Robert Crocker Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Coś nowego pod DS od kolegi z forum Artura "Kusego" ... 53,7 gr 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.daz76 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 To i ja się pochwalę [emoji16] Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 W nowy sezon wchodzę z nową metodą.Po pierwszym rozprostowaniu sznura na podwórzu wiem że łatwo nie będzie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Mucha muchą ale nie można zapominać o spinnie..więc na pokładzie zameldował się drugi twinek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Zbrojenia ciąg dalszy pudło z twitcherkami niedługo się nie domknie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Kupisz drugie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Do najlżejszego wędziska Dagger Royal Spirit 703 UL, 210cm/1-6g(2-6lb)/87g 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Daj znać jak z tego lata.Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 W tym roku więcej czasu nad rzeką ... taki zestaw na początek ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 kiedyś bez sensu sprzedany, teraz dzięki uprzejmości jednego z Forumowiczów zakupiony ponownie - nówka sztuka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Nieustannie korcicie mnie jakimiś multikmi Mega...jeszcze nigdy nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 kiedyś bez sensu sprzedany, teraz dzięki uprzejmości jednego z Forumowiczów zakupiony ponownie - nówka sztuka Zrobiłem Kamil również ten błąd ... Mógł byś podać namiary na PRIV-ie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Kolejna do kolekcji stan Nowka Sztuka:-) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Sory że zapytam. To że oczko w Stellach masz to wiem . A ile do drugiego brakuje? :-)))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Sory że zapytam. To że oczko w Stellach masz to wiem . A ile do drugiego brakuje? :-))))Jesli oczko to 21??? to jeszcze nie pełne brakuje 2 sztuk:-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Znaczy, że masz 40 szt....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Znaczy, że masz 40 szt....?19 skoro niepełne oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 19 skoro niepełne oczko Ale pytanie było, czy drugie oczko już pełne.... Tak to zrozumiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ale pytanie było, czy drugie oczko już pełne.... Tak to zrozumiałem...A odpowiedź, ze pierwsze jest nie pełne :-) PozdrawiamDaniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) OFFLINE BazyLEkspert+Forumowicze5083 postówImię:KamilNapisano dziś, 14:34kiedyś bez sensu sprzedany, teraz dzięki uprzejmości jednego z Forumowiczów zakupiony ponownie - nówka sztuka A ja kupiłem ostatnio dostał do pary nowego kija Edytowane 10 Marca 2018 przez arturbukowski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Jesli oczko to 21??? to jeszcze nie pełne brakuje 2 sztuk:-)Ociągasz się w poszukiwaniach :-)A pewny byłem że 21 pękło już wcześniej :-)))Zginęła Twoja fotka tego stada z JB :-( Wrzucisz jeszcze raz? Bo to chyba ? jedyna w Pl taka kolekcja :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 ważne, że w dobre ręce mój czeka na nową Poison Adrena 166MH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Przemo, Przemo...widzisz miejscowość w podpisie? Gdzie jest w Polsce takie miasto, no gdzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Przemo, Przemo...widzisz miejscowość w podpisie? Gdzie jest w Polsce takie miasto, no gdzie Oj tam oj tam :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ociągasz się w poszukiwaniach :-)A pewny byłem że 21 pękło już wcześniej :-)))Zginęła Twoja fotka tego stada z JB :-( Wrzucisz jeszcze raz? Bo to chyba ? jedyna w Pl taka kolekcja :-)Ależ prosze:-) 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi