupię uchwyt z Tiro????Trzymając stopkę kołowrotka między małym a serdecznym palcem ,chyba nie ma wygodniejszego uchwytu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Masz możliwość zwazenia fioletowej korby i wrzucenia 2 fot zdemontowanej od strony kolnierza ? Byłbym wdzięczny29,2 g waży korba. Zdjęcie mogę zrobić ale musisz wytłumaczyć dokładniej gdyż nie ogarniam. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) ............... Natomiast patent z nakrętką od góry , taki jak chociażby w Silverado , leży w dłoni bardzo fajnie . A nie przypuszczałbym że tak będzie ...Silverado miałęm do wyboru, w opcji. Odpuściłem właśnie ze względu na dokręcanie "od góry", Odczucia estetyczne nie zagrały.Chwyt........ ma znaczenie https://photos.app.goo.gl/RUWI91qQ1Cbrt0bv2 Edytowane 14 Lutego 2018 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Zamówiony. To tego złote pierścienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Takie cudo. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 A co to za kijaszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Silverado miałęm do wyboru, w opcji. Odpuściłem właśnie ze względu na dokręcanie "od góry", Odczucia estetyczne nie zagrały.Chwyt........ ma znaczenie https://photos.app.goo.gl/RUWI91qQ1Cbrt0bv2 na szczęście trzymam jak na foto1, ale w w drugim przypadku, to faktycznie może być kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Takie cudo.Piękny kij!Czy to dzieło BB Custom Rods? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Piękny kij!Czy to dzieło BB Custom Rods? tak to dzieło BB Custom Rods https://www.facebook.com/bbcustomrodspl/posts/2017324671844901 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 tak to dzieło BB Custom Rods https://www.facebook.com/bbcustomrodspl/posts/2017324671844901 Dobry wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ech, widać że się znacie na sprzęcie. Tak, kij od Bartka z BB Custom RodsSpecyfikacja: Kraag Elite 7016 7' 16lbAmerican Tackle Tornado TitaniumAT Apex Blue Mica Subaru + forecarbon, pierścienie golPianka, pierścienie aluminiowe gold 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 To na jakim blanku jest kij? St. Croix jak podaje BB na fejsbuku czy Kraag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 To na jakim blanku jest kij? St. Croix jak podaje BB na fejsbuku czy Kraag? A to nie jest to samo ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Bartek komuś innemu robił i pokazał na FB i tam faktycznie StC. U mnie będzie Kraag. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Bartek komuś innemu robił i pokazał na FB i tam faktycznie StC. U mnie będzie Kraag. A to dopiero będzie czy już jest??? Bo już się troszkę pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) ... ktoś nie wytrzymał parcia i popełnił falstart Edytowane 15 Lutego 2018 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 ... ktoś nie wytrzymał parcia i zrobił falstart Ewentualnie, chciał zabłysnąć jak gwiazda polarna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Oj tam czepiacie się. Zamówione! Ale faktem jest że nie mogę się już doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) spoko , niech służy, a jak już będzie to chociaż go pokaż ... Edytowane 15 Lutego 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Pokażę , pokażę... Poproszę Bartka o sygnaturkę Gwiazda Polarna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Oj tam czepiacie się. Zamówione! Ale faktem jest że nie mogę się już doczekać. Też będę ją kiedyś miał....- już zamówiłem! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Też będę ją kiedyś miał....- już zamówiłem! Dziewczynę czy komórkę???? Edytowane 15 Lutego 2018 przez Tom Rob 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi