Esox1999 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wszystkim forumowiczom życzę spokojnych i radosnych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie .. image post 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Rodzinka w komplecie. Zamiast CC jest teraz Alphas R. Round mi nie podszedl za bardzo. Alphasik wczoraj przesmarowany i wypicowany, dzisiaj pojedziemy se pomachac ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Super rodzinka Co to za plecionka fluo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dzieki, Jesli chodzi o ta pomarancze to stroft gtp type r ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dzieki, Jesli chodzi o ta pomarancze to stroft gtp type r ????Polasz.?? Bo szum Pp doptowadza mnie już do szału[emoji13] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Calkiem niezla pletka ale traci sporo barwnika jak jest swierza i to jest troche irytujace. Moja ulubiona to Varivas high grade pe ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Właśnie widzę , że Varivas teraz na topie Trzeba sprawdzić .. Myślę też o turnamencie .. Dzięki trzeba przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Tournamenta mialem 3 szpulki, ten jaskrawozielony pekal bez powodu na roznych odcinkach. Po 1 szpuli myslalem ze trafilem lipe poprostu ale po 2 wiedzislem ze cos nie tak z ta linka. Trzecia szpule mialem w ciemnozielonym kolorze i ta odziwo byla super, rozginalem mocne ktwy na niej i nie pekala mimo to sie z niej wyleczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja mam spory zapas PP . Jest fajna , ale na początku bardzo szumi .. Potem po paru wypadach jest ok . Nie ma żadnych problemów . Ale trzeba spróbować coś nowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Rodzinka w komplecie. Zamiast CC jest teraz Alphas R. Round mi nie podszedl za bardzo. Alphasik wczoraj przesmarowany i wypicowany, dzisiaj pojedziemy se pomachac IMG_201504063188.jpg IMG_2015040638166.jpg IMG_201504069320.jpg Piekności szpady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Rodzinka w komplecie. Zamiast CC jest teraz Alphas R. Round mi nie podszedl za bardzo. Alphasik wczoraj przesmarowany i wypicowany, dzisiaj pojedziemy se pomachac IMG_201504063188.jpg IMG_2015040638166.jpg IMG_201504069320.jpgTeż masz luz na pokrętle magnetyka alphasie type r ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Też masz luz na pokrętle magnetyka alphasie type r ?Ja mam zwykłego Alphasa i luz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Luz na pokretle magnetyka? Cyka normalnie ale w steezie chodzi ciasniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Luz na pokretle magnetyka? Cyka normalnie ale w steezie chodzi ciasniej.Mój ma delikatny odprysk lakieru właśnie na pokrętle i zastanawiałem się czy tak mu fabryka dała czy może miał wcześniej jakieś spotkanie 3-go stopnia. Luz delikatny u mnie jest przy pokręcaniu nie jest sztywno osadzony tylko ugina się trochę pod palcem. Działać działa Ja mam zwykłego Alphasa i luz jest.To ja już może nie będę mówił kto mnie na to uczulił. Wcześniej jakoś nie miałem tego problemu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Miał być Belly Boat ale okazało się, że kolega z pracy ma coś lepszego i za 4 "murzynki" czyt. "czarny" SPECJAL wszedłem w posiadanie czegoś takiego, do zestawu jeszcze jest pompka eleganckie ameliniowe wiosełka i zapasowe zaworki. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Gadget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Fiu fiu, radziecki czy Stomil? Sam bym takiego za cztery browary przytulił. Mieści się w dużym plecaku, pyk przez krzaczki nad dziką rzeczkę i łowisz. Spoko fura gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A myślałem że zabije Cię marskość wątroby @Gadget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Gadget ewentualnie może w nim robić tarło jak mu się nie będzie chciało po krzakach łazić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Gadet tarło ? Z kim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 No chyba z pracownikami. Bo on teraz hodowca jest. A może są jakieś pracownice i z nimi tarło? Nie wiem. Można zamiast tym pływać nalać np. do środka wody i trzymać tarlaki. Widzę wiele zastosowań tego czaderskiego sprzętu. Ja bym w nim usypiał...do tarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Taki pontonik odwrócony to idealne łóżko do spania )Miałem dłuższą przerwę w polowaniu na pajki. Jednak w tym roku zamierzam trochę czasu im poświęcić.Kompletowanie sprzętu:Przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Widzę ze się zaopatrzyć es tez w jerk z allegro... ciekawe jak to będzie mykac. Kupiłem tez kilka sztuk na testy Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzisiaj odebrałem Twinka na wiślane łowy i jestem mega szczęśliwy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Widzę ze się zaopatrzyć es tez w jerk z allegro... ciekawe jak to będzie mykac. Kupiłem tez kilka sztuk na testyAkurat nie z all.. tylko bezpośrednio od producenta. Robi je mój kolega, zarazem sąsiad i bardzo dobry wędkarz."Slajdery" robią niezłą miazgę w wodzie. Wg mnie dużo lepiej niż oryginały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) dotarł Evergreen TKIC-66MH blank (na odkrytej części) jest w oplocie Quatro 30 na długości 122cm ( w tym do czwartej przelotki od dołu o jeszcze większym zagęszczeniu), a ostatnie 27cm już bez, ta wędka pracuje jak mocna klasowa wklejka Ex-Fast JDM (nie PL ), albo coś jak ExF z Elite Extreme, nie ma przesztywnienia, utraty dynamiki czy czułości, projekt naprawdę unikalny jest extremalnie szybka i dynamiczna, no i jak to u EG idealnie wyważonajednak chyba trochę się przestrzeliłem z mocą (zwłaszcza w dole, wg mnie to bardziej 18lb niż 16lb), może się okazać, że ten szczyt generuje dostateczną energię do rzucania zestawów 7-10g, ale mam wrażenie, że celowałem w lekko delikatniejszy kij, na sucho , to bardziej 10-25g + guma, a ja oczekiwałem 7-20g + guma (smukła) Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi