Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

A oto trzy moje najnowsze ślicznotki :), niech się Stelki chowają  :highfive:

Właśnie zostały przesmarowane i są już gotowe do użycia w tym sezonie :clappinghands:

Jak ktoś mnie spotka nad wodą, to bez śmiechów bo .... przestanie być miło  :P  !

Ładne są ale czy są tak lekkie i chętne do współpracy jak nowocześnie odchudzone i wydepilowane lalunie ;) ?

Ładne są ale czy są tak lekkie i chętne do współpracy jak nowocześnie odchudzone i wydepilowane lalunie ;) ?

Mają bardziej rubensowskie kształty, ale waga nie zraża 298 - 305 gram. Dziewice to nie są - ale niewiele śmigane (wnioskuję po stanie bebeszków).

Do żyłeczki będą w sam raz (od lat używałem jedynie plecionek - będzie powrót do zamierzchłej przeszłości).

A jak mnie najdzie by jakimś UL'em porzucać to zawsze można założyć coś w lżejszym kalibrze :D

post-50797-0-46381400-1522826888_thumb.jpgpost-50797-0-41199800-1522826898_thumb.jpgpost-50797-0-98492500-1522826967_thumb.jpg

• Like 3

Kraag M z FA. Długość 7 stóp czyli 213 cm., uchwyt fuji acs gun smoke, przelotki tytanowe american tackle i pianka matagi. No nie sposób się nie pochwalić kijem i tym, że to krajowy blank oraz wykonanie.

post-65395-0-41308100-1522914362_thumb.jpg post-65395-0-00893000-1522914397_thumb.jpg post-65395-0-21407000-1522914406_thumb.jpg

Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 5

Mateusz na bassy się zbroisz?

:D  Kelty . Ale może podjadę na wiosennego ,  bo woda w rzece wysoka to pewnie wlazło więcej sztuk  . Licencję kupiłem na łososiowate i trzeba spróbować , tym bardziej , że tanio tam  ;)  Jakby nudno było to na powrocie kropasy mam  B)  

Taki travelek na próbę przywieźli . Lekki 180,5g   :) Ładnie się gnie , w dolniku duuużo pary , szczyt  slow fast . Wobki 8-15g powinny śmigać z  tego jak z katapulty . Pierwsze wrażenie na piątkę .

attachicon.gif P4050388.JPGattachicon.gif P4050389.JPG

Mógłbyś kolego podać długość rękojeści do stopki kołowrotka?

Kijek wygląda ciekawie a szukam czegoś podobnego.

Chętnie poczytam też jak się sprawuje w boju.

Mógłbyś kolego podać długość rękojeści do stopki kołowrotka?

Kijek wygląda ciekawie a szukam czegoś podobnego.

Chętnie poczytam też jak się sprawuje w boju.

Długość rękojeści od środka stopki do końca dolnika 42,5cm  . Kijek jest bardzo ciekawy z uwagi na fakt , że stosunkowo lekki jest i jednocześnie drzemie w nim ukryta moc  B)   Poza tym w miarę ładnie , dokładnie zbudowany i na dokładkę wzorowe ugięcie  . Jak się uda to foty w odpowiednim dziale wstawię . W boju kiedyś tam będzie oczywiście  ;)

• Like 1