krzysiek gżybek Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jak mówią w moskwie i waszyngtonie świat zmierza ku rozbrojeniu,a ja na przekór zwiększam arsenał.dostawa zprzed 3 dni z Darłowa i Częstochowy od znanych producentów.russian 80 i Sebek Sebait 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 ... nie rozumiem o co chodzi Ja też z tych samych względów nie kupuję "pletki", bo mi się ten neologizm nie podoba. To jednak tylko neologizm, a nie błąd ortograficzny, którym na pewno jest "na prawdę". Na prawdę można sobie np. zasłużyć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 ... toś mnie przyłapał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Ja też z tych samych względów nie kupuję "pletki", bo mi się ten neologizm nie podoba. To jednak tylko neologizm, a nie błąd ortograficzny, którym na pewno jest "na prawdę". Na prawdę można sobie np. zasłużyć Zacne. I nie złośliwie napisałem - nie wyłapałem wcześniej. Robert, całe życie się uczymy, ale Babcia mówiła że i tak głupcami umrzemy.... Coby w temacie pozostać, mój nowy nabytek, do sandaczy na nieco ciężej niż 20 gramów. PozdrawiamDaniel Edytowane 25 Lutego 2018 przez Dano. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Ja też z tych samych względów nie kupuję "pletki", bo mi się ten neologizm nie podoba. To jednak tylko neologizm, a nie błąd ortograficzny, którym na pewno jest "na prawdę". Na prawdę można sobie np. zasłużyć No,no!Niezły ten Bajer...D. Szacun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Zacne. I nie złośliwie napisałem - nie wyłapałem wcześniej.Robert, całe życie się uczymy, ale Babcia mówiła że i tak głupcami umrzemy.... Coby w temacie pozostać, mój nowy nabytek, do sandaczy na nieco ciężej niż 20 gramów. PozdrawiamDanielNiby ludziska narzekają na ten model, ja mam też 4000 (pod zanderki) i sprawuje się ok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Niby ludziska narzekają na ten model, ja mam też 4000 (pod zanderki) i sprawuje się okNarzekają Ci co nie mają 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 trafne spostrzeżenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ja chyba też gdzieś taką mam ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ja chyba też gdzieś taką mam ;-)Ale znalezć nie możesz ??? ... Też bym miał problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Haha, dobre Krystian ;-) I mało tego... Nawet jej jeszcze nie widziałem,na żywo, ale mam w domu........to dopiero jaja :-) Edytowane 26 Lutego 2018 przez PaPaDaNcE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Niby ludziska narzekają na ten model, ja mam też 4000 (pod zanderki) i sprawuje się okMoże i narzekają, ale ja mam piątą sztukę i słowa złego nie powiem.Mam jedną z całkowicie pierwszej serii, rozmiar 2500, sandacz do 21 gramów, słona woda, słodka woda, zimą też kręci na wodach gdzie wolno kręcić i nie zamarznięte - wyjęła już ponad 800 ryb (zgubiłem się w rachunkach, bo nie wszystkie ryby wyjeżdżąją na ten zestaw), w wędce insert się wytarł od kciuka.Serwis zimą co roku i nic jej nie dolega. Kręci minimalnie inaczej niż nowa 2500, ale nie powiem że gorzej. Smar inny niż w oryginale, więc też spodziewam się tu przyczyny.Jeszcze się zastanawiam nad jedną sztuką, ale powiększa się kolekcja multików i do cięższego łowienia nie uznaję już korby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Dziś przekazany , mam zamiar się pobawić w mniejsze przynęty Kurka coś popitoliłem ze zdjęciem Cats Claw 215 1- 10 gr Edytowane 26 Lutego 2018 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalski_P Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Także pochwalę się swoim nowym plywadelkiem na ten sezon Czekam na pogodę i testujemy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 A ja się pochwalę nowym kijkiem .Talon MLF2 , piękny blank , kapitalne ciepłe ugięcie oraz mistrzowskie wykonanie @markir .Mariusz wielkie dzięki - Twoja robota , pomysłowość i wykonanie to absolutne arcydzieło pozdrawiam Bogdan 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 A ja się pochwalę nowym kijkiem .Talon MLF2 , piękny blank , kapitalne ciepłe ugięcie oraz mistrzowskie wykonanie @markir .Mariusz wielkie dzięki - Twoja robota , pomysłowość i wykonanie to absolutne arcydzieło pozdrawiam BogdanJak ten TALON stoi długościowo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam jest to kijek bardziej pod letnie łowienie z rzeki , długi 2,13 , cw 3-10 , 10 lb - znakomity patyk na korpki pozdrawiam Bogdan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam jest to kijek bardziej pod letnie łowienie z rzeki , długi 2,13 , cw 3-10 , 10 lb - znakomity patyk na korpki pozdrawiam BogdanChętnie bym obejrzał taki patyk ale do Szczecina mam kawał drogi i ostatnio mi nie po drodze w tamtą stronę.Muszę podjechać do Olsztyna, tam jest "zgraja" talonów do obejrzenia !!!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 jest to na prawdę super patyk , polecam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Kolejny ciekawy projekt zrealizowany od Kolegi @markir .Batson isp 842 f pozdrawiam Bogdan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ten Talon VI plus to bardziej pod gume na jigu czy raczej twarde przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Hej talon VI PLUS to kij bardziej pstrągowy pod twarde przynęty ze względu na jego pracę ale szczyt nie jest taki spolegliwy tak więc myślę że pod gumy także zależnie od uzbrojenia .Napisz do @markir to odpowie zna się dużo lepiej ode mnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Zapasy przyszły???????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 U mnie też nowi zawodnicy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 U mnie też nowi zawodnicy Kłusowniki bójcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi