Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Mowa o XXXl Ja też do małych nie należęCóż rzec - 196 kg nośności :-)A waga kajaka z fotelem jakieś 45 kg. Jest rezerwa [emoji123] PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Cóż rzec - 196 kg nośności :-)A waga kajaka z fotelem jakieś 45 kg. Jest rezerwa [emoji123] PozdrawiamDanielNa styk hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Cóż rzec - 196 kg nośności :-)A waga kajaka z fotelem jakieś 45 kg. Jest rezerwa [emoji123] PozdrawiamDanielSame aku do Hummi 10 waży z 20kg Więc Daniel rzeczywiście na styk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Czuję że ze mnie beke kręcisz ... to jeszcze dodam że dobrze że Rafał ukrecil mi kija co waży 205 gram razem z kolowrotkiem to nawet na kajak będę mógł wędkę jedną wziąść hehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Same aku do Hummi 10 waży z 20kg Więc Daniel rzeczywiście na styk Można sobie kupić LifePo. Bedzie ze 4 kilo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 To są podpórki do fasoli.Można i tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Trafiła się nówka sztuka w dobrej cenie to żal było nie kupić 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Trafiła się nówka sztuka w dobrej cenie to żal było nie kupić 20180218_100438.jpgBierz bebechy pg na zapas póki dostępne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Gdzie wy kupujecie takie cudeńka ?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 ...Koledzy to górnicy net-u, przeszukują przepastne sztolnie sieci i trafiają im się takie cuda...oj ostro fedrują... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Żyłeczka do dłubania zimowych okoni, jak się sprawdzi biorę też mocniejszą na kropki. Doszła paczucha z nowym nawijakiem do linek, zastąpił Stellę C2000S. Pawle jak Ci się sprawdza ta żyłeczka?masz już pierwsze testy za sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 A tu Taki mój nowy nabytek dwa kijeczki jeden wklejka I Taki młynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Pawle jak Ci się sprawdza ta żyłeczka?masz już pierwsze testy za sobą?Używałem żyłki z tej serii tylko grubszej 0.165mm i na początku rewelacja . Miękka , mało rozciągliwa , mocna . Po kilkunastu wypadach rwała się gdzie chciała , na węźle była najmocniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Używałem żyłki z tej serii tylko grubszej 0.165mm i na początku rewelacja . Miękka , mało rozciągliwa , mocna . Po kilkunastu wypadach rwała się gdzie chciała , na węźle była najmocniejsza U mnie to samo.Ta sama grubość ,tylko rwała się już po kilku wypadach. Dla porównania dodam że była słabsza od dwu letniego Strofta 0,10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Używałem żyłki z tej serii tylko grubszej 0.165mm i na początku rewelacja . Miękka , mało rozciągliwa , mocna . Po kilkunastu wypadach rwała się gdzie chciała , na węźle była najmocniejsza U mnie to samo.Ta sama grubość ,tylko rwała się już po kilku wypadach. Dla porównania dodam że była słabsza od dwu letniego Strofta 0,10. czyli wychodzi na to że cena nie idzie w parzę z jakością może obydwaj trafiliście na jakąś zleżałą partie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Trudno powiedzieć. Mam też w piaskowym kolorze i ta się trzyma dzielnie jak na razie. Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Dotarła maszynka na nowy sezon boleniowy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 dzięki @Guzu za ostatni element układanki daiwuńki , a niebawem ruszamy z kręceniem patyków 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Zbrojenia trwają widzę :-) Łukasz - ciekawi mnie pierwszy projekt PozdrawiamDaniel Edytowane 21 Lutego 2018 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Zbrojenia trwają widzę :-) Łukasz - ciekawi mnie pierwszy projekt W kwietniu będę miał już pakiet startowy pewnie z 50-60 blankow więc nie omieszkam się bezczelnie chwalić z wyrazami podziękowania dla wielu osób z jb które pomagają z ogarnięciem pracowni i wszystkiego co z tym związane PozdrawiamDaniel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Zbrojenia trwają widzę :-)Łukasz - ciekawi mnie pierwszy projekt W kwietniu będę miał już pakiet startowy pewnie z 50-60 blankow więc nie omieszkam się bezczelnie chwalić z wyrazami podziękowania dla wielu osób z jb które pomagają z ogarnięciem pracowni i wszystkiego co z tym związane PozdrawiamDaniel Grubo zaczynasz, 50-60 na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Grubo zaczynasz, 50-60 na początek.Heh bo jeszcze nie rozmawialiśmy sklep od nowego roku otwieram a pracownie i serwis od maja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 doby Ci zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Heh bo jeszcze nie rozmawialiśmy sklep od nowego roku otwieram a pracownie i serwis od majaA gdzie będzie?Czy tylko Internet? Edytowane 21 Lutego 2018 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Pracownia i serwis Wa-wa , sklep Olsztyn + Internet, ale to drugie to początek 2019r jak dobrze pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi