yyanek Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Mam Finezzę nuovo z tym uchwytem ale zamocowany jest odwrotnie, dla mnie bardzo wygodny http://team-rapa.pl/uploads/shop/products/14/img12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 @szczepek co to Takiego jest...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 @szczepek co to Takiego jest...?To są podpórki do fasoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 @Greg#2 to są blanki NFC głownie pod szczupaka i okonia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Łódka sprzedana i człowiek błąkał się po otchłaniach internetu w poszukiwaniu nowego wyzwania.A jak szuka, to znajdzie Dzieki Arek @Kayak Fishing Poland za dobre rady i cierpliwość Fotka może mało wyjściowa, bo taka garażowa - ale własna Testy w garażu wypadły pozytywnie - jest stabilniejszy od łodzi 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Łódka sprzedana i człowiek błąkał się po otchłaniach internetu w poszukiwaniu nowego wyzwania.A jak szuka, to znajdzie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Teraz czas na tuning ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Piękny! Będą wyniki bo ... perła z niebieskim jest najskuteczniejsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 No to żeś się Daniel przesiadł z Tajtanika na kajaka ... I co teraz - mokry tyłek , prędkość pierwsza kosmiczna tylko ... Warto było ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Ryby same będą wskakiwać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) No to żeś się Daniel przesiadł z Tajtanika na kajaka ... I co teraz - mokry tyłek , prędkość pierwsza kosmiczna tylko ... Warto było ?Nie wiem Wiem ,że nie było warto trzymać łódki na Zegrzu. Z wielu powodów, z czego naczelnym była ilość ryb w tym łowisku/koszty utrzymania łodzi.Teraz wracam na swoje stare warmińsko mazurskie jeziorka, o niewielkiej powierzchni, gdzie dostęp jest trudny a ryby mają się nieźle A tyłek suchy. Edytowane 17 Lutego 2018 przez Dano. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Teraz czas na tuning ... Tjuning się zamówił i płynie. niektóre rzeczy z Chin, niektóre ze Stanów a inne z Polski.Hummi dyszka trafi na pokład - to mam. A reszta - nawet nie wiem co potrzebuję Generalnie - nowa odsłona wędkarstwa, a czy zatrybi - czas pokaże. Na razie poznałem jedną osobę, która po miesiącu czy dwóch sprzedała kajak - inni jak sprzedawali, to tylko w celu przesiadki na wyższy model Edytowane 17 Lutego 2018 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Zapomniałem dopisać, że w tej sytuacji moje pytanie czy mnie zabierzesz ze sobą na ryby jest raczej nieaktualne Edytowane 17 Lutego 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Zapomniałem dopisać, że w tej sytuacji moje pytanie czy mnie zabierzesz ze sobą na ryby jest raczej nieaktualne Weźmiemy łajbę z wypożyczalni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Tjuning się zamówił i płynie. niektóre rzeczy z Chin, niektóre ze Stanów a inne z Polski.Hummi dyszka trafi na pokład - to mam. A reszta - nawet nie wiem co potrzebuję Generalnie - nowa odsłona wędkarstwa, a czy zatrybi - czas pokaże. Na razie poznałem jedną osobę, która po miesiącu czy dwóch sprzedała kajak - inni jak sprzedawali, to tylko w celu przesiadki na wyższy model Mi też strasznie chodzi po głowie i myślę że jeszcze rok i się skuszę .Brawo za odwagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Mi też strasznie chodzi po głowie i myślę że jeszcze rok i się skuszę .Brawo za odwagę Popularne w Stanach i w wielu miejscach naszego globu, więc może i u nas zatrybi ):Arek ma tu spory udział - dużo już wie o pływaniu na kajakach i fachowo doradza - bez dwóch zdań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Taa...Tyłek suchy do pierwszej ' eskimoski'...Wiąż szpej do kadłuba to nie odpłynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Weźmiemy łajbę z wypożyczalni Na hol do kajaka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jak sprawdzi się na sporej fali to znaczy na innej niż na innych zbiornikach to łyknę pewnie, chodzi mi o Zalew wiślany. Będę testował w marcu bo już mam dogadane na testy na żywo a co raz się żyje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Taa...Tyłek suchy do pierwszej ' eskimoski'...Wiąż szpej do kadłuba to nie odpłynie. Trzeba przyznać, że jestem przygotowany I liczę się z takim zdarzeniem.Na hol do kajaka?Czemu nie - rower wodny się da https://www.youtube.com/watch?v=zJIbzwhith4&t=2s 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jak sprawdzi się na sporej fali to znaczy na innej niż na innych zbiornikach to łyknę pewnie, chodzi mi o Zalew wiślany. Będę testował w marcu bo już mam dogadane na testy na żywo a co raz się żyje dzwon do mnie jak cos ... bo ja musze to zobaczyc ... bedziesz chyba prekursorem na zalewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Hle hle ja jakoś się wcisnę ale co jak co Ty nie masz szans.Oczywiście na okonia Cię zabiorę ale łódką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 dzwon do mnie jak cos ... bo ja musze to zobaczyc ... bedziesz chyba prekursorem na zalewie Hle hle ja jakoś się wcisnę ale co jak co Ty nie masz szans.Oczywiście na okonia Cię zabiorę ale łódką 91 cm szerokości - mały nie jestem, ale jest komfort. Na sucho w garażu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Ostatnio nabyłem taką matę, kiepska fotka jeszcze ze sklepu Edytowane 17 Lutego 2018 przez mario1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 91 cm szerokości - mały nie jestem, ale jest komfort. Na sucho w garażu Mowa o XXXl Ja też do małych nie należę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi