Robert Crocker Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Przekładanie faktycznie jest w**** mocno ... stąd te zakupy, które nawet u kupującego rodzą często wątpliwości o celowości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 cześć,przepraszam może się chwalę...ale jak Wam się widzi takie zestawienie z tym knobem?Oczywiście nie chcę nikogo urazić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Jak dlamnie ani to ładny wzór ani kolorytyka nie pasuje .Słabo to wygląda (ale to moja opinia ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Kolejne "chwalenie" w ramach reklamy ogloszenia sprzedazy, to naprawde jest slabe 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Kolejne "chwalenie" w ramach reklamy ogloszenia sprzedazy, to naprawde jest slaberozczaruje cieale nie wszystko co mam jest do sprzedania ale dzięki za reklamę, dobrze mieć "przyjaciela" który pomaga ... Edytowane 16 Marca 2018 przez bumech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelmajk Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Jak dla mnie wygląda na prawdę fajnie I nie przejmuj się takimi docinkami.. Codzienność tego forum z tego co zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Jak dla mnie wygląda na prawdę fajnie I nie przejmuj się takimi docinkami.. Codzienność tego forum z tego co zauważyłem jest tu kilku takich ale są w mniejszości...część zbastowala i przeszla na dobrą stronę mocyjak widać Bazyl sie jeszcze zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Nie masz za co przepraszać. Po to jest ten wątek żeby się chwalić. Livre knoby według mnie są naprawdę fajne. Tylko jak z użytkowaniem? Wygodne się trzyma podczas łowienia? Pod co będzie ten kołowrotek użytkowany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Nie masz za co przepraszać. Po to jest ten wątek żeby się chwalić. Livre knoby według mnie są naprawdę fajne. Tylko jak z użytkowaniem? Wygodne się trzyma podczas łowienia? Pod co będzie ten kołowrotek użytkowany? zimny w dotyku tak jak widać będzie z rozmiarem 2500S (hamulec 4kg)czyli pstrąg kleń jaź i okoń ciężej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Wygląd kwestia gustu, według mnie nawet ciekawy, ale jeżeli jest z metalu to w zimę porażka chyba że ktoś lubi łowić w rękawiczkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Kolejne "chwalenie" w ramach reklamy ogloszenia sprzedazy, to naprawde jest slabeKamil uważaj co piszesz bo ten jegomość będzie Cię straszył privami że Cie "dojedzie" za hejtowanie <lol> Edytowane 16 Marca 2018 przez adriano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Normalnie strach się bać :-)))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 zimny w dotyku tak jak widać będzie z rozmiarem 2500S (hamulec 4kg)czyli pstrąg kleń jaź i okoń ciężej...A jak z wagą tego knoba w stosunku do oryginału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 A co tam ... też się pochwalę.Świeżutki, wczoraj odebrałem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 To chyba ta ostatnia sztuka co była dostępna z serii monster fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 W wątku ciągle kołowrotki i wędki to ja się pochwalę nową siekierką biwakową na co dzień raczej nieprzydatna (wolę nóż) ale już od dawna mi sie taka marzyła 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 W wątku ciągle kołowrotki i wędki to ja się pochwalę nową siekierką biwakową na co dzień raczej nieprzydatna (wolę nóż) ale już od dawna mi sie taka marzyła Mateuszu bardzo przemyślany zakup i do tego ta "ciepła rękojeść"- będziesz jej mógł używać na mrozie....A tak na poważnie bardzo fajna, jakiej jest długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Mateuszu bardzo przemyślany zakup i do tego ta "ciepła rękojeść"- będziesz jej mógł używać na mrozie....A tak na poważnie bardzo fajna, jakiej jest długości? Długość całkowita: 25 cmDługość krawędzi tnącej: 9 cmWaga: 280 gGdybym z mojego sprzętu wędkarskiego miał zostawić tylko to co jest faktycznie przydatne i czego używam to miałbym dodatkowe pół pokoju do wykorzystania W zimie raczej nią machał nie będę, prędzej latem, na jakimś całodniowym wypadzie na ryby z ogniskiem w roli głównej. Jedni dźwigają nad wodę 6 pudełek przynęt, ja będę dźwigał siekierkę a pudełko tradycyjnie jedno 15x10 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Jak już jesteśmy przy ostrym sprzęcie to i do mnie doleciał nowy EDC Limitowany Native 5 na CPM S90V 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 W wątku ciągle kołowrotki i wędki to ja się pochwalę nową siekierką biwakową na co dzień raczej nieprzydatna (wolę nóż) ale już od dawna mi sie taka marzyła s1.jpgZacny toporek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 A ja klasycznie, tradycyjnie, ale z pazurkiem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 A ja klasycznie, tradycyjnie, ale z pazurkiem Ciekawy kijek, gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) W domu Wędkarza w Warszawie był wczoraj i dzisiaj Dzień Shimano. Prezentacja korb, multików, żyłek i plecionek ...itd Wpadłem na chwilkę bo mam "z buta" dziesięć minut. I jakoś się zgadało, chłopaki wyciągnęli z jakiegoś stojaka, kilka konsultacji telefonicznych i zakup ... do tego na sprzęt Shimano miły upust Aha, kupujący uczestniczyli w losowaniu nagród. Dostałem SMS, że czeka na mnie plecionka ... to chyba dużo fajniej niż na Rybomaniach!!! Edytowane 17 Marca 2018 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Jak już jesteśmy przy ostrym sprzęcie to i do mnie doleciał nowy EDC Limitowany Native 5 na CPM S90V 20180317_130352-1280x960.jpgKozak! :-)Bardzo fajne połączenie pomarańczowych okładzin i tej czarnej powłoki. Stal proszkowa - uważaj na niego nad wodą żeby nie pokrył się rudą :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Zawsze mnie zastanawiało, jak "szkło/zestaw szkieł" przez które mniej wypada aniżeli na nie pada ma coś rozjaśniać. Tzn były takie obiektywy, ale male mówimy o okularach.Żółte soczewki w okularach nic nie "rozjaśniają", sprawiają jedynie, że kontury obiektów na które patrzymy są bardziej wyraźne. "Rozjaśnianie" to tylko złudzenie optyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi