cyprys19 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 fryzurę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) ... za takie "CACKO" , to trzeba by co najmniej STELKĘ oddać do ludzi Edytowane 15 Lutego 2018 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Niedługo będzie wątek ... pochwal się żoną. .. albo jaka żoną/kochanka mi się marzy ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Też będę ją kiedyś miał....- już zamówiłem! Przy odrobinie szczęścia załapiesz się na promocję... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Niedługo będzie wątek ... pochwal się żoną. .. albo jaka żoną/kochanka mi się marzy ...To zakładaj temat.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Niedługo będzie wątek ... pochwal się żoną. .. albo jaka żoną/kochanka mi się marzy ... To zakładaj temat.. Trzeba będzie jeszcze sprecyzować o których bądź czyich żonach .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 To zakładaj temat.. Jestem przekonany, że wątek cieszyłby się sporym zainteresowaniem i szybciutko się rozwijał ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Nowy młynek do okoniówki i rybki w tle Taptalkniete z Galaxy s8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Czyli jest co i czym połowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Piękne akwarium! Jeśli chodzi o żonę, to cudza zawsze lepsza... :D Edytowane 16 Lutego 2018 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Nowy młynek do okoniówki i rybki w tle Taptalkniete z Galaxy s8Jaki rozmiar Stradica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Jeśli chodzi o żonę, to cudza zawsze lepsza... :D No nie wiem. Kolegi żona rzecz święta.Ale widocznie ja jestem z innego wychowania... PozdrawiamDaniel 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Czemu przyszła Ci na myśl żona kolegi ? Którego kolegi ? Edytowane 16 Lutego 2018 przez Robert Crocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Czemu przyszła Ci na myśl żona kolegi ? Którego kolegi ?Każdego kolegi....Ale widzę pokrętny tok rozumowania, jak furtkę znaleźć.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Piękne akwarium! Jeśli chodzi o żonę, to cudza zawsze lepsza... :D To tylko współczuć pozostaje.Ja tam sobie wziąłem taką, co mi się podoba... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Kolejny kijek w tym roku od Rafała Tym razem nowy odświeżony blank Suzuki RXF 4LB-681 Pro.Porównując go na sucho do poprzedniej wersji 4lb 601 Pro jest delikatniejszy w szczycie i sprawia wrażenie nieco mocniejszego w dolniku.Skrobne więcej o tym blanku jak tylko puści lód i będę mógł go trochę obrzucać. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Jaki rozmiar Stradica?Stradic 2500, podpięty do MHX s871-2 @Alexspin piękne będzie jak trawka ładnie urośnie Edytowane 16 Lutego 2018 przez tobiasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Światło trochę nie za słabe do tej trawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Światło trochę nie za słabe do tej trawki ?Światło w aparacie/czas naswietlania skróciłem żeby było widać jak neonki świecą. Światło daje konkret, CO2 się montuje właśnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Bo tak efekt słaby [emoji16] Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Są gdzieś na Ali grass aquarium seeds. Zobacz sobie na FB jakie kozackie ludzie fajne trawniki porobili ... Ja może za jakiś czas będę montował coś w stylu ryuboku. Tylko nie daję nic łodygowego. Pójdą same anubiasy i microsoria w kilku gatunków. Na przód staurogyne repens i może brunatne crypto. W to wplatam samą valissnerię i crypto crispatula, ewentualnie trochę kabomby. Edytowane 16 Lutego 2018 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja pochwalę się zamówienie świątecznym, długo czekałem i się doczekalem. 3 sztuki dla kolegów reszta dla mnie. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Coś na zapas w 2 kawałkach od Kolegi Jacka z forum ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Moja nowa zabawka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyanek Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Mam Finezkę nuovo z tym uchwytem ale zamocowany jest odwrotnie, dla mnie bardzo wygodny http://team-rapa.pl/uploads/shop/products/14/img12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi