cyprys19 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Prawie nie łowię na woblery,a te wziąłem raczej z ciekawości,bo są w cenie przyponu ,a jak nie będą działać to się w grudniu na choinkę powiesi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zaskoczę Ciebie Danielu....Ja za nie zapłaciłem 27 zł/10szt.Kolega zamawiał na próbę,więc też poprosiłem o zestaw i jak porównywaliśmy niczym się nie różnią od "naszych Robinsonów" po 14 zł!Zdarza się, że przeciekają dlatego drugą zamówioną partię zaszpachluję przed wodowaniem Kotwice i kółka łącznikowe bardzo słabej jakości, przynajmniej w moich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Tak sobie stała to ją przytuliłem, będzie na klenia Edytowane 3 Marca 2018 przez SIEMANO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Rodzinka się powiększa, więc liczę na 500+ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Roger, a żona wie o tym powiększeniu rodziny?! ...da Ci 500+ A tak poza wszystkim. Chyba muszę się wybrać do Ciebie z aparatem foto i na prawdę godnie zarejestrować te twoje sprzęty z ostatniego roku...piękny zestaw zebrałeś. Gratuluję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Roger, a żona wie o tym powiększeniu rodziny?! ...da Ci 500+ A tak poza wszystkim. Chyba muszę się wybrać do Ciebie z aparatem foto i na prawdę godnie zarejestrować te twoje sprzęty z ostatniego roku...piękny zestaw zebrałeś. Gratuluję Robert, co to za zbiór przy Twojej "hurtowni". Trochę ciasno w szafie z rzeczami i część "500+" jest u rodziców. Ps oczywiście, że wie, lecz wspominać nie musisz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Nowa zabawka na trouty.Ciężko było go załatwić ale dotarł ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Seba od kiedy Ty na jaxony lowisz Edytowane 4 Marca 2018 przez tony1983 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Panowie, Ameryki pewnie nie odkryłem, ale Shimano w tym modelu zrobiło ciekawą rzecz. Mianowicie w korpusie jest "okienko"(oznaczylem je 1) zaślepione pleksą, przez które można sprawdzić stan przekładni, dla mnie super. Czy taki patent występuje jeszcze w innych konstrukcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Calcutta Conquest z 14r. już to miała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Seba od kiedy Ty na jaxony lowisz Grzesiek ja tam x nie widzę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Seba od kiedy Ty na jaxony lowisz Bo to dziakson z górnej półki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Dzięki uprzejmości jednego z kolegów stałem się właścicielem ciekawego jak dla mnie kija cast, a mianowicie dragon destiny,a ciekawego z powodu miejsca, które zaznaczyłem na jednym ze zdjęć strzałką. Edytowane 4 Marca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 A ja w zimowe wieczory zgromadziłem takie Wobki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 A ja w zimowe wieczory zgromadziłem takie Wobki Zacny pluton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Jest ich trochę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 A ja w zimowe wieczory zgromadziłem takie Wobki _20180225_112537.JPGNa co się kolego zbroisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Na wszystko co ma zęby 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Dzięki uprzejmości jednego z kolegów stałem się właścicielem ciekawego jak dla mnie kija cast, a mianowicie dragon destiny,a ciekawego z powodu miejsca, które zaznaczyłem na jednym ze zdjęć strzałką.Mam millenium i ma taki sam pierścień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Mam millenium i ma taki sam pierścień. Po co ten pierścień tam się znajduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 I co by nie było, że nie w temacie ... taram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Po co ten pierścień tam się znajduje ?... a nie jest to przypadkiem ogranicznik dla nakrętki uchwytu ??? Edytowane 5 Marca 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 ... a nie jest to przypadkiem ogranicznik dla nakrętki uchwytu ??? Oczywiście masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Infinty w spinnie ma to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Dzisiaj dotarł do mnie stary poczciwy Byron mamut(od kolegi z forum). Kijek słuszny, grubościenny blank, piękny wiśniowy kolor jak i drewniany insert w podobnym kolorze.Wędka z progresywnym ugięciem do rękojeści.Widać że w dole drzemie moc co nie znaczy że dół nie schodzi.Mam nadzieje że będzie okazja powalczyć nim z grubą mamuśką bo plan na ten rok trochę pochodzić za esoxami. Starałem się uchwycić to na zdjęciach ale w rzeczywistości ten kolor jest niczym jaśniejsze czerwone wino:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi