Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Łódka sprzedana i człowiek błąkał się po otchłaniach internetu w poszukiwaniu nowego wyzwania.

A jak szuka, to znajdzie :)

Dzieki Arek @Kayak Fishing Poland za dobre rady i cierpliwość :)

Fotka może mało wyjściowa, bo taka garażowa - ale własna :clappinghands:  Testy w garażu wypadły pozytywnie - jest stabilniejszy od łodzi  :rockon:  :rockon:  :good:

post-57033-0-19019800-1518892295_thumb.jpeg

• Like 23

No to żeś się Daniel przesiadł z Tajtanika na kajaka  :D ... I co teraz - mokry tyłek , prędkość pierwsza kosmiczna tylko  ;)  ...  Warto było ?

Nie wiem :) Wiem ,że nie było warto trzymać łódki na Zegrzu. Z wielu powodów, z czego naczelnym była ilość ryb w tym łowisku/koszty utrzymania łodzi.

Teraz wracam na swoje stare warmińsko mazurskie jeziorka, o niewielkiej powierzchni, gdzie dostęp jest trudny a ryby mają się nieźle :)

A tyłek suchy.

Edytowane przez Dano.
  • Like 5

Teraz czas na tuning ... :)

Tjuning się zamówił i płynie. niektóre rzeczy z Chin, niektóre ze Stanów a inne z Polski.

Hummi dyszka trafi na pokład  - to mam. A reszta - nawet nie wiem co potrzebuję :)

Generalnie - nowa odsłona wędkarstwa, a czy zatrybi - czas pokaże. Na razie poznałem jedną osobę, która po miesiącu czy dwóch sprzedała kajak - inni jak sprzedawali, to tylko w celu przesiadki na wyższy model :)

Edytowane przez Dano.

Tjuning się zamówił i płynie. niektóre rzeczy z Chin, niektóre ze Stanów a inne z Polski.

Hummi dyszka trafi na pokład  - to mam. A reszta - nawet nie wiem co potrzebuję :)

Generalnie - nowa odsłona wędkarstwa, a czy zatrybi - czas pokaże. Na razie poznałem jedną osobę, która po miesiącu czy dwóch sprzedała kajak - inni jak sprzedawali, to tylko w celu przesiadki na wyższy model :)

Mi też strasznie chodzi po głowie i myślę że jeszcze rok i się skuszę .

Brawo za odwagę :)

• Like 1

Mi też strasznie chodzi po głowie i myślę że jeszcze rok i się skuszę .

Brawo za odwagę :)

Popularne w Stanach i w wielu miejscach naszego globu, więc może i u nas zatrybi ):

Arek ma tu spory udział - dużo już wie o pływaniu na kajakach i fachowo doradza - bez dwóch zdań!

Taa...

Tyłek suchy do pierwszej ' eskimoski'...

Wiąż szpej do kadłuba to nie odpłynie.

Trzeba przyznać, że jestem przygotowany :) I liczę się z takim zdarzeniem.

Na hol do kajaka?

Czemu nie - rower wodny się da :)

https://www.youtube.com/watch?v=zJIbzwhith4&t=2s

• Like 3

Jak sprawdzi się na sporej fali to znaczy na innej niż na innych zbiornikach to łyknę pewnie, chodzi mi o Zalew wiślany.

Będę testował w marcu bo już mam dogadane na testy na żywo :) a co raz się żyje :D

dzwon do mnie jak cos  ... bo ja musze to zobaczyc ...:D bedziesz chyba prekursorem na zalewie :)

dzwon do mnie jak cos  ... bo ja musze to zobaczyc ... :D bedziesz chyba prekursorem na zalewie :)

Hle hle ja jakoś się wcisnę ale co jak co Ty nie masz szans.

Oczywiście na okonia Cię zabiorę ale łódką ;)

91 cm szerokości - mały nie jestem, ale jest komfort. Na sucho w garażu  :highfive:

• Like 2