WhiteWillow Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 W domu Wędkarza w Warszawie był wczoraj i dzisiaj Dzień Shimano. Prezentacja korb, multików, żyłek i plecionek ...itd Wpadłem na chwilkę bo mam "z buta" dziesięć minut. I jakoś się zgadało, chłopaki wyciągnęli z jakiegoś stojaka, kilka konsultacji telefonicznych i zakup ... do tego na sprzęt Shimano miły upust Aha, kupujący uczestniczyli w losowaniu nagród. Dostałem SMS, że czeka na mnie plecionka ... to chyba dużo fajniej niż na Rybomaniach!!! Dzięki za info. Rzadka wędka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) I mnie się wydaje, że ten kijek w tym "kalibrze" nie jest tak łatwo dostępny?Znalazłem w ciekawej cenie. Niby to samo ale jednak nie do końca. Chyba, że fota w ofercie jest z kosmosu Edytowane 17 Marca 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Nowy kij do kompletu ze stellą 4000SWShimano Lesath bx power game 2,70m cw 20-80g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Jeżeli ma pomóc Ci podczas kręcenia tą piękną maszynką,to...jest ok.To jest jak zdobienie pięknego Forda Mustanga chromowanymi felgami...słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszf Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 to ja takze.... Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszf Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 albo taki zestaw choc nie pelny.. shimano.. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Fajny tabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszf Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 nooo... hahaha.. odzwierciedla to co na nim jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Drodzy koledzy, pewnie i są wśród nas tzw kolekcjonerzy. Mimo że posiadam kilka Stelli i Existów to wszystkie kołowrotki są przy wędkach, które używam.A po to mam ich kilka, żeby nie przekładać z wędki do wędki. Jak pisałem, tak zrobiłem.Stella na rybkach była, i rybek kilka złowiła.Kręci tak jak na Japończyka przystało, czyli do przodu do tyłu nie chce 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 "Stellka i Delfin" ... była jakaś taka kapela z Polski na Eurowizji?! Odniosła niewielki sukces w porównaniu z Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 "Stellka i Delfin" ... była jakaś taka kapela z Polski na Eurowizji?! Odniosła niewielki sukces w porównaniu z Twoim Akurat ten badyl, służy mi do łowienia okoni. Na pstrągach znalazł się przypadkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Marcin, blisko mamy więc trzeba kiedyś razem gdzieś zawalczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 ja walczę regularnie w Okoń Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Nowy w rodzinie V . Wprawdzie stan "osobowy" nie zmienił się , ale następuje powolna wymiana pokoleniowa . 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Zupełnie z innej beczki tak na dzień wędkarza ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Nowy w rodzinie V . Wprawdzie stan "osobowy" nie zmienił się , ale następuje powolna wymiana pokoleniowa . Lubię taką konsekwencję i subtelny smak. Sam będę próbował godzić japońską myśl technologiczną z urzekającą prostotą i niezawodnością amerykańskiej myśli rodbuildingowej. W czystej formie, nie koniecznie TOP. Bez zbędnego blichtru i zbrojenia w superextrazarąbiste komponenty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 do kompletu w zestawieniu z Daggerem Royalem 1-6g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Alek, może zabierzesz ze sobą w sobotę na "garaż" ...pokręcimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Niestety w ten weekend męczę studentów, oprócz normalnych zajęć jeszcze egzaminy poprawkowe, to zajmie mi całą sobotę i pół niedzieli. Do tego temperatury jeszcze nie dla mnie, jestem ciepłolubnym kaszalotem i czekam na temperatury poranne +5... Edytowane 21 Marca 2018 przez Alexspin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 ... To nie dla amatorów "plastikowych" nisko profilówek bojących się przepukliny "bicka" lub zwichnięcia nadgarstka Żal mi się zrobiło samotnej bidulki i mojej ostatniej także osamotnionej CALCUTTY CONQUSET 201 - to se wziąłem teraz jest im rażniej i dokupiłem sobie śpulke - RCS IZE FACTORY SV "CZERWONĄ" 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Tylko mogę zacytować fragment piosenki:...i tylko pozazdrościć "Że srebro i złoto to nicChodzi o to, by młodym być i więcej nic" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) BoB1 , to też i Ja dużo myślałem o swoim wieku ... co prawda człowiek ponoć ma tyle lat na ile się czuje , ale..... Myślałem ... myślałem i stwierdziłem , że "18" to już nie dla mnie i mogę sobie co najwyżej popatrzeć ; Jednak wolę dojrzałe i sprawdzone dziewczyny .... , a że WIOSNA idzie oraz pstrągi mi w głowie ... to też przybyła do mnie kolejna piękna i dojrzała dziewczyna "10 - 2500 JDM" ; chociaż swoje latka już ma , to jeszcze "nie ruszana" ... i też ma koleżankę Edytowane 21 Marca 2018 przez miramar69 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Pięknie opisałeś Swoje relacje i zaprezentowałeś namiętności z koleżankami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) miramar69 import własny? sam wyszukaleś taką perełkę? czy kupiona tu na forum? Edytowane 21 Marca 2018 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 ... sam wyszukuje , czasami ktoś da znać i jakoś się kręci.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi