5384 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Hej Wymieniłem ostatnio seryjną brązową St. Croix Legend Elit na taką samą pracownianą (z tym że zieloną ) Efekty wizualne poniżej Ostatnia fota pokazuje wprowadzone zmiany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Hej Wymieniłem ostatnio seryjną brązową St. Croix Legend Elit na taką samą pracownianą (z tym że zieloną ) Efekty wizualne poniżej Ostatnia fota pokazuje wprowadzone zmiany DSC_2004.JPGDSC_2005.JPGDSC_2007.JPGDSC_2006.JPGDSC_2008.JPGBardzo oryginalna wędeczka I to lubię .. Jak wędka ma swoją "duszę" Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Bardzo oryginalna wędeczka I to lubię .. Jak wędka ma swoją "duszę" Pozdrawiam Jak już budować customa i przekraczać próg finansowy seryjnego nowego kija to tylko takiego wymarzonego trzeba budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jak już budować customa i przekraczać próg finansowy seryjnego nowego kija to tylko takiego wymarzonego trzeba budować Też zamierzam "zbudować" St.C .. Pod sandacze/szczupaki taki uniwersalny.. Oczywiście pod koguty Mam już własny plan , ale obiecałem sobie , że teraz zbieram tylko na łódkę .Z marzeniami trzeba poczekać .. Ale miętowe omotki marzą mi się po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Też zamierzam "zbudować" St.C .. Pod sandacze/szczupaki taki uniwersalny.. Oczywiście pod koguty Mam już własny plan , ale obiecałem sobie , że teraz zbieram tylko na łódkę .Z marzeniami trzeba poczekać .. Ale miętowe omotki marzą mi się po nocach He Mój plan był niemalże identyczny Co do marzeń to staram się często sobie przypominać słowa mojego kolegi: "Życie jest za krótkie żeby odkładać realizację marzeń" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Po to są marzenia żeby je spełniać Bądzmy dobrej myśli ..Może mi zleci z nieba Semper 410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No już jutro do mnie wyleci a za 10 dni w Szwecji obadamy co potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 a za 10 dni w Szwecji obadamy co potrafi Czekamy na recenzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jasne ,że opiszę co kijek potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Takie tam popierdółki z Japonii: Pozdrawiam Seba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 To i ja sie pochwale pierwszy taki maly kolowrotek spinningowy w zyciu a 40 prawie na karku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 "Mały" bo mały ale sznurka na szpuli nie brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 300 yards 30lbs spiderwire na ryby do 30-40 kg starczy tam gdzie lowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Do mnie taka pletka przyszła, mam nadzieję że się nie okaże badziewiem. Na sucho całkiem w porządku wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ,,Rodzinka"prawie w komplecie B-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ,,Rodzinka"prawie w komplecie B-)Sprzęt na sharki [emoji13] [emoji3] [emoji3] ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie na black ,red drum ,taropon,permit ,yft,bft,choc ostatnio polubilem lapac black tip na woblery troche bardziej widowiskowe jak szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 30 lbs plecuinka 6000 i 80g black hole special black drum 70-75 lbs 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Piękny sprzęt i rybka Holować takiego "byczka" to dopiero adrenalinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Na sprzent przystosowany do lowienia 10-15 kg dorszy a jeszcze z nurtu przy ujsciu zeki mysle ze niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Na sprzent przystosowany do lowienia 10-15 kg dorszy a jeszcze z nurtu przy ujsciu zeki mysle ze niezleJest moc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 No i sa. Zamowione w pre orderze jakis czas temu. Duo realis jerkbait 110sp wersja limited. Kolor real perch ktorego wyprodukowano zaledwie 200sztuk. Udalo mie sie dzieki koledze pracujacemu w wedkarskim skubnac 2szt dla mnie i 2 dla kumpla. 1.5 wodowanko ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Stare ale.................................... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Świetna maszyna, mocarny sprzęt, miałem okazję holować sumka 70 kg na taką Daiwe, naprawdę super Ja za zakupiłem nowy kij i multik do sumowego verta Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 To jest moj "Fiordowy maluszek" bo 270 m plecki sie miesci, daje rady, nawet przylow Halibuta wytrzyma, tylko plecki moze zabraknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi