MajKar Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Rozpocząłem zabawę z castingiem więc już na rozpoczęcie sezony (długa majówka ) zbrojenia czas zacząć 9 cm 22g bez kotwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To nie sprzęt ale do sprzętu???? Będzie smarowanie nowego kołowrotka???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 ...czyli jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To ja tez się pochwale „nowym sprzętem”, który pojawił się 3h temu 3340g i 53cm 552D2425-AD86-49C8-A2AB-7C2EE313BD3D.jpegGratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Petarda na grube mamuśki ???????????????? Edytowane 1 Marca 2018 przez salmon1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Też się czaję na ten kij.Możesz zmierzyć ile jest cm od pazura do końca dolnika?I jeszcze pytanie, bardzo sztywny jest?Będę zobowiązany.Andrzej Edytowane 1 Marca 2018 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Salmon, waham się pomiędzy tym Mikado a Savage Gear MPP, jak wrażenia po zakupie tej lagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To nie sprzęt ale do sprzętu Będzie smarowanie nowego kołowrotkaCześć gdzie kupowałes..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) ...czyli jedziesz?Cześć gdzie kupowałes..?Jadę z koksem????Kupowałem w sklepie sumowym. Edytowane 1 Marca 2018 przez wichu79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Miałem na myśli : kto smaruje ten jedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) No to się wie????A ten co nie smaruje to też jedzie.Tylko ma pod górkę????Miałem na myśli : kto smaruje ten jedzie Edytowane 1 Marca 2018 przez wichu79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Petarda na grube mamuśki ????????????????jeszcze raz foto.. 20180301_201250.jpg 20180301_200200.jpg 2018-03-01 20.27.26.jpg Salmon, waham się pomiędzy tym Mikado a Savage Gear MPP, jak wrażenia po zakupie tej lagi?Kupiłem go w zasadzie pod duże gumy i sporadycznie sum -troll,spinn.(do jerków ma TD do 120g 190cm)Moim zdaniem mniej pałowaty niż mpp na sucho oczywiscie ,waga 200g i wyważa go c4 no i tańszy o 50 zł .Mi osobiście bardzo sie podoba uchwyt z dotykiem blanku i burgundowy mieniący sie blank .Trochę o tym kiju jest w filmie tim pleciony tyle ze w spinie i tu ciekawistka -spinn cięższy jakieś 50g.Cena co do jakości super.Będzie hicior. Edytowane 1 Marca 2018 przez salmon1977 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Też się czaję na ten kij.Możesz zmierzyć ile jest cm od pazura do końca dolnika?I jeszcze pytanie, bardzo sztywny jest?Będę zobowiązany.AndrzejParabolik to raczej nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dziękuję bardzo za informacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Ma ktoś ugięcie mpp takiej 240cm 120g+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 " rapalki" od Chińczyka każdy z was ma....MAM I JA! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 " rapalki" od Chińczyka każdy z was ma....MAM I JA! Nie każdy.Ja wciąż nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 I żałuj Januszu,bo są tak łowne,że listonosz nie wyjmując z koperty dwa sandacze na nie wyjął! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Za te pieniążki warto mieć chociaż jednego w swoim pudełku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Za te pieniążki warto mieć chociaż jednego w swoim pudełku .Miałem dwa i po jednym wypadzie na ryby nie miałem żadnego Lekki kontakt z czymś w wodzie tj płynąca gałązka lub kamień i po sterze. Strasznie są kruche A szczególnie w zimniejszej porze roku Edytowane 3 Marca 2018 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Za te pieniążki warto mieć chociaż jednego w swoim pudełku .Ciekawe czy taka drużyna jak na foto, to koszt mniejszy niż 1 rapala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Ciekawe czy taka drużyna jak na foto, to koszt mniejszy niż 1 rapala ?Tak to koszt jednej rapalki Jeden wobek wychodzi ok 3-4 złotych pod warunkiem że bierzesz całe opakowanie Tam chyba jest ze 20 sztuk Edytowane 3 Marca 2018 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Ciekawe czy taka drużyna jak na foto, to koszt mniejszy niż 1 rapala ?Zaskoczę Ciebie Danielu....Ja za nie zapłaciłem 27 zł/10szt.Kolega zamawiał na próbę,więc też poprosiłem o zestaw i jak porównywaliśmy niczym się nie różnią od "naszych Robinsonów" po 14 zł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zaskoczę Ciebie Danielu....Ja za nie zapłaciłem 27 zł/10szt.Kolega zamawiał na próbę,więc też poprosiłem o zestaw i jak porównywaliśmy niczym się nie różnią od "naszych Robinsonów" po 14 zł!Nie znam RobinsonówZresztą rapal też nie używam Pytałem z ciekawości, bo mi jakoś na tej alibabie niczego kupić się nie udaje. Nigdy nie pasuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Prawda jest taka,że niektóre nadają się tylko na przemiał ,ale są też perełki po 10 zeta,identyczne z woblerami znanych firm kosztujacymi po 15 euro ????Niestety te drugie należą do rzadkości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi