marcin186 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Małkociniak ciebie na tym celnym chyba nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Do takiego samego wniosku doszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 A sam kijek za ile? Z opłatą za przesyłkę 230 pln-ów + haracz FedEx-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Nie bardzo rozumiem za co ta dopłata FedEx-u? To firma spedycyjna a za jaki transport zapłaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Sam nie bardzo rozumie, myślę że to bandycki sposób na podreperowanie finansów firmy. Myślę że wszystko jasno opisałem, jesli ktoś ma pytania to proszę na priv żeby nie zaśmieć wątku. Edytowane 12 Marca 2018 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Wybrałeś dostawę FedEx-em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Panowie takie opłaty przy zakupach w chinach są jak najbardziej normalne: 1. Opłata za magazynowanie - standard przy imporcie, nam tego nie naliczają w większości bo paczki idą ichniejsza poczta. Jezeli chcielibyście zamówic np kontener czegos tam to jak najbardziej oplata magazynowa jest naliczana, stawki rożna wg przewoźnika i nie tylko FedEx to nalicza. 2. Podatki wiadoma sprawa. Co ciekawe zamawiając kurierem będą na 99%. Bez danin przechodzą paczki wysyłane "pocztą" a i to nie wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Zbrojenia c.d.[emoji48][emoji48][emoji48][emoji48] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Ojjjj ... bardzo miłe mojemu oku niektóre z nich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Robert i czemu mnie nie dziwi ze chodzi o te w kolorze blue Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 ...nie tylko srebrna i brązowa, duża guma to u mnie mocne pozycje (choć niebieściuchy to no.1 ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 to ja się troszkę pochwalę prezentem jaki sobie sprawiłem na urodzinki ... takie cosik , ganc nóweczka nie śmigana 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Dojechał, dopłynął sprzęt od majfrendów1. Surinoya Jaguar 200 przeznaczenie, spining2.Kastking Shary II 6000 przeznaczenie trolling 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Dzisiaj przyszła Ryobi Ecusima 1000vi docelowo zostanie sparowana z kijem Jaxon Grey Stream 228cm 1-7g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 W końcu udało się i dotarły Rozjaśniacze smith optics guides choice low light ignitor . Akuratne na moją dyńkę Sezon na kropasy tuż tuż 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 W końcu udało się i dotarły Rozjaśniacze smith optics guides choice low light ignitor . Akuratne na moją dyńkę Sezon na kropasy tuż tuż Zawsze mnie zastanawiało, jak "szkło/zestaw szkieł" przez które mniej wypada aniżeli na nie pada ma coś rozjaśniać. Tzn były takie obiektywy, ale male mówimy o okularach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Zawsze mnie zastanawiało, jak "szkło/zestaw szkieł" przez które mniej wypada aniżeli na nie pada ma coś rozjaśniać. Tzn były takie obiektywy, ale male mówimy o okularach.W cudzysłów weź i się nie zastanawiaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1matagi Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Witam serdecznie forumowiczów Jestem Artur z Warszawy i na Jerkbaicie od niedawna Dołączę się i odrobinę pochwalę Delikatnie już przetestowane jednak puki co nie ochrzczonePozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Mam ten sam model Finezzy, oj będzie Pan zadowolony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) A do Mnie dzisiaj przyszło takie o Cudo W sobotę idzie na testy podczas łowienia pstrągów. Edytowane 15 Marca 2018 przez Marcin Ostróda 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 A do Mnie dzisiaj przyszło takie o Cudo W sobotę idzie na testy podczas łowienia pstrągów. DSC_1826.JPGTylko uważaj na zajączki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 A do Mnie dzisiaj przyszło takie o Cudo W sobotę idzie na testy podczas łowienia pstrągów. DSC_1826.JPGJak to tak, nad wodę? Przecież Stellą to tylko w miękkim fotelu???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) No właśnie, otóż to. Jestem po drugiej stronie mocy czyli kołowrotek nad a nie pod wędką i mało się na tych cudach znam. Ale zaglądam tutaj do Was, czytam i odnosiłem wrażenie, że te wszystkie "stelki" to tylko kupujecie w dalekim kraju, kręcicie korbką w domu i odsprzedajecie ze stratą ... i kupujecie nowy egzemplarz ewentualnie odkupujecie ten "używany" w super cenie ...no i tak się kręci a tu nagle ktoś chce zabrać takie cudo nad wodę i zaburza przyjęty porządek?! Edytowane 15 Marca 2018 przez BOB1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Jak i Stelle są tez Tiagry itp. co to tylko szmatką przecierać w gablotce???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 No właśnie, otóż to. Jestem po drugiej stronie mocy czyli kołowrotek nad a nie pod wędką i mało się na tych cudach znam. Ale zaglądam tutaj do Was, czytam i odnosiłem wrażenie, że te wszystkie "stelki" to tylko kupujecie w dalekim kraju, kręcicie korbką w domu i odsprzedajecie ze stratą ... i kupujecie nowy egzemplarz ewentualnie odkupujecie ten "używany" w super cenie ...no i tak się kręci a tu nagle ktoś chce zabrać takie cudo nad wodę i zaburza przyjęty porządek?! Drodzy koledzy, pewnie i są wśród nas tzw kolekcjonerzy. Mimo że posiadam kilka Stelli i Existów to wszystkie kołowrotki są przy wędkach, które używam.A po to mam ich kilka, żeby nie przekładać z wędki do wędki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi