Dano-G Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 A do mnie dotarły dziś prawdziwe Kasztany :-)Będą testy w majówkę na niemieckich szczupakach [emoji123], a dwa tygodnie później na szwedzkich [emoji109]25 cm, 105-110 gramów w zależności od wersji.Jest moc✌️ PozdrawiamDaniel 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Nie złe paproszki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Infinty w spinnie ma to samo. 20180305_141430.jpg PEREŁKA Dragona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Zostaje tylko życzyć rekordowej mamuśki...[emoji3] Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Nie złe paproszki Zostaje tylko życzyć rekordowej mamuśki...[emoji3] Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu TapatalkaJest cel - pobić życiówkę czyli 109 cm.Przygotowałem się na ten sezon sprzętowo i liczę na jakość :-)Ale życie zweryfikuje jak zwykle [emoji23] PozdrawiamDaniel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Daniel, pewnie znowu wyjdę na ignoranta , ale ...co to za gumy?...pewnie Wszyscy inni wiedzą? Edytowane 5 Marca 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Daniel, pewnie znowu wyjdę na ignoranta , ale ...co to za gumy?...pewnie Wszyscy inni wiedzą? Nie sądzę byś wyszedł na ignoranta Testy, testy, testy - nazwałem je Kasztany i nie mam pojęcia dlaczego.Polski produkt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Rękodzieło? czy seryjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Rękodzieło? czy seryjne?Hand made. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Made by cyprys ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Daniel, pewnie znowu wyjdę na ignoranta , ale ...co to za gumy?...pewnie Wszyscy inni wiedzą? Zajrzyj do wątku cyprysa[emoji846] Za późno... Edytowane 5 Marca 2018 przez maykel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) To i ja się pochwałę -)) Edytowane 5 Marca 2018 przez PiernikTorunski 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) PEREŁKA Dragona Dziękuje.Kijek do 25g.Czasami człowiek nie docenia...tej mocy Sum ok.10kg podczepiony za d... nawet nie pierdnął (tzn.zero odejść z hamulca)Sandaczowo-pstrągowy uniwersał ???? Edytowane 5 Marca 2018 przez salmon1977 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Testy, testy, testy - nazwałem je Kasztany i nie mam pojęcia dlaczego.Polski produkt Ja też mam oryginalną nazwę dla tych gum . Może lekko frywolną ale pasującą jak ulał. Dla mnie to - pyta Kalego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) Ładny motor????Ten pod plandeką też???? Edytowane 6 Marca 2018 przez wichu79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Dzieki W ubiegłym roku więcej km. na rowerze zrobiłem niż tym z pod plandeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dzieki W ubiegłym roku więcej km. na rowerze zrobiłem niż tym z pod plandeki A co kryje się pod plandeką, jeśli to nie tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 F800GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Na grube mamuśki , całe 23 cm kopyta 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dobre, dobre ... brakuje jeszcze tylko perły z niebieskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dobre, dobre ... brakuje jeszcze tylko perły z niebieskim JUZ łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Ostatnio zagościło u mnie kilka kolejnych "zdobyczy" kolekcjonerskich (Old Scholl) wszystkie klamoty jescze pachną nowością choć niektóre mają blisko 40 lat.. nie używane, pełne komplety fabryczne... Wędki : Zebco MicrobiteSilstar Diaflex ZanderDaiwa Powermesh Garbolino Feeling Kołowrotki Cormoran Black Star (ciekawostka paragon z 21.07.1993r)Qantum ZebcoDaiwa EmblemMichell 2230ABU Garcia Cardinal C3 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 ...niezłe wykopaliska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Nowe zabaweczki na pokładzie .Mała wymianka z 7 cali na 9. Siódemeczki idą na giełdę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi